Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Gepid napísal:Prípadne nožík. Biť sa nebudeš, keďže ho len pichneš a utekáš :D
Gepid napísal:Seba obrana?

Prípadne ho pichnúť "jemne". Inak, odporúčal by som nižík tupý. Ostý nožík pekne reže, tupí pára. Čiže bolesť bude väčšia. Pre teba lepšie- pre neho horsie :)
Ty si troska k*kot nie? Takych ako ty by mali vesat na namiestach na lampy. Co za j*bnuteho idiota toto dokaze vypustit z huby.

Keby som sa s niekym len tak trocha pochytil a este sa nic nedialo, pricom by na mna dotycny vytiahol noz tak ho tam bez vycitiek zabijem. Takze si myslim ze je lepsie dostat par po papuly nez cakat na chodniku kym ta pridu obliect do igelitoveho vaku. Nic ine si totiz ch*j co pri bitke vytahuje noz nezasluzi.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

myslim ze najlepsi sposob je fakt asi nechat ho popripade sa trosku branit nech len tak nestojis :lol: a potom ho udat ..
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

da sa povedat, ze kedysi davno som bol v podobnej situacii, ked ma po sidlisku nahanali asi vsetci grazli. problem bol, ze som bol vzdy v situacii ked som sa nemohol branit, kedze ich bolo viac, resp. ani som nevedel co sa deje kym som nemal zakrvavenu papulu. Kedze som musel ist k doktorovi aby mi zasil sanku, mal som aj lekarsku spravu a mohol som chlapca kludne udat. ale neurobil som to s podmienkou ze mi uz vsetci daju pokoj. a ono to nakoniec tak bolo a vsetci boli spokojni. nakoniec ten chlapec z toho ze som ho mohol udat bol viacej posraty nez ja z bitky.

cize rada pre teba: nechaj sa zbit, zajdi za doktorom, nechaj si spravit lekarsku spravu nech tam mas aspon lahke ublizenie a napadnutie a zajdi za typkom s ponukou, ktoru nebude moct odmietnut. a budes mat pokoj od vsetkych grazlov lebo budes ferovy a mozno sa s nimi aj skamaratis.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kolko ma autor temy rokov?
V prvom rade by som ti poradil spravit vsetko preto, aby si sa neakemu fyzickemu kontaktu vyhol. Nie je to o zbabelosti, ale takato forma nasilia nic neriesi. Do kedy si myslis, ze si to tak budete vracat? Proste tych blbeckov nechaj plavat a mas po probleme. Ich to prejde. Ak nie, tak su na najlepsej ceste k neakemu riadnemu pruseru.
Je to na tebe, zivot mas vo vlastnych rukach. ; )
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

prave som to chcel napisat ale kinjeril ma predbehol. ja som sa tiez vzdy snazil vyhnut fyzickemu kontaktu. nech si ma nasilnik nahana kolko chce, mna aj tak nikdy nedostane. nepovazujem to tiez za zbabelost ale za zdravy rozum. Som na sidlisku len maly panacik a zamnou vzdy stali velki chalani ktori si ma vzdy branili. Ale snazil som sa ich nevyuzit. a zatial uspesne. Takze vzdy som sa snazil nedostat a vyhnut sa zbytocnemu behaniu po meste. policia, nemocnica, poistovna...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Gepid napísal:Seba obrana?

Prípadne ho pichnúť "jemne". Inak, odporúčal by som nižík tupý. Ostý nožík pekne reže, tupí pára. Čiže bolesť bude väčšia. Pre teba lepšie- pre neho horsie :)
Ale prestaň tu písať blbosti. Priebeh bitky sa nedá predvídať. Ber do úvahy situáciu keď príde na nože. Stres, strach a ostatné okolnosti môžu urobiť veľa veľa zlého. Pichne ho tak, že ho ťažko zraní, nebodaj zabije, a má vystarané do života.

Autor témy : Choď sa poradiť na políciu, ale s rodičmi, alebo s niekým dospelým. Môže sa stať, že teba samotného policajti budú brať na ľahkú váhu. Ak nechceš túto možnosť, za 100 korún si kúp kvalitné kvapky do očí (slzotvorný paralytický plyn) a pri vhodnej situácii mu ich nastriekaj do očí. Na ten zážitok určite nezabudne, lebo tak zbystrený zrak ešte nemal. V každom prípade, je dobré po incidente privolať políciu. Môže byť alergický, môže sa mu niečo stať, zavolaš políciu, zdokumentujú situáciu, a v prípade nepredvídaných okolností si čistý.

Ale aj tak úplne najrozumnejšie je takýmto incidentom sa vyhýbať.
A ďalšia vec, zo strany toho pankáča to môžu byť len silácke reči.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

K tomuto by som teda rad prispel aj ja, cize ak mi dovolite ...

... prvym krokom k spravnej seba obrane je vyhnut sa konfliktu, ako tu uz bolo spomenute. Cize nie nakupit si zbrane a ist cez bojove pole, ale neist cez bojove pole vobec.

Pokial sa to neda a vies, ze budu utocit, chod na policiu hned teraz. Nepisem to, co si myslim, ale to, co poznam. Mam s tym skusenosti z viac pripadov. Prides na policiu, spises protokol, ze sa ti tieto osoby vyhrazaju bitkou a ze to uz dokonca raz aj urobili. A ked to urobia znova, na zaklade tohoto protokolu bude ovela jednoduchsie ich usvedcit.

