Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mirosslav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirosslav »

kedze je pankac tak mu kup ovocne vino :D tiez ak mozem poradit kup si teleskopicky obusok a nauca sa s nim pracovat a uvidis ze ich zmastis...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Mirosslav napísal:kedze je pankac tak mu kup ovocne vino :D tiez ak mozem poradit kup si teleskopicky obusok a nauca sa s nim pracovat a uvidis ze ich zmastis...
Alebo mu ho zoberu a zmlatia ho este viac... s obuskom sa nenauci pracovat za dva dni :)
Mirosslav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirosslav »

ved som pisal nech sa s nim nauci robit :) potom z neho moze byt aj druhy Chuck Norris :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Boze aki ste vsetci hrdinovia s tymi nozmi, boxermi, kasermi, teleskopmi... :roll:
Clovek aby sa pomaly bal ist po ulici za denneho svetla, ze sa nahodou zle na niekoho pozriem a... :never: :nervozita:
Ja by som to riesil asi takto:
1, rodicia - aj ked mozno nic nevyriesia, ale tiez by som ako rodic rad vedel, ze moje dieta aj ked ma problem, zveri sa mi s nim. Minimalne vsak mozu prist s riesenim, zajst za riaditelom/kou skoly a po hlaseni, ze sa tam pohybuju individua, ktore sa vyzivaju v podobnych aktivitach, moze zasiahnut aj policia...
2, skola - za predpokladu, ze dotycny chodi na rovnaku skolu mu moze riaditelka narobit kvalitny pruser, na rodicov posle socialku a len taky tanec moze nastat...
3, policia - ako uz bolo spominane
4, "ochranka" :D - teda daky starsi kamarati, pripadne ochotny sused :D

Neber to osobne masch1na, ale ak pises, ze mas 13 rokov a behas po koncertoch, nie je mozne, ze ho provokuje tvoj vyzor, chovanie ci zivotny styl? Ja ked som mal 13 rokov, tak som o koncertoch ani nesnival, maximalne ak hral Elan na predvolebnom mitingu HZDS :D Nevravim, aby si sa zmenil, bud sam sebou, ale snazim sa prist na to, co moze takeho zmrda viest k tomu, aby sa do teba ako do nerovneho supera pustal...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Kibo napísal:Nevravim, aby si sa zmenil, bud sam sebou, ale snazim sa prist na to, co moze takeho zmrda viest k tomu, aby sa do teba ako do nerovneho supera pustal...
Chce sa pred partiou ukázať aký je búchač a na seberovných si netrúfne. ;)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

prečítal som si len prvú stranu a musím sa len pousmiať:Dten punker má akože 16 a ty máš potom koľko 13? pozri sa základ je biť silný a to pôsobí odstrašujúco (čo tebe za pár dní nepomôže) alebo chodiť s partiou (čo ti tiež nepomôže kedže vždy sa nájde väčšia partia) nedže nezapáraš do nikoho tak si kúp ten paralizér a hotovo! alebo sa nauč rýchlo bežať ako ten bežec bolt aelbo skús na pár dní nenosiť tričko metallica!! (viem že ako metalistovi to bude ťažké ale asi to ho sere na tebe najviac) jáj ja by som ho tak zmaloval zasrana 16- ročného:DDDD :lol:
a ináč kibo to vystihol, presne aj s tou školou aj s ostatným!!! a ináč tiež som ti chcel íať že ked máš 13 rokov tak sed doma ale to by ma tu ostatný zasrani asi zožrali:D
masch1na
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa masch1na »

