Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
ayE
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa ayE »

bože ak cvičíš kulturistiku a dvíhaš činky kofein nemá vitamíny nato aby si preto nebol unavený ...

martin25 ano glúkoza ma dost vitáminov nato aby organizmus po cvičení dostatočné vládal
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

ayE napísal:bože ak cvičíš kulturistiku a dvíhaš činky kofein nemá vitamíny nato aby si preto nebol unavený ...

martin25 ano glúkoza ma dost vitáminov nato aby organizmus po cvičení dostatočné vládal
prosiiiim, nevyjadruj sa k tomuto. zjavne nemas sajnu, o com pises... "kofein nema vitaminy a glukoza ich ma..." :slap:

mihalswk: Ak silou-mocou hladas nejaky "zivotabudic" do treningu, popozeraj sa po stimulantoch. Ako bolo vyssie spomenute, napr. NO-Xplode. Existuje ich kopa, no nie su zrovna lacne. Dalsia vec je to, ako na ne bude reagovat tvoje telo. Ako reagujes na kavu? Citis sa po nej nabudeny? Moj organizmus je zvlastny, pretoze na stimulanty nereaguje. Mam odskusanych niekolko produktov (CytoSport Fast Twitch, Scitec Nutrition Hot Blood, CytoSport Monster Pump, BSN N.O.-Xplode, Gaspari Nutrition SuperPump250), no pre mna to bolo iba sklamanie za sklamanim. Ani pri prekroceni odporucanej davky sa u mna nedostavil ten pocit nabudenia. Proste pre mna vyhodene peniaze.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ak dobre cvicis, tak budes unaveny po cviceni vzdy. Glukoza pred a po cviceni je len pre energiu a regeneraciu.
Preco si niektori ludia myslia, ze tabletky su uplne na vsetko?
Nebyt unaveny po cviceni nema vyznam. :)
ayE
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ayE »

Grosay jou vidim že thy sa dotoho..uplne vyznáš :D omg..dost velka filozofia ..."!
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

ayE napísal:Grosay jou vidim že thy sa dotoho..uplne vyznáš :D omg..dost velka filozofia ..."!
Kinjeril, ale mi dal, cooo?! :D

nie som expert, no aké-také znalosti mam. Ale aspon viem, co je glukoza a kofein, ty vitamin...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Chalan by radsej mal poriadne zrat a spat (minmalne 8 hodin).
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Dal ti, dal ti... :D
Nahaj ho tak, ako malemu mu rodicia dali na vyber z dvoch tabletiek - modru a cervenu. Vzal si cervenu. Stale mu nepovedali, ze to boli lentilky. :)
martin25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa martin25 »

alebo si pozri nejaké motivujúce video pred tréningom a to ta hned prebudí a doženie k cvičeniu :)
andytalent
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andytalent »

Kup si aminokyseliny. Glukoza je len na okamzity energy-boost. Avsak byt unaveny po cviceni je na nezaplatenie ;)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

moj prispevok nesuvisi uplne priamo s posilnovanim, ale nenapadla mi lepsia tema..

momentalne mam taky problem, niekedy pred mesiacom sme zacali hokejovu sezonu (amatersky hokej, teda 1x tyzdenne hodina) a od prveho hokeja az po ten dnesny (cca 5 zapasov) mi na kazdom jednom bolo zle, konkretne cca po 20-30 minutach hry mi je na zvracanie... cim to moze byt? vycerpanim? cez leto, ani teraz, pocas "sezony" nerobim nic ine, cize nejaku extra kondicku nemam...

a este by som chcel spomenut jeden fakt, a sice strava.. je to nejaky cas co som prestal cvicit (nie nejak planovane, len prisla pauza a odvtedy sa nejak neviem prinutit zacat), s tym akosi aj zvolnenie v stravovani, az to uplne padlo a stravovanie je biedne, ale uz sa snazim take 3-2 hodiny pred hokejom najest, aby som nebol velmi hladny na hokeji, i ked cely den predtym toho vela nenajdem (jeden obed a medzi tym nejake to zanedbatelne zobnutie)

obcas sa mi stavalo, ze mi bolo podobne zle aj ked som cvicil hrazdu, po prvych 2-3 seriach, ked som napr. po obede (dajme tomu o pol druhej) nic vyznamnejsie nezjedol, prip. som si dal pred cvicenim (okolo stvrtej-piatej) nejaky banan/horalku

cim to moze byt? slabou stravou, alebo skor slabou kondickou a prepalenim na zaciatku? alebo z kazdeho rozka troska?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Skôr tou slabou kondičkou, ale nezdá sa mi, aby sa to opakovalo. Kebyže raz, dvakrát, dobre, ale až toľkokrát ?

Ťažko povedať, mne nebolo ešte nikdy zle po fyzickom výkone, tak neviem úplne presne, čo môže byť príčinou, ale najčastejšie to býva to preťaženie (fyzické).
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

ano stava sa ale fakt len urcity kratky cas nie stale. to znaci ze organizmus nieje pripraveny na taku zataz a dava to najavo pocitom na zvracanie atp. postup by mal byt pomalsie a postupne zvysovat, len je to tazko praktizovat ak je to hokej. moze sa stat, ze sa tento problem tyka aj niecoho ineho, teda, skryteho problemu, dajme tomu srdca, pluc alebo ineho vnutorneho organu, ktory nezvlada rychly napor okyslicovania resp. rychlej namahy.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2010, 13:17)
ano stava sa ale fakt len urcity kratky cas nie stale. to znaci ze organizmus nieje pripraveny na taku zataz a dava to najavo pocitom na zvracanie atp. postup by mal byt pomalsie a postupne zvysovat, len je to tazko praktizovat ak je to hokej. moze sa stat, ze sa tento problem tyka aj niecoho ineho, teda, skryteho problemu, dajme tomu srdca, pluc alebo ineho vnutorneho organu, ktory nezvlada rychly napor okyslicovania resp. rychlej namahy.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

stava sa aj spickovym sportovcom pri extra tvrdych treningoch, preto mas v posilkach resp kluboch bojovych sportov obcas pohodene vedro, je to zlou kondickou, casom to prejde
andytalent
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andytalent »

Neberies nejaky "predtreningovy" stimulant? Nieco co ma tvoje svaly a tvoj mozog vyhecovat? Ja som zral taketo veci a bolo mi z toho na treningu (box) zle ako ty pises...podla mna bude chyba v tom ze 2-3 hodiny pred hokejom nejedavas. Hodinu pred tym sa najedz-nieco energeticky vydatne a kvalitne, nic mastne. A nech toho nieje vela, aby ti to nezatazovalo. Skus, uvidis
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Je to reakcia organizmu na zataz. Srdce nestiha, zle okyslicena krv - pocit na zvracanie, zavraty.
Je to len o kondicke, aj mne sa to stale. Ja som sa tak zgrcal po squashe. :D
Chce to len trening a postupne zvysovanie zataze. Telo sa adