Pomoc s FlashFXP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s FlashFXP

Príspevok od používateľa mspeedo »

Pouzivam tento program na stahovanie z FTP uz dlhsie, ale neviem tam nastavit nieco ako "stahovanie na pozadi" v total commanderi (z ftp). Cize ak si pozeram adresare na FTP a dam nieco stiahnut do fronty.. uz si nemozem dalej prezerat obsah servera (iba to co som uz videl z cache). Musim koli stomu spustat nove FlashFXP a znovu sa napajat. Da sa nejak nastavit nech si to pre prenos otvori nove spojenie ako v totalcmd?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

JA som také nenašiel.. ja stále najskôr všetko prezriem, nahádžem do fronty.. a keď mám všetko prezreté a nastavené na sťahovanie, až vtedy spustím ťahanie. Dosť serverov, na ktoré sa ja pripájam, totiž majú povolené iba jedno pripojenie z jednej IP adresy, čiže nemôžem prezerať a zároveň sťahovať. :)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No hej do fronty.. ale ked ja sa rozhodujem nejak priebezne co stiahnem :) a taham len z ftp na sieti tam mam pripojeni kolko chcem.. preto mi uz lezie na nervy spustat stale nove FXPcko ... taky dobry program, toto nastavenie by tam malo byt.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tusim sa da v nastaveni nastavit moznost, aby si mohol prehliadat adresare pocas tahania, len si to musis najst. Ak ti FXP nevyhovuje, skus RushFTP, je to taktiez velmi dobry klient, ale neviem ci ma aj to co potrebujes. Kazdopadne je to velka konkurencia pre FXP, dokonca vela ludi ho radsej uprednostnuje pre FXP.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nastavenia FFXP som presiel 100krat neni to tam. Vyskusal som FTPRush ani tam to nieje, ale ma aspon vyhodu, ze vie otvorit novy tab s aktualnym pripojenim a adresarom co v pohode staci... takze zbohom FFXP :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus este SmartFTP :wink:
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Zostanem pri FTPRush, ten smartFTP sa netvaril moc priatelsky co sa tyka nastaveni existujuceho suboru, ale vdaka za tip. :smt003
Napísať odpoveď