tak som sa pytal kamosov co ho poznaju a som im vravle nech mu nejak povedia nech ma necha ze som mu nic nepsravil a on ze ked som bol na koncerte tak on bol na korculiach a som ho drgol spadol a si zosuchal cely chrbat..tak ja im vravim ze naco hcodi na koncert v korculiach deges...a vraveli ze on neustupi nijak raz..mam 2 moznosti...bud sa bit alebo zdrhnut..nerad zdrham kedze sa tym nic nevyriesi..kamosi mi vraveli ze je slaby no na zastavke to vyzeralo inac...jeden typek stade mi poradil ako poriadne prisusit jedine coho sa bojim ze sa chlapec uz nepostavi..lebo vtedy na zastavke domna drgol a zacal si tam pukat kosticky a take bludy za ten cas mohol dostat jednu fajnu do drzky...uvidim co bude ked ma pojde bit...to bude moja prva bitka...ja neviem lebo ked sa necham zbit urcite ma bude bit aj nabuduce..a ked ho zbijem teraz tak ma zbije asi aj nabuduce..nevem kua ja to tak neznasam takych curakov co sa biju prenic zanic..omg...uz mi toje jedno chce tak stranse bitku ta dostane on sa urcite bude predvadzat ze aha jak ho dam ....ale povie aha jak ho ... a uz sa mrda na zemy...uvidime..ale kazdopadne..nevem no:D..a nevem obliekam sa normalne...cierne nohavice mam 2 tricka metallicy a 1 mikinu to je vsetko...inak nosim bud cervene biele tricka taze nevem..ono to tak ze dosiel na koncert na korculiach a ja som ho vral drgol a spadol a si rozskriabal chrbat...lol nevem naco chodi v korculiach na koncert..nic uz moc dlho na tu bitku cakam...som zvedavi...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no pochybujem ze by si mu v 13 tich taku drbol ze by sa uz nepostavil :) kazdopadne byt tebou vysiel by som s nejakymi starsimi ludmi von a nech ho postrasia..ver tomu ze keby mu dal nejaky 20 rocny facku so slovami ze este raz bude drzy tak to bude horsie neverim ze by neprestal..by sa zosral a drbal na teba..popripade ked ta bude chciet mlatit mu povedz ze si poisteny v dobrej poistovni ci si moze dovolit platit ti 800€ za zlomeny nos napr :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No keď to nechceš riešiť tak, ako ti bolo poradené ( rôzne oficiálne riešenia ) tak máš len dve možnosti :
a ) Nechať sa zbiť, alebo sa snažiť utekávať, čo nič nevyrieši a môžeš čakať iba na jediné, že ho to prestaví baviť a ty párkrát dostaneš.

b ) Keď tvrdíš, že si tam puká prsty a seká machra, tak máš šancu na jednu poriadnu ranu.
Odporúčam zadný hák a mier to na čeľusť, prípadne na spánok. Uvidíš čo sa stane. Sú dve možnosti :

Bude mať dosť, zlomí sa a nechá ta na pokoji.

Alebo sa nestane nič extra a dostaneš nakoniec ty, buď od neho alebo od jeho kamošov.

A to, že sa bojíš, že by sa po tvojej rane nepostavil je k smiechu, skôr budeš rád ty, ak si nezlomíš zápästie alebo inak nedodrbeš ruku.
Nauč sa držať päsť tak ako sa má a maj pevnú štruktúru tej ruky. Minimálne v koncovej fáze úderu musí byť pevná, zaťatá.
Samozrejme, udieraj švihom celého tela, nie len ruky. Ak to nebude čakať, možno sa aj zosype. :idea:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To, ze by na koncerte padol na korculiach a zodral si cely chrbat je len jeho dementna zamienka... Ved to je ako zly vtip...
Ked teda ides riesit tu bitku a prides domov nahodou zmalovany, nebude to Vasim doma divne? Povies, ze si padol zo schodov? :roll:

A kedze teda pojde o poulicnu bitku, vyuzi moment prekvapenia. V nohach silu mas, tak ho schuti kopni do guli, nech si troska pogrca od bolesti... Ked on "ferovo" zapara do mladsieho, vyrovnaj tak svoje sance. Neber to tak, ze to robia iba baby, v poriadnej krcmovej mele to nie je nic vynimocne, kopanec do vajec a laktom cez hubu, slzave udoli na vikend je tym vybavene... :D Ked ho dobre trafis, nebudes sa ho uz musiet ani dotknut...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ja len nechapem ako niekto moze radit ze nechaj sa zbit :shock:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Mne osobne raz pomohlo ked namna isli 3 starsi Romsky obyvatelia o 2 roky starsi ze som ukazal ze sa nebojim :D(Bol som posraty jak svina ale uz som vedel ze ked ma chcu zbit tak ma zbiju) Prisli zamnou ze ma idu zmlatit iba tak , tak som si dal dole bundu a tasku a povedal ze ok :D.Nakonec sa to zvrtlo na rozhovor a boli sme v pohode :D.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Toto je už katastrofa, čo sa tu deje na tom Slovensku a nič sa s tým nerobí. Každy tu vypisuje, že pusť sa do bitky, alebo nechaj sa zbiť, ja ti napíšem, že jednoznačne ak ťa už raz napadol a mal si tam aspon dvoch svedkov (kamošov) nemaš prečo váhať a kua podaj trestne oznámenie na toho grazla, vysledok: ak sa ti niečo stane počas vyšetrovania, chlapec bude mať pekný malér, proste to trestné oznámenie je tvoja ochrana a nie bitka, kde môžeš ty udrieť ho nešťastne a potom mu niečo nechtiac urobiť, s týmto by som ja nedokazal žiť pravdupovediac 8) , ale zase nechať sa mlatiť len za to, že vyznávaš iný štyl hudby :?: šak to smrdí netolerantnosťou a diskrimináciou :wink:

