Pomoc s nefungujúcimi USB.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kvako
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s nefungujúcimi USB.

Príspevok od používateľa Kvako »

Zdravím má dosku ASUS M2N a mám zozad ako obyčajne 4 USB sloty všetky fungujú ale mám aj dalšie dva s prednu na škotuly a tie spolu so vstupom na slúchadlá a na mikrofonom nefungujú.Čo stým mám robiť??škatulu som rozobral a kukal som či sú zapojené.Zapojené sú ale neviem či správne.Treba nejaký driver alebo čo??Porate pls..
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Driver netreba. Pokiaľ sú správne zapnuté, tak musia ísť. (teda za predpokladu, ak nie sú vypnuté v BIOS-e, alebo odpálené). To isté platí aj o prednom audiu.

Presný názov dosky ? IBA M2N ? Nič viac ? Choď na stránku výrobcu a nájdi si tam svoju dosku, ku ktorej si stiahneš manuál, v ktorom nájdeš aj správne zapojenie USB-čiek. (alebo si pozri manuál, čo si dostal k doske, ak ho máš samozrejme). Ak sa do toho nerozumieš, odporúčam nezapájať, aby si to celé nevyskratoval.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Odpálene určite nie.Ja som kúpil nový PC a už vtedy nešli ale som to nejak neriešil ale teraz by som ich potreboval tak neviem ako ich rozbehať tak zatial dik za rady dačo poskúšam.A v biose kde tam by som ich mal hladať?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Netreba žiadny driver, treba ich len správne zapojiť.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a to správne zapojenie nájdem v manualy alebo kde??
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Áno v manuály k doske to nájdeš. Štandardne sa front audio (neviem či aj USB) vraj nezapája. Ak ho chceš, tak si musíš zapojiť sám resp. požiadať predajcu nech ti ho zapojí. Ja som kúpil 5 PC a ani na jednom nebolo vpredu zapojené audio, USB bolo zapojené na 3. Pýtal som sa predajcu, že prečo a on že vraj sa to štandardne nezapája.
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NO mne ide hlavne o tie usb tak ide trocha čítať do manualu ..potom dám vedieť ako som dopadol...dik zatial..

//autoeditácia príspevku ( 28 Oct 2008, 21:15 )
takže s manualu nič nebude síce som ho čítal ale neviznal som sa v tom,takže ráno PC smer service..
Napísať odpoveď