pomoc s web stránkou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Shaggybala21
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

pomoc s web stránkou

Príspevok od používateľa Shaggybala21 »

Dobrý deň

Pred mesiacom som spravil známemu webstránku spoločne aj s hostingom ( exohosting.sk), ale mam jeden problém. Pri práci som používal Fireworks CS5 na design a dreamweaver na kompiláciu web stránky ( prosím neukamenujte mna ,že som si to poctivo nerobil :D ). Ide o maličkosť, ked sa pozriem na stránku s obsahom, ktorý ma a rozhodnem sa ho zmeniť tak ako hosting zaznamena zmeny ked sa pozriem do ineho prehladavača tak zmeny zaregistruje len keď dám reload tak nie. Akoby by si ten prehliadač stiahol data a ukazoval len to co pozná. A to chcem odstrániť kódom lebo ľudia co si napríklad nevedia vymazať históriu a cookies tak aktuálny obsah neuvidia. Prosím o radu aký kód by som si mal pripísať alebo načo si mam dávať pozor :)

za odpovede ďakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc s web stránkou

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak z toho popisu nechápem ani ň. Možno to bude tým, že stránky sa nekompilujú, nepozerajú sa v prehladávačoch a netuším ani čo si sa snažil popísať tým ukazovaním toho čo pozná. A ako s tým súvisí cookies a historia, keď ani jedno nemá nič spoločné s cachovaním obsahu
majogorbi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majogorbi »

No pockaj pockaj ... mas problem s tym ze si spravil stranku, ktoru si potom zmenil, no stale vidis tu stranku nezmenenu ... tak ? A ty chces aby sa ti ukazovala ta stranka uz aj so zmenami ktore si spravil ... tak ? Alebo som to pochopil zle ?
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Napísať odpoveď