samozrejme môže nastať aj situácia, že bude mať konexie na policii a nič sa mu nestane, kedže dnes to tak býva, o tom by som ti mohol hovoriť životný príbeh :) .........takže je to na tebe, každy ti tu radí čo maš urobiť, často sú to silacké reči, ale v konečnom dôsledku sa budeš musieť problemu pozrieť do oči ty a rozhodnúť sa čo a ako......rozhodni sa správne :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som odmalička všetko riešil bitkou, bil som aj starších. :wink:
Nikdy som svoje problémy neriešil cez učiteľov či rodičov a kupodivu, ešte v živote som nedostal bitku ( iba ak od spomínaných rodičov ). :D
Ale samozrejme, nie je každý taký typ.
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Podobnú no omnoho horšiu a nebezpečnejšiu situáciu som zažil, neboj nič, musíš nabrať odvahu, tiež som mával niekedy strach a to sa viem biť až profesionálne, ale bál som sa následkov-že na mňa pojdú viacerí alebo na druhý deň sa dotyčný zas nafetuje a napije a pojde zas po mne-takých debilov poznám a preto som niekedy odignoroval aj nuly, ktoré by som zvládol s jednou rukou. Musíš sa ostrielať a zvyknúť si, aj keď sa nechceš biť, niekedy je to nutné. Ak sa vieš hýbať tak sa neboj a aj s kamošmi im to ukážte, poprípade zavolaj kamošov ďalších, každý máva strach, treba ho teda spraviť súperovi. O rok sa budeš čudovať akých núl si sa bál. Zbrane ako chaser, nož nepomožú, akurát to posunú ďalej, potom budú ešte agresívnejší. Treba si vytvoriť rešpekt, treba si tým prejsť.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hm zaujmava tema ties som pacifista a viem ze su proste ludia ktory bitky a konflikty vyhladavaju ... a ako sa branit ? moznost cislo jedna budes dostavat na pi*u kazdy tyzden a zvyknes si ....
moznost 2 - utekas ako forest gump cely zivot ....
moznost 3 - nechas sa rozbit udas a vytrieskas prachy ... bez svedkov 0va moznost vyhry
moznost 4 - zavolas kamosov uplnu presilu aspon 10 nejake korby z posilky pripadne nejakych kamosov brat a tak starsi ... a rozbijete ich a oni pochopia ze vzdy dostanu ...
moznost 5 - sam rozkopes sefa pred jeho bandou a on bude ponizeny a je asi 50 % sanca ze ti da pokoj ....

moznost 6 najucinejsia .... pouzivam ju ja .... zahras uplneho psychopata a prilozis mu pistol k hlave a zacnes ratat ... este som nestretol cloveka co sa pri pohlade na moj sialeny ksicht v tom okamihu nezosypal ... dolezity je respekt .... sef nieje ten kto vyhra vojnu bytkou ale tym ze si respekt vytvori ... aj ked si pol popradu mysli ze som nevyspitatelny sialenec ... ale uz ma nebiju a maju strach ... ps ked moznost 6 nefunguje a najde sa nejaky sialenec strel mu do lytka zo zadu trafis mu iba zilu a ked ta uda povies ze si branil .... samozrejme ze legalne ja som si spravil zbrojak na to ...

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 21:09 )
tak to je tazke poradit ... musis ich poriadne vystrasit ... odporucal by som bujnych chlapcov na 5 kovych baworakoch z devinami ... toto zlomi kazdeho ..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

OMG dalsi rambo :roll: gego, ty vole, masch1na ma 13 rokov, kde bude behat s gunom a strielat ludi do chrbta ci do noh :roll: Vypni CSI a pozri sa z okna :D
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

Podobnú, no omnoho horšiu a nebezpečnejšiu situáciu som zažil, neboj nič, musíš nabrať odvahu, tiež som mával niekedy strach a to sa viem biť až profesionálne, ale bál som sa následkov-že na mňa pojdú viacerí alebo na druhý deň sa dotyčný zas nafetuje a napije a pojde zas po mne-takých debilov poznám a preto som niekedy odignoroval aj nuly, ktoré by som zvládol s jednou rukou. Musíš sa ostrielať a zvyknúť si, aj keď sa nechceš biť, niekedy je to nutné. Ak sa vieš hýbať tak sa neboj a aj s kamošmi im to ukážte, poprípade zavolaj kamošov ďalších, každý máva strach, treba ho teda spraviť súperovi. O rok sa budeš čudovať akých núl si sa bál. Zbrane ako chaser, nož nepomožú, akurát to posunú ďalej, potom budú ešte agresívnejší. Treba si vytvoriť rešpekt, treba si tým prejsť.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Omfg gego ty ma inak bujnu fantaziu, nechces pisat knihy alebo scenare?
hughito
Redeemer
Redeemer

gego : :lol:
Napísať odpoveď