Poprava

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poprava

Príspevok od používateľa P3Bo »

Pozeraj Lajku vystrelili do vesmíru a nikto sa nesťažoval
wizard01
Novice
Novice

Príspevok od používateľa wizard01 »

skor by ma zaujimalo ako som sa uz vyssie pytal aka je pricina smrti pri stiahnuti koze zaziva,urcite je to neuveritelna bolest ale aka je pricina umrtia?alebo da sa to prezit?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Počítam, že pri stiahnutí z kože dôjde k smrti následkom masívnej straty krvi v kombinácii s fyziologickým šokom.... V každom prípade toto sú praktiky, ktorých prevedenie trvá dosť dlho.... Za optimálny spôsob výkonu exekúcie považujem zastrelenie zozadu do zátylku.... Je to vysoko účinné, nenáročné na čas, priestor a prostriedky.... A čo je dôležité, tento spôsob zvládne po krátkom zaučení každý.... Takže netreba "vychovávať" a platiť vysoko špecializovaného kata a jeho pomocníkov....
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Ja som počul ,že niekde sa mučí spôsobom bambusu v zadku , dajú semiačko bambusu do riti a zalievajú a ten rastie každým dňom 15 cm ale neviem či je to pravdivé neviete niekto niečo o tom?
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

martinos, mam pocit že to sa robi inak, a to tak, že dotyčneho priputaju k neakej konštrukcii a pod neho zasadia(alebo zaseju) bambus, a on ked rastie(ukrutne rychlo) tak rastie "cez" človeka, asi to bude cez zadok
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

cez zadok asi nie, použijem hlavu, je to jeden obrovsky sval a na jeho konci je panvová kosť...robilo sa to tak, že odsúdeného pripútal za ruky a nohy, napli ho, do tvaru "X" a pod brucho mu zasadili ten bambus a cez dutinu brušnú sa už ľahko prerástol
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

wizard01 napísal:skor by ma zaujimalo ako som sa uz vyssie pytal aka je pricina smrti pri stiahnuti koze zaziva,urcite je to neuveritelna bolest ale aka je pricina umrtia?alebo da sa to prezit?
Koža plní ochrannú funkciu a tí čo utrpeli masívne popáleniny zomierajú na infekcie. To čo napísal Pinhead má niečo do seba, ale pokiaľ viem, tak koža sa v drvivej väčšine sťahovala len na chrbte.

Pri diskusii na youtube som dostal tip na inú chuťovku:
Človek zavesený dole hlavou, nohy do písmena V. Dvaja katani dotyčného rozpíli na pol. Vtip je v tom, že píla bola často tupá, zasekávala sa a nešlo to samozrejme aj vďaka panvovej kosti. Šialené na tom je, že pokiaľ sa píla nedostala k cieve v dutine brušnej tak človek de facto nemal príčinu ako zomrieť a vďaka tomu, že chudák bol dole hlavou, tak všetka krv sa nahrnula do hlavy a udržala milého pri vedomí.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ty si ale smutny clovek begbeee :?
wizard01
Novice
Novice

begbeee napísal: Koža plní ochrannú funkciu a tí čo utrpeli masívne popáleniny zomierajú na infekcie. To čo napísal Pinhead má niečo do seba, ale pokiaľ viem, tak koža sa v drvivej väčšine sťahovala len na chrbte.

Pri diskusii na youtube som dostal tip na inú chuťovku:
Človek zavesený dole hlavou, nohy do písmena V. Dvaja katani dotyčného rozpíli na pol. Vtip je v tom, že píla bola často tupá, zasekávala sa a nešlo to samozrejme aj vďaka panvovej kosti. Šialené na tom je, že pokiaľ sa píla nedostala k cieve v dutine brušnej tak človek de facto nemal príčinu ako zomrieť a vďaka tomu, že chudák bol dole hlavou, tak všetka krv sa nahrnula do hlavy a udržala milého pri vedomí.
infekcie-popis to presne trochu z lekarskeho hladiska
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

mi-chau napísal:Ty si ale smutny clovek begbeee :?
Narazil som na pár článkov a zaujalo ma to. Nemyslím si, že som úchylný. Pri niektorých veciach ma až strasie keď to čítam.

Čo sa týka tých popálenín a infekcií, tak nie som lekár, ale ide o bakteriálne a hubové/plesňové ochorenia, ktoré sa rýchlo šíria pri neexistencii kože. Myslím, že človeku stúpne teplota a nasleduje celkový kolaps.
wizard01
Novice
Novice

begbeee napísal:Narazil som na pár článkov a zaujalo ma to. Nemyslím si, že som úchylný. Pri niektorých veciach ma až strasie keď to čítam.

Čo sa týka tých popálenín a infekcií, tak nie som lekár, ale ide o bakteriálne a hubové/plesňové ochorenia, ktoré sa rýchlo šíria pri neexistencii kože. Myslím, že človeku stúpne teplota a nasleduje celkový kolaps.
lebo ja si to nevem predstavit v realite ze ako je to vobe mozne nekoho stahnut z koze a jak to musi vyzerat a co s snim deje potom ked je "vyzleceny"...videlo som to na video jak v cine zvliekaju zaziva kozusiny zo zvierat a potom ich vyhodia do kosa pricom este ziju a bohvie kolko zo mmieraju v strasnych mukach,video mozem poslat ak neverite
Napísať odpoveď