Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
masch1na
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masch1na »

diky moc vsetkym co sem napisali a poradili mi...jeden typek sem napisal ze mam zmenit kamaratov..kamaratov mam dobrych...dnes som dokonca isiel domov s 10timi typkami..mam 13...ano jasne polka z vas decko neriesim ho...je to mozno trosku inac ako si myslite...problem je ten ze ja som sa este poriadne ani nebil..branit sa jak tak viem....v sobotu som dostal bitku za to ze som dotycneho co ma bil udajne drgol na koncerte....totalna kravina a aj keby bol to koncert nedrgol som ho tak ze mal otras mozgu omg...kravina je to...a dnes som mal dostat zato ze som metalista..uz som to asi pisal..dnes ma cakali pred skolou, ale stihol som im s kamosmy zdrhnut kedze on ma je na strednej ma to o cosi dlhsie...bit ho nebudem, je to zbytocne..ano poznam to...dat mu prvu do nosa nech si nemysli ze sa ho bojim...dam mu do nosa a ti jeho traja kamarati ma prizabiju...a ked je sam tak to neviem sameho som ho este nevidel..ale neviem no...urcite to tak bude ze ked mu jednu dam tak bude este viac agresivny a je pomne....alebo mabude cakat kazdy den pred skolou a tak to urcite bude som zvedavy co bude zajtra...nic som mu nespravil ani ho poriadne nepoznam...mam kamaratov ktory sa poznaju s ojojooj 100 krat silnejsimi jak je cela jeho banda....ale co mam z toho..zbiju ich..a potom na dalsi tyzden dajme tomu si ma zas pocka a je pomne...neviem co mam robit...asi sa necham zbit ako v sobotu...budem sa jak tak branit...uvidim co bude..ale branit sa moc neviem..paru krat ma to ubranilo ale nic z toho..nepoznam nikoho normalneho kto sa vie bit a pomohol by mi...ani oni sa nevedia bit...oni idu jak zblazneny...a staci ze sa namna pozrie a uz mi bucha srdce a neviem kde som a som poraty...ked sa este kumne postavy tak konec...dufam ze najdem niekoho kto by mi pomohol sa branit...utocit nechcem vediet..netreba mi to..mozno zaklady..aleco z toho vacsi pruser..achjaj..dufam ze to dajak prezijem...diky moc este raz a este mozte napisat nejake tipy ako sa branit ked viete diky moc som vam vdacny ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja nevidim rozdiel medzi 'branit' a 'utocit' stale je princip ten isty, len je aplikovany do inej situacie...s tym, ze ked utocis tak vrazis prvy, a ked sa len branis, tak rad na teba pride ako na druheho.
Cela ta pakaren s obranou je len v tvojej hlave...nech mi nikto nehovori, ze sa nevie bit....to ze zoparkrat dostanes cez hubu, neznamena, ze sa nevies bit, alebo branit...
Proste ta obrana spociva v tom, ze ked niekto naberie odvahu ta udriet, ty nesmies ani zavahat a udriet ho tiez, tym mu ukazes ze sa nebojis...a hned aj jeho psychika sa prepne do ineho rezimu....kolko ja som mal problemov na zakladnej skole, kde som bol skoro kazdodennym tercom kadejakych starsich spratkov...stale som sa nechal otlkat, az raz mi jeden vylepil facku v rade na obede, a som si povedal, ze dost...a skocil som po nom, ked som ho par krat udrel tak potom utekal, a kolko krat som ho potom stretol na chodbe, tak sa na mna len usmial a ani necekol.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

no podla mna ak sa nebude branit, tak ho bude bit stale... proste bude nuda tak ho pojde zbit, bude mat zly den tak ho pojde zbit, atd.

myslim si ze by si mal chlapec kupit ten kaser a pri dalsiej konfrontacii dat pankacovi plnu davku do oci... ved predsa ked sa takto "zabava" na jeho ucet tak nech ho to aj nieco stoji (kludne aj zrak, ked je taky "buchač")
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

masch1na: Keďže máš 13 rokov, ja najlepšie riešenie vidím povedať to otcovi. Kebyže mne príde domov 13 ročný syn, a povie mi, že ho zbili, a vie kto to bol, ťažko ťažko by to chlapec znášal.
masch1na
Amateur
Amateur

