POMOC S The Sims 2 pls !

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Po[W]eR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

POMOC S The Sims 2 pls !

Príspevok od používateľa Po[W]eR »

Mam naistalovany The Sims 2 s datadiskmi: University, Open for business, Nightlife, Seasons, Pets, Family fun stuff, Glamour Life Stuff, Fashion stuff, Celebration.

A problem je takyto:
normalne zapnem simsa, naloudujem si hru hodi ma do hry a po chvilke hrania mi znicoho nic sekne a musim comp resetovat tvrdym restartom, skusam sa dostat do systemu win ... ale nereaguje. Neviem vobec v com to je ... minule sa mi podarilo dostat do systemu ale cakal som cca 15min. a napisalo ze graficky ovladac prestal pracovat, obrazovku som mal uplne skaredu tie farby boli otrasne ... zostavou to asi nebude podla mna :)

Moja konfiguracia:
AMD ATHLON X2 5000+ (2,6 Ghz), 2GB RAM DDR3, Geforce 8600 GT 512 MB DDR3 Silent, 500 GB HDD Samsung

pls poradte ak viete v com to moze byt velmi by ste mi pomohli ... dakujem vopred :?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

A to robí iba pri Simse? Akože toto sa Ti raz stalo a už nič iné nejde? Hmm.. či sa to nejak opakuje? Čičo? Nejak som nepochopil.. :)

Kebyže sa toto opakovalo, následne po zamrznutí nevieš zapnúť komp a umúdri sa to až po niekoľkých minútach (desiatkách minút), tak by som to videl na prehrievanie grafiky. Grafika sa zahreje a zadrbne.. a opäť nabehne, až sa opäť schladí. Ale ak to bol len jeden prípad, tak problém asi niekde inde. Skús aj ovládače od grafiky zmeniť..
Po[W]eR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Po[W]eR »

nooo takze po zamrznuti ide comp normalne zapnut vsetko nabehne ... robi mi to iba pri simse a zakazdym ked to hram ... ked hram prostreet na plnej konfiguracii ... tak mi nesekne ani raz ani sa mi to nestalo ... hram aj crysis a nic ... iba ten sims :D ... mam lcd panel na bedni ... takze teplota je vecsinou 65 - 67 ... ovladace som nainstaloval co dodali ku grafike ... skusal som aj aktualizovat a nenaslo novsiu verziu ....
luky0071
Amateur
Amateur

sims 2

Príspevok od používateľa luky0071 »

aj mne sa to stava ked chvilu hram tak my to sekne mam taky isty silny komp ako ty a tiez sa mi to stava naewem preco to asi tov teplotov ked je 60 stupnov tak to sekne :evil:
Napísať odpoveď