Pomoc z ovladacmi GK!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Hulkm
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pomoc z ovladacmi GK!!!

Príspevok od používateľa Hulkm »

hadam ze som nazov temy zvolil dobre :roll:
viem ze je nieco na upravu ovladacov na GK z desktopu na NB je ked napr. vyrobca NB nevydava aktualizacie. urcite som to uz neidke videl ale za tu rit si neviem spomenut ako sa to mohlo volat a ako sa to vlastne robilo. ak teda niekto pochopil o co mi ide tak by som poprosil navod ako na to, grafu mam ATi Mobility HD2600. za pochopenie a pomoc Dakujem :cookies:

//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 1:13 )
takze uz som to nasiel po dlksom case prehladavani netu...teraz mame ale iny problem, pri odinstalovani mi hodilo BSOD. NB sa resetol a win nabehol tak som dal teda rovno instalovat tie modifikovane ovladace lebo su vlastne novsie takze by sa to malo iba aktualizovat a este k tomu som uz ani nemal v Pridat alebo odstran. polozku pre ATi Catalyst na odinstalovanie. dal som to teda instalovat a cuduj sa svete zase BSOD. potom mi nabehol NB s hlaskou ci si mam dat od posledneho uspesneho bootu alebo pokracovat, vyskusal som pokracovat ale zase BSOD. potom som dal tu druhu moznost a asi na druhy pokust stym uspesnym bootom mi komp nabehol. teraz vlastne neviem co tam mam za ovladace, pri vlastnostiach adaptera mi pise ze mam asi este tie stare. vie neikto co stym??, myslim ze by bolo najlepsie uplne odstranit vsetko co ma spolocne s Ati z kompu a nahodit to odznova, vie pls niekto ako??? :cry: za pomoc velmi dakujem K+ :)

//autoeditácia príspevku ( 09 Feb 2009, 13:52 )
Up/// zmena nazvu topicu.
stacila by mi pomoct ako dokladne odstranit necele ovladace na GK z NB, program alebo nieco take :)
Prosim o pomoc v tejto tazkej chvili, K+ vas neminie :cookies:
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

toto by ti malo vsetko vymazat ohladom tych driverov :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Cyrus666 napísal:toto by ti malo vsetko vymazat ohladom tych driverov :)
diky moc, hadma ze to bude fungovat, o uspechu(dufam) alebo neuspechu napisem ale uz teraz si si to K+ zasluzil :wink:
Napísať odpoveď