pomoc s grafikou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
macinak
Amateur
Amateur

pomoc s grafikou

Príspevok od používateľa macinak »

mam taky mensi problem s Ati radeon grafikou....
stiahol som si ati catalist control center ale neviem ho spustit...vypise mi toto:

Obrázok

nasiel som ten cli.implementation aj stiahol a dal tam kde to mam nainstalovane no stale nic....
mal niekto nieco podobne????pls help....
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

radim ti vykasli sa na to ati catalist control center.zere to ramky a je to blbost.mne koli tomu neslo zapnut pc.to moj nazor
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mas nainstalovany NET 1.1 a NET 2.0?
macinak
Amateur
Amateur

chalani j***l som sa s tym dva dni ale uz to mam....chyba bola v ovladaci som musel stiahnut 170 MB subor a nainstalovat vsetko od zaciatku,ale konecne to ide.....ak sa vam vyskytne nieco podobne tak mi piste....uz viem ako nato.... :D
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

A najlepsie by si spravil, keby si to napisal rovno sem, aspon by ta tolko ludia neotravovali, ked si to mozu vyhladat aj tu na fore.
macinak
Amateur
Amateur

pato83 napísal:A najlepsie by si spravil, keby si to napisal rovno sem, aspon by ta tolko ludia neotravovali, ked si to mozu vyhladat aj tu na fore.
bracho ja by som to spravil,ale je rozdiel aku mas grafiku....
ale ako chces....proste si treby stiahnut ovladac presne podla svojej grafickej zadat uplny nazov do google alebo kde len chces a stiahnut najnovsiu verziu.....ak by boli len starsie verzie tak neaktualizovat....ja som to spravil a cele mi to doje***o....takze ponechat ten ovladac, ktory stiahnete....potom mi to uz islo....,ale vzdy sa moze nieco vyskytnut...a preto vravim treba riesit ten konkretny problem ktory nastane...a to sa neda zovseobecnit....tak hladajte a skusajte...a piste....!!!
Napísať odpoveď