Pomoc s softom

Informácie o software, ankety...
RaiMaNNN
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Pomoc s softom

Príspevok od používateľa RaiMaNNN »

Mam doma soft sysklass neviem či ho niekto pozná ale to nieje až tak dôležite ide o to že ten soft potrebuje na spustenie HW kluč konkrétne vyhodí tuto hlášku

ak by niekto vedel čo s tým alebo ako sa to dá obijsť poprípade neaky emulátor bol by som veľmi vďačný.
Prílohy
sysklass.JPG
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

nazdar ...

pracujem vo firme kde tento soft programujeme (GTSystems2) ak ti to niečo hovorí, neexistuje žiaden crack, emulátor ani nič iné ako by si ho mohol rozbehať, bohužiaľ potrebuješ hardware-ový kľúč (je to ochrana nášho softu aby sa ďalej nelegálne nekopíroval)

ak potrebuješ sa oboznámiť so sysklassom kvôli pracovnej príležitosti (ak je to jedna z podmienok prijatia) skúsil by som navštíviť jednu z VŠ ktorá ho má zakúpený a tam sa v ňom pohrať alebo by ti možno nejaké to školenie spravili aj u nás vo firme (hovorím možno)
RaiMaNNN
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Marcellito napísal:nazdar ...

pracujem vo firme kde tento soft programujeme (GTSystems2) ak ti to niečo hovorí, neexistuje žiaden crack, emulátor ani nič iné ako by si ho mohol rozbehať, bohužiaľ potrebuješ hardware-ový kľúč (je to ochrana nášho softu aby sa ďalej nelegálne nekopíroval)

ak potrebuješ sa oboznámiť so sysklassom kvôli pracovnej príležitosti (ak je to jedna z podmienok prijatia) skúsil by som navštíviť jednu z VŠ ktorá ho má zakúpený a tam sa v ňom pohrať alebo by ti možno nejaké to školenie spravili aj u nás vo firme (hovorím možno)
Marcellito áno tu firmu poznám.

Chodím na jednu zo škol ktorá ho ma zakúpený a vyučuje prácu na nom. Ide o to že školenia môžeš mať koľko chceš ale pokiaľ to nemáš realne vyskúšané tak ten program nebudeš vedieť ovládať, a v prípade tohto softu to platí dvakrát, lebo sa mi javí taký chaoticky. Dúfam že si sa ako jeho programátor neurazil v podstate je to veľmi dobrý program.

Keďže si v GTSystems2 zamestnaný nevieš neuvažuje o neakej obmedzenej študentskej verzii??? Vieš tým že sa to študenti naučia sa tento soft môže viac rozšíriť. A tým sa aj zvýši jeho predajnosť.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

HW klúč má svoju podstatu - nedá sa obísť. Akonáhle vydajú nejakú verziu ktorá ho nepotrebuje, bude otázkov len pár dní kým sa objaví crack.
Marcellito
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marcellito »

RaiMaNNN či je soft chaotický, vec názoru, vo firme pracujem necelý rok a povedať pravdu, ako nestrojár som potreboval určitý čas kým som pochopil na čo slúži aké ma funkcie atď. ty ako strojár to určite vnímaš trochu inak :) ... s tou verziou pre študentov, na to ti nedokážem odpovedať, nie som na takéto rozhodnutia kompetentný som len programátor :) ... jedine ti môžem poradiť a to ísť za pánom profesorom a poprosiť ho, či by si nemohol pracovať v sysklasse keď bude učebňa prázdna, napríklad ...

audiotrack pochybujem, že niekto bude robiť na toto crack, crack-y sa robia na hry a na softy ktoré sú používané rádovo vo väčšej miere ako je tento a druhá vec je tá, že tento soft sa používa vo firmách vo výrobe, firma si v dnešnej dobe nemôže dovoliť používať len tak nelegálny soft
RaiMaNNN
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Čo sa týka odpovede pre mňa súhlasím s tebou nestrojár ma v tom ešte väčší chaus xixi :)
A vieš čo sa týka toho že skočiť za profákom aby ma pustil do učebne no večer o 7 sa mi nece trepať do školy.

Inač som niekde čítal že HW klúče sa dajú klonovať že stačí na to iba neaka utilitka ktorá ti skopíruje dáta na neake USB no ale či je to pravda tha neviem.

A s tou odpoveďou pre audiotrack máš tiež pravdu na toto crack-y nebudú jedine žeby sa neaky študent nudil tak možno to spraví ale to iba pre potreby kamošov čo to potrebujú publikovať ho nikde nebude. :D
marcelxx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa marcelxx »

HW kluce sa nedaju tak lahko klonovat, ale hw kluce sa pre hackerov daju obist tak isto lahko ako bezne pouz. serial key (co som ja zistil a skusil tak hw kluc je jednoduhe prekonat)
aswer
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

Zdravím :) ,,, našla by sa osoba, ktorá má skúsenosť s týmto softom? Vedel by mi niekto poradiť ohľadne práce v ňom... ?
Napísať odpoveď