No a ak k tomu uz dojde a nemas okolo seba samozrejme policiu, co robit vtedy?
Tazko povedat. Niekedy je lepsie nebit sa, utocnik uvidi, ze sa nebranis, nema to zmysel, pojde prec. Toto ale zvacsa len v pripade, ked ma utok dovod. Ak utoci bezdovodne, bude ta bit.
A tu uz pokracovat nebudem, prispevok od tohto momentu by patril do kurzu sebaobrany a ak nejaky potrebujes, vytvor na to thread, alebo mi napis na ICQ.
Zhruba ale plati: Taktika premoze silu a staci menej ako 3 sekundy a utocnik lezi na zemi bez toho, aby mal nejake zranenia.

S pozdravom,
RiMMER
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Čo takto zmeniť kamarátov? to už čo sú za kamošov keď ti privolávajú problémy? písal si že chlapec má 16...šak to je najviac pubertálny vek..s ním tak lomcujú hormóny že ani nevie čí je.. áno takýto "machri" musia chodiť po skupinkách lebo samým je im to naprd.. ak si od neho starší tak to ignoruj, to že dostaneš trošku po hube, ešte nieje také ako keby si ho nasral a nechcem si potom predstaviť čo bude potom, takže múdrejší ustúpi... bože takéto decká patria do polepšovne :evil: ..
Moja rada, radšej sa tým partiám vyhýbaj, a pre istotu si kúp kaser, je to ešte v miere...

ale čo za ** by ti poradilo aby si ho pichol.. dúfam že sa čítaš.. chcela by som vidieť keby si bol v takej situácii ty a poradili by na teba nôž... ach jaj.. :roll:
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Hm.. Asi sme sa nepochopili...
Ja som nemyslel jedého, ale viacerých. Keď sa rozbehnú proti nemu traja tak sa ten nožík oplatí. Prípadne iba človeka postrašiť.

(vopred ďakujem za ďaľšiu K-)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

Gepid napísal:Hm.. Asi sme sa nepochopili...
Ja som nemyslel jedého, ale viacerých. Keď sa rozbehnú proti nemu traja tak sa ten nožík oplatí. Prípadne iba človeka postrašiť.

tak to postrasi az utecu :lol: s nozikom to je blbost a keby si nejakemu nieco spravil tak mas riadne problemy neviem si to ani predstavit :roll: ako by to vyzeralo. 13 rocny s nozikom zranil 3. a bol by si v spravach vsade aj ludia by o tebe hovorili ze si blby. gepid ty asi zijes v csku :?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

to je moc americke. nato zabudnite.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Ano, zabudnite na to.
Nechaj sa radšej dobiť a máš vystarané
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

gepid radsej ten noz odloz do suflika a nepis tie blbe napady. s nozom nic nedosiahne jedine tak si narobi problemy na cely zivot. 8)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Gepid napísal:Hm.. Asi sme sa nepochopili...

Troch odstrasi nozom? Ty si uz uplny debil? Jedneho bodne do nohy a ti ostavajuci dvaja z neho stiahnu kozu a nakoniec bude rad ak dostane sancu byt do konca zivota na voziku a rovno na mieste neskape. Chlapce prebud sa do reality.

Ty si cital kto ho ide bit? To nieje barova bitka zo starymi chlapmi kde si ratas koncatiny, to ho len deti ponatahuju a na konci sa moze doma len popozerat ci ma alebo nema niekde modrinu a tym to hasne. Nechces aby si kupil rovno Glock, ci postavil na balkone gulometne hniezdo odkial ho bude pri odchode z domu palbou kryt surodenec?
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Gangy napísal:... Nechces aby si kupil rovno Glock, ci postavil na balkone gulometne hniezdo odkial ho bude pri odchode z domu palbou kryt surodenec?
:lol: :lol: :lol:
sorry za OT prispevok ale nedalo mi to hlavne to s tym gulometnym hniezdom :D

uz sa asi ani viac neda povedat, vsetko uz bolo napisane, autor temy sa uz musi rozhodnut sam co si vyberie, poradim ti, urcite si nevyber variantu s nozom, lebo sa to lahko moze obratit proti tebe,

bolo by dobre ist sa opytat na policiu uz vopred co sa s tym da robit a ci sa s tym da nieco robit, aj ked mam na policiu vlastny nazor ale o tom potom,
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Nebude to rada, lebo tych si uz dostal dost, ale len taka poznamka. Dnes ta uz dokazu zbit za hocico ci uz to je oblecenie (podla ktoreho sa da jasne zistit ci si metal-hip-hop-punk alebo taky neutral) alebo napriklad aj podla toho, ze mas dlhe alebo kratke vlasy ci dokonca nemas vlasy. :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No dolezite je, kolko ma autor rokov, ale neviem, co ten noz vsetci tak odsudzujete. Ked sa s nim clovek nauci naozaj dobre narabat, tak pomoct moze a nemusi hned zabijat. Samozrejme, ked su nanho 4 tak je mu nanic.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Frco, umi si oči. On sa tu prišiel poradiť, čo robiť, lebo s tým absolútne nemá skúsenosti. Takže sotva bude vedieť v bitke narábať s nožom.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

jukel napísal:Nechaj sa dobyť a udaj ho na policiu
A prečo by ich nemohol udať skôr než ho dobijú? Pochybujem, že ak by do školy došli policajti, tak sa mladí nezoserú..
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Sak normalne sa pokus poslahat sa aj ked dostanes cez papulu vzdy lepsie ako len tak stat a nic nerobit...
Napísať odpoveď