poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

jasne lighsaber a nejaky stargun pouzijem haha
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ked uz to vypada tak biedne, nenechaj sa provokovat. Niekde si ho capni, ked to bude najmenej cakat, zatiahni ho dokuta a zopar mu naloz. Ako vravi R3sp3ct, keby mal gule, davno by to uz urobil on. Musis hlavne docielit, aby sa ta bal. Velmi ucinny je utok hlukom a rozbijanie skla. Nuz, a ked ti to nevyjde, tak mas bolestne u priatelky iste :P
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Frikso napísal:Ked uz to vypada tak biedne, nenechaj sa provokovat. Niekde si ho capni, ked to bude najmenej cakat, zatiahni ho dokuta a zopar mu naloz. Ako vravi R3sp3ct, keby mal gule, davno by to uz urobil on. Musis hlavne docielit, aby sa ta bal. Velmi ucinny je utok hlukom a rozbijanie skla. Nuz, a ked ti to nevyjde, tak mas bolestne u priatelky iste :P
nj toto je good nazor, proste aj ja som mal nieco podobne...aj ked som to nespravil vtedy teraz uz urcite zobrat baseballku vyjst pred vchod ,ked ti tam vyhukuje a povedat mu nech pali do p*ci ak nie tak mu fukni jednu a uz urcite pojde...proste musi mat respect :? a ak zavola kamosov si a pojdu za tebou na byt ,tak zavolaj policajtov neboj hned ich prejde sranda...Mas pravo ho aj postrelit na svojom pozemku tak vyuzi prava :wink:
front
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa front »

Popravde, nesuhlasim s tym, ze ho ma pravo postrelit, ale vramci srandy to je mozne. Ja by som ti poradil zatial to nechat tak, pretoze z toho, co pises som pochopil, ze vela odvahy nema, ked na teba len vykrikuje a ak by to neskoncilo, bolo to tu uz viackrat spomenute, ale ukazat mu, ze si nenechas po sebe slapat.
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

nie clape urcite sa s nim nedohaduj na mieste a case lebo ten magor si tam urcite zavola aj kamosov oni sa skryju niedkde sa kriaky a ked uz bude na zemi tak vsetci na teba vybehnu a skoncis na are ty
ked pride spievat pod tvoje okno tak sa priprav vybehni a daj mu po hube ale poriadnu pecku ze spadne na rit potom sa uz poserie a uz ti da snad pokoj 8)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Alebo si priprav kybel studenej vody a ked to nanho prde, tak ho schlad :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

No kd mas na to dat ho dole tak ho daj dole a ked nemas na to psychicky tak sa strasne nejak naser....alebo si fukni abo nieco a drbni mu jednu...a zacni ho poradne kopat na zemi az dokym mu nespravis nejake trzne rany...a kric cely cas nanho ze TOTO SI CHCEL!!!! TOTO!!!!!!! TU MAS TY kur*a vyje***!!!!!
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Martin44 napísal:No kd mas na to dat ho dole tak ho daj dole a ked nemas na to psychicky tak sa strasne nejak naser....alebo si fukni abo nieco a drbni mu jednu...a zacni ho poradne kopat na zemi az dokym mu nespravis nejake trzne rany...a kric cely cas nanho ze TOTO SI CHCEL!!!! TOTO!!!!!!! TU MAS TY kur*a vyje***!!!!!
asi mali vtedy pravdu ked ta vyhlasili za najvacsieho vtipkara :lol:
Bahamut
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bahamut »

Podla mna by ste sa nemali len pobit, ziadne vyzivanie na suboj, priatelku si treba branit a keby bolo zle, tak zavolam na neho policiu za obmedzovanie osobnej slobody, vyhrazaniu atd.... a keby bol este v liehu tak bonus pre neho
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja by som ti poradil, keď nepomáha ignorovanie (niekedy sa proste nedá všetko ignorovať) tak ho dobi tak aby sa ani nepostavil a neodyšiel po vlastných, daj si kuklu alebo niečo inak sa ho nezbavíš, hlavne ho nenechaj aby ti to vrátil, popripadne naverbuj kamošov...Nie všetko sa dá riešit slovne, sú ľudia ktorím dobré slovo alebo ignorancia nepomôže...
Ale hlavne sa nevzdávaj priatelky, koli kok*tovi sa to neoplati...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Hm... tak rozmyslam, co vtedy, ked zbity budes ty? Nechas priatelku jemu? Alebo ho nechas potom dalej pokrikovat s este vacsim elanom ako doteraz??? Alebo ta bude potom chodit bit kazdy tyzden???
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

