Pomoc so sluchadlami

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mestik
Novice
Novice

Pomoc so sluchadlami

Príspevok od používateľa mestik »

Potrebujem poradit ohladom sluchadiel, pretoze som sa rozhodol ze nejake kupim.

1. otazka - je nejaky rozdiel medzi zvukom Koss Sporta Pro a Pro?Koss Porta, lebo cital som, ze maju rovnake menice a vraj by mal byt rozdiel iba v designe.

2. potrebujem sluchadla skor na cestu vlakom a tak, cize na vonkajsie pouzitie, takze aby tlmili hluk, ake odporucate stuple alebo skor nieco ako Sporta?

Ak stuple, tak ktore? Pozeral som, ze mozno by boli dobre nejake Sennheiser, super cenu maju na CX300
Mate s nimi skusenost?
Vdaka za kazdu radu. :)
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Vidim ze nikto neradi, tak ti napisem moj nazor. Podla mna su Koss Porta Pro a Sporta pro uplne rovnake sluchadla. Neskusal som to, ale myslim si to a ak chces nejake sluchadla na cestovanie, tak si kup stuple s dobrou izolaciou. Odporucam ti
Kanon EC 5, maju perfektny zvuk a su lacne. Pri stuploch najma od Kossu platis iba za znacku.
Bielenie zubov
Brita Maxtra Brita patrony
Kolko planujes minut?
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tak ako pise Anafora, taktiez som si vyrazny rozdiel vo zvuku Porta a Sporta nevsimol. Na vlak presne to co si si vybral CX300, mam ich tiez a do vlaku/autobusu su to perfektne sluchatka, dobre utesnia okolie.
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Ano, CX 300 su dobre. Inac aj Koss na svojej stranke pise, ze Sporta Pro je len iny design ako Porta Pro.
Brita Maxtra
Napísať odpoveď