Pomoc s bitkou...prosim rychlo....
Pomoc s bitkou...prosim rychlo....
Cafte...mam moc velky problem..chodim vonku s kamaratmi nikdy sa nebijem ani sa bit neplanujem..no vcera som dostal bitku od jedneho typka a ani neviem zaco...oni tam biju viacerych ludi..su to punkaci...ja pocuvam metal a nosim tricka metallicy..a som z toho dost vedla kedze som poriadnu bitku este poriadne nedostal...a tato bola tiez..pre nic za nic...nikomu nic nerobim riadim sa heslom co nechces aby robili iny tebe nerob ani ty im..no jeden bitkar ma vraj ma zas zbit...prosim poradte..co robit...bit sa nechcem...nechcem cloveku ublizit..a mat ho potom na svedomi..alebo...priklad...normalne by mi dal len pestaky do brucha..ja mu dam jednu do nosa a on mi da 10 krat do nosa...cahpeme sa? neviem co robit...bit sa poriadne ani neviem..tak vazne som sa este nebil..prosim pomoc...vopred diky...
pozri sa...pojdeme na neho 5ti ale on aj tak bude mat zo sebou aspoon 3...a to je jedno oni su prsote silnejsi..a urcite nitko z nas by si na nich netrufol..uz neviem co robit oni su vzdy po skole pred skolou cakaju tam na jednu holku..a ja vacsinou idem zo skoly s tym kamosom co sa celkom vie bit ale proste na neho nemame sancu...tj. my ideme 2ja vonku zo skoly..a oni su tam aspon 3ja urcite..bez sance proste..
( vcera som sa dobit nechal zajtra no neviem..nevraivm ze to bude na 100% zajtra nie su prewd skolou KAZDY den asi nejkay kazdy druhy...nevem co robit...bojim sa ich...
čo by to bolo za detstvo, keby si tým neprešiel. Aj ja som niečo podobné zažíval a ako sopliak som buď hneď zutekal alebo pár krát udrel a až potom utekal. Ak sa nepodarilo pred silnejšími a staršími utiecť, tak som dostal po zobáku, ale žijem. Čo ťa nezabije, to ťa posilní. Ich to časom prestane baviť.
pozri sa moj problem je asi v tom, vela krat som na to doplatil..dostal som pestaky jak hovado...nasral som sa dal som mu jednu do huby..ale on potom zreval a ten punkersky skaredy vymlety xicht som sa zlakol som sa prestal branit a bol som na zemi..neviem co s tym..byt sa nechcem lebo ma velku presilu je aj vacsi...co by som dal teraz za hodiny dajakeho bojoveho stylu alebo aspon ako sa obranit...achjaj:(
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Gepid
Medium Professional
Seba obrana?vendo napísal:nozik hej? ak si chces posediet a doje*** si cely zivot tak si kup nozik a "pichaj"
inac si kup kasera a nasprejuj ho, som si isty ze jeho holke ci koho tam cakaju sa bude jeho nova vona pacit
Prípadne ho pichnúť "jemne". Inak, odporúčal by som nižík tupý. Ostý nožík pekne reže, tupí pára. Čiže bolesť bude väčšia. Pre teba lepšie- pre neho horsie
ty vážne nie si normálny, keď chlapcovi doslova radíš, aby sa ho pokúsil zabiť. Takýchto debilov ako ty, by mali preventívne zatvárať vopredGepid napísal:Seba obrana?
Prípadne ho pichnúť "jemne". Inak, odporúčal by som nižík tupý. Ostý nožík pekne reže, tupí pára. Čiže bolesť bude väčšia. Pre teba lepšie- pre neho horsie
boha ludia, vam dakerym tak d*be... nekukajte tolko filmy a nehrajte hry, šak už ani zdravo podaktory nerozmyšlate
že nožík
Kašli na kaser, zaprve budeš unich na smiech že si baba, a za druhé ich ešte viac vyburcuješ a nabuduce ti to zrataju aj s urokmi...
V prvom rade nesmieš ukázať že si posraný, snaž sa kludnym spôsobom sa z toho vyvliecť... Ak nepomôže, tak sa trošku snim povalaj po zemi, je to normálna vec, ktorou si každy chalan prešiel... Samozrejme pokial to je vrámci miery, nie ublíženia...
Kašli na kaser, zaprve budeš unich na smiech že si baba, a za druhé ich ešte viac vyburcuješ a nabuduce ti to zrataju aj s urokmi...