heh no ja by som asi riesil tym ze ist dole a pokecat si s nim co sa tyka toho ze zavola potm kamosov skus im dohovorit ty jeho niesu magori tiez a pochybujem ze ta pojdu bit a robit si problemy koli tomu ze on je debo proste ked dojdu im povedz ze ci on sam sa boji riesit svoje problemy a jeho skus schladit ani nie mozno bitkou ale dakym chmatom jeden dost ucinny ti poradim ale da sa nasadit len necakane pred bitkou proste nemoze to este dako cakat a musis si ho natrenovat proste zohnes prsty medzi ukazovak a prostrednik (prostredne clanky) chytis jeho spodnu peru - ked mas zohnute tie prsty nie v pesti ale tak ako by si mal len prve clanky na prstoch proste 1 klb mas hned na ruke potom mas 2 klb a za 3 klbom je koniec prsta tak po dlzke medzi 2 a 3 klbom musis chytit cast od pery dole jedna sa oto ze na dlze prstu musis zachytit jeho hubu a 3 klbom stlacit nervove zakoncenie brutalne to stlacis a trhnes dole ak ho ces trapit tak stlacis a tahas doel s tym ze 3 klb je zaprety o to zakoncenie a brutalne tlacis a 2 klb tahas dole co pera da mozno sa aj rozplace ked sa to dobre naucis chytit uz aj to sa mi podarilo a ked to dobre spravis tak ho to bude boliet aj 2 dni teda to je moje maximum
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

tak poriesil som to inak, zbehol som dole pod branu, siel som dalej od domu, aby to ludia zas nevideli, a neskor zas kecali o mne, a ten magor siel tiez. no a hned za domo som ho prekvapil hlinikovou basebalkou do noh, padol ako slama, haha. . no a potom rucne som ho trocha spacifikoval. zatial som ho tu este nevidel, snad ho uz ani neuvidim.. a ani tu jeho bandu. diky za vsetky rady
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Dr. Pepper napísal:tak poriesil som to inak, zbehol som dole pod branu, siel som dalej od domu, aby to ludia zas nevideli, a neskor zas kecali o mne, a ten magor siel tiez. no a hned za domo som ho prekvapil hlinikovou basebalkou do noh, padol ako slama, haha. . no a potom rucne som ho trocha spacifikoval. zatial som ho tu este nevidel, snad ho uz ani neuvidim.. a ani tu jeho bandu. diky za vsetky rady
Som rad ze si sa rozhodol pre tu moju povestnu basbalku, som normalne na teba hrdy :lol: neboj nikto nepride...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

coooo no tak uz len dufaj ze si mu dako neublizil nech neni problem s policajtami ale inak respekt :smt023
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Podla mojho nazoru by bolo najlepsie keby si zavolal par kamaratov, nasiel by si toho hajzla a keby si bol tak dalej od neho tak si vsetci nasadte kukli a zmlatte ho a ked sa tak stane povedz mu ze to je odkaz od jej otca myslim tej baby a 100% da pokoj tebe aj jej....
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

uz sa poriesilo.. .lol citaj :lol:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Re: poradte

Príspevok od používateľa pepo »

Dr. Pepper napísal:zoznamil som sa s jednou babou v podniku, normalne sme randili vsetko v pohode, ale po case sa jej frajer nejak dostal k mojej adrese a stale provokuje, dokonca par krat krical na mna, ze ak ju nenecham, tak to poriesi inak. ano ona mala frajera, ale ja som to vtedy nevedel, no a ta baba sa nechce k nemu vratit. a asi ju aj bil, mam taky pocit, lebo vzdy ked sa bavime o nom, tak vzdy nejak zosmutnie. poradte nieco..
tak keby este raz zakrici tak by som mu dal cez papulu ai sporiadnu
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

a myslite ze tym sa to skoncilo??bitkou?myslim ze nie ale vela stastia.. :(
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

5-ula napísal:a myslite ze tym sa to skoncilo??bitkou?myslim ze nie ale vela stastia.. :(
Možno už áno, chlapák sa chcel vyťahovať a robiť sa dôležitým ako hromozvod, ale tuto Romeo sa nakoniec chopil činu :wink: , možno si ten frajerík pomyslel, že keď ju naozaj miluje, tak by bol schopný poslať ho aj do špitála :o .
Tak či onak, láska je silný cit (a zamilovaná osoba hádam urobí čokoľvek pre lásku).
Zamknuté