Lub0$ napísal:Ja nevidim rozdiel medzi 'branit' a 'utocit' stale je princip ten isty, len je aplikovany do inej situacie...s tym, ze ked utocis tak vrazis prvy, a ked sa len branis, tak rad na teba pride ako na druheho.
Cela ta pakaren s obranou je len v tvojej hlave...nech mi nikto nehovori, ze sa nevie bit....to ze zoparkrat dostanes cez hubu, neznamena, ze sa nevies bit, alebo branit...
Proste ta obrana spociva v tom, ze ked niekto naberie odvahu ta udriet, ty nesmies ani zavahat a udriet ho tiez, tym mu ukazes ze sa nebojis...a hned aj jeho psychika sa prepne do ineho rezimu....kolko ja som mal problemov na zakladnej skole, kde som bol skoro kazdodennym tercom kadejakych starsich spratkov...stale som sa nechal otlkat, az raz mi jeden vylepil facku v rade na obede, a som si povedal, ze dost...a skocil som po nom, ked som ho par krat udrel tak potom utekal, a kolko krat som ho potom stretol na chodbe, tak sa na mna len usmial a ani necekol.
Tak udriet ho praveze nehccem len chcem nejak blokovat utoky ktore pojdu namna...lebo ja viem ze ked mu jednu vrazim vrati mi to 10 krat aj s urokmy do hlavy...a ja po nom skocit nemozem...kedze ma 100 krat vacsiu silu ako ja......
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Tvoj problem je v sebadovere, nikde inde...je tazke to prekonat, ale ked to raz prekonas tak potom to bude o inom...a nauc sa aj pri takychto situaciach kontrolovat zmyslanie a mozog, lebo ked sa uz dostanes do amoku, potom je tazko sa zastavit...a vtedy treba mat po ruke kamarata aby ta zastavil :D Ale to len tak na okraj....aj take situacie existuju...

No moze on mat vacsiu silu, ked ty si dajme tomu mensi tak si automaticky obratnejsi, to len tak ako priklad...no a vyuzi to co vies...to v comsi lepsi ty.

Branit sa bez spatnych uderov...neviem, ale neznie to realne.
masch1na
Amateur
Amateur

Lub0$ napísal:Tvoj problem je v sebadovere, nikde inde...je tazke to prekonat, ale ked to raz prekonas tak potom to bude o inom...a nauc sa aj pri takychto situaciach kontrolovat zmyslanie a mozog, lebo ked sa uz dostanes do amoku, potom je tazko sa zastavit...a vtedy treba mat po ruke kamarata aby ta zastavil :D Ale to len tak na okraj....aj take situacie existuju...

No moze on mat vacsiu silu, ked ty si dajme tomu mensi tak si automaticky obratnejsi, to len tak ako priklad...no a vyuzi to co vies...to v comsi lepsi ty.

Branit sa bez spatnych uderov...neviem, ale neznie to realne.
ano chyba mi sebavedomie uvedomujem si to..vzdy si hovorim ze ked mu dam jednu do brady ta sa uz chlapec nepostavy akurat ze ja by som mu silnu nedokazal dat co ked ho zabijem..heh:D..amok som paru krat chytil al nechcem to radsej rozpisovat:)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

díky že si ma označil za "typka" pohoda... :winkkiss:
masch1na
Amateur
Amateur

kafiatko napísal:díky že si ma označil za "typka" pohoda... :winkkiss:
uff prepac nevsimol som si ze si typka a nie typek:D fakt sorry :D :oops:
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Skús to riešiť z policiou rodicmi a podobne.Ti chlapci sa tak doseru ze ta nechaju na pokoj.Nasilie plodi len dalsie nasilie ale ten kaser by som si neodpustil.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To snáď každý zažil také to otĺkanie keď bol malý. Skôr či neskôr ale zistíš, že si bol zbytočne predposratý a keby si si nenechal hneď na začiatku, tak ti dajú pokoj..
Proste vycítili, že ste slabší, tak stále skúšajú viac a viac.. čo to dá. Stavil by som sa, že to začalo tým, že po vás začali čosi vyblakovať (napr. pred školou)..
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Inak ked sa mam ja priznat tak som este od nikoho nedostal bitku, ja som nekonfliktny typ cloveka, sice viem ze to mi moze byt prd platne ked ma stretne nejaky sialenec :D No ale podla mna by bola dobra volba riesit to cez policiu, alebo si kup ten gaser. Este som cital ze oni tam cakaju nejaku holku, tak co keby si si pockal do kym neodidu?hm
masch1na
Amateur
Amateur

Sapo napísal:Inak ked sa mam ja priznat tak som este od nikoho nedostal bitku, ja som nekonfliktny typ cloveka, sice viem ze to mi moze byt prd platne ked ma stretne nejaky sialenec :D No ale podla mna by bola dobra volba riesit to cez policiu, alebo si kup ten gaser. Este som cital ze oni tam cakaju nejaku holku, tak co keby si si pockal do kym neodidu?hm
fuha tak to tam mozem byt do nejakej hmm 10tej vecer tak nejak...skola sa zatvara o 6 ci ako...
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

To tam stoja cely den? :D
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ty kokos 16rocny zasran bije 13rocneho bo je slabsi?tak to je fakt uz niekde....
volaj starsich kamaratov alebo tak ako spominal erytrocyt otca...
ale vseobecne sa neboj, ich to zachvilu prejde, maju problem s dlzkou udu...
a rady o tom ze chod sa bit a bla bla bla nepocuvaj, zbytocne si narobis problemy, kedze si mladsi a menej fyzicky vyspely, noziky tiez nie, blbost,...
najlepsia obrana je utek...
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

To je fakt huste, ked tu clovek cita o nejakej klasickej bitke, ktorou snad presiel v takom veku kazdy a niekto tu zacne spominat noziky. Sa zobudte preboha. To by bolo uplne skvele, keby tu kazdy magor, ktory sa dostane do takehoto konfliktu tahal na druheho nozik. Alebo vlastne naco nozik, staci vytiahnut 9mm a vec je vyriesena. Ako mozte take chu**** vobec vypustit z ust.

Ja by som v tom veku prinajhorsom skusil zohnat na pomoc nejakeho starsieho kamosa resp. otca alebo sa tomu postavil podla moznosti sam. Podobne bitky (dostat par po hube), tym tu urcite uz preslo viac ludi. Hlavne je neukazat strach, hoci to vie byt poriadne tazke.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Maschi este stale? Odkial si? Keby si bol z Ba tak sa necham ukecat na jedno BUBUBU na mladeho 16 rocneho vytrznika :twisted:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Riesil si toto vobec s rodicmi pred tym nez si zalozil tuto temu, resp vobec o tom rodicia vedia? Lebo nato ich mas aby to to oni vyriesili a nie volaky usery z hojka.
Gangy napísal:Nechces aby si kupil rovno Glock, ci postavil na balkone gulometne hniezdo odkial ho bude pri odchode z domu palbou kryt surodenec?
Toto malo ist do vtipov :lol:
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tvoj problem je v nedostatku sebavedomia. Ako mi hovorili vela ludi, najprv musis prekonat ten pocit (strach) ze sa ides bit. To pozna asi kazdy jeden z nas. Staci, ze sa ta dotkne, silnejsie ta chyti dajme tomu za plece, tak sa bran. Minule ta zbil, teraz si mysli, ze si jednoducha obet. Myslim, ze to, ze ma 16 na veci nic nemeni.Ak sa ho boja aj kamarati, a nechaju ho, aby ta zbil.... neviem neviem. Branil si sa ked ta bil ?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

rozhodne sa nenechaj zmlatit. to je asi to najhorsie riesenie. problem sa da riesit urcite aj inak. vela ludi ti uz napisalo ako. Ale nenechaj sa zmlatit!!!
Napísať odpoveď