V prvom rade nesmieš ukázať že si posraný, snaž sa kludnym spôsobom sa z toho vyvliecť... Ak nepomôže, tak sa trošku snim povalaj po zemi, je to normálna vec, ktorou si každy chalan prešiel... Samozrejme pokial to je vrámci miery, nie ublíženia...
Zoberte si vsetci obycajny sprej dezodorant a s tym ked mu fuknes do oci tak sa hned tak nepamata pripadne ak mas odkial tak boxer''\ ... ale najviac ti doporucujem ten sprej
Ale ak mam pravdu povedat nemyslim si ze moc ti to pomoze ... ak ta chce pre nieco bit tak ta bude biut dovtedy dokym ho to neprestane bavit / neudas ho / nenaberies poriadnu bandu a nedobijete ich vy.
Ale ak mam pravdu povedat nemyslim si ze moc ti to pomoze ... ak ta chce pre nieco bit tak ta bude biut dovtedy dokym ho to neprestane bavit / neudas ho / nenaberies poriadnu bandu a nedobijete ich vy.
Len ho nechaj blbečka nech si udre, aj tak to vyzerá tak, že je to len taká detská bitka tak ublížiť by sa ti asi bál. Šikana asi neni moc príjemná..
Proste keď ťa začne byť, tak si len kri gebulu a poprípade ho skús od seba odstrčiť pár cm (rukami, bokom, panvou) a šupni mu jednu nečakanú na rozkrok hocičím aj viac krát a utekaj..
Proste keď ťa začne byť, tak si len kri gebulu a poprípade ho skús od seba odstrčiť pár cm (rukami, bokom, panvou) a šupni mu jednu nečakanú na rozkrok hocičím aj viac krát a utekaj..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zasrati nastrocni punkaci ... len vyhladavaju kde komu jednu ubalit ...
ach boha ... niektorym vam tu dobre vyhrava .. chalan vyslovene napisal ze sa nechce bit, tak co mu radite kaser alebo boxer ? to ich este viac nasere ... hlavne zisti co si im spravil ked sa do teba pustaju a ci sa to neda vyriesit rozumne ... ked si evidente slabsi, tak ich hecni nech ide jeden z nich aspon na ferovku bez svojich zasratych kamaratov ... trochu sa povalate, cosi kupis, cosi das ... nikdy som podobnu situaciu zamernych bitiek neriesil, ale hlavne by som sa snazil zistit o co im ide ... ak si potrebuju iba nieco dokazat to je najhorie .. bud im treba nalozit tak aby si zapamatali, alebo sa im vyhybat
... mas to tazke lebo ti co sa vyslovene nechcu mlatit do toho samizda zakonite vzdy spadnu ...
ach boha ... niektorym vam tu dobre vyhrava .. chalan vyslovene napisal ze sa nechce bit, tak co mu radite kaser alebo boxer ? to ich este viac nasere ... hlavne zisti co si im spravil ked sa do teba pustaju a ci sa to neda vyriesit rozumne ... ked si evidente slabsi, tak ich hecni nech ide jeden z nich aspon na ferovku bez svojich zasratych kamaratov ... trochu sa povalate, cosi kupis, cosi das ... nikdy som podobnu situaciu zamernych bitiek neriesil, ale hlavne by som sa snazil zistit o co im ide ... ak si potrebuju iba nieco dokazat to je najhorie .. bud im treba nalozit tak aby si zapamatali, alebo sa im vyhybat
Re: Pomoc s bitkou...prosim rychlo....
Skoc za nejakym skinheadom...Nemusis ho ani poznat-on bude len rad,ze ma zamienku na punkacov...masch1na napísal:Cafte...mam moc velky problem..chodim vonku s kamaratmi nikdy sa nebijem ani sa bit neplanujem..no vcera som dostal bitku od jedneho typka a ani neviem zaco...oni tam biju viacerych ludi..su to punkaci...ja pocuvam metal a nosim tricka metallicy..a som z toho dost vedla kedze som poriadnu bitku este poriadne nedostal...a tato bola tiez..pre nic za nic...nikomu nic nerobim riadim sa heslom co nechces aby robili iny tebe nerob ani ty im..no jeden bitkar ma vraj ma zas zbit...prosim poradte..co robit...bit sa nechcem...nechcem cloveku ublizit..a mat ho potom na svedomi..alebo...priklad...normalne by mi dal len pestaky do brucha..ja mu dam jednu do nosa a on mi da 10 krat do nosa...cahpeme sa? neviem co robit...bit sa poriadne ani neviem..tak vazne som sa este nebil..prosim pomoc...vopred diky...