Pomocníka
Re: Pomocníka
Ako prvé si mal napísať, čo za to ponúkaš. Takto sa ti na to každý z vysoka vykašle.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no predsa vip na jeho gamehostingu. Ako keby si tu bol nový, a nevidel tu takéto témy pravidelne 
Pôvodne som mal napísanú takú myšlienku, ale chcel som to nechať na jeho fantázii, či náhodou nepríde s niečím novým. Čo vieš, možno u neho je finančná odmena samozrejmosť a tak tam takú banalitu ani nepísal.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
hej, to u 15 ročných býva samozrejmosťou 
Deti nepíšte mi sem, hľadal som najlepšie 18+ a áno ponúkam za to aj €
A asi že mám minecraft portál tak to nebude cs 1.6 bitches
tu už nehľadam, ach ta slovenska závisť pfuj nesiahate mi ani po členky
A asi že mám minecraft portál tak to nebude cs 1.6 bitches
tu už nehľadam, ach ta slovenska závisť pfuj nesiahate mi ani po členky
Už len Minecraft portál ti ide niekto závidieť.
Ak budeš niekoho hľadať nabudúce, čo dúfam sa nestane, tak napíš, akú odmenu ponúkaš. Keby si to napísal hneď do prvého príspevku a bola by to adekvátna odmena za to, čo potrebuješ, tak by sa skôr niekto našiel. Nikto nebude robiť len tak zadarmo, pre dobrý pocit strácať čas. Či si myslíš, že keď napíšeš, že máš minecraft portál, tak sa každý z toho zosype a všetci pobijú o to byť v tvojom "tíme"? Takýchto portálov je tu kvantum.
Ak budeš niekoho hľadať nabudúce, čo dúfam sa nestane, tak napíš, akú odmenu ponúkaš. Keby si to napísal hneď do prvého príspevku a bola by to adekvátna odmena za to, čo potrebuješ, tak by sa skôr niekto našiel. Nikto nebude robiť len tak zadarmo, pre dobrý pocit strácať čas. Či si myslíš, že keď napíšeš, že máš minecraft portál, tak sa každý z toho zosype a všetci pobijú o to byť v tvojom "tíme"? Takýchto portálov je tu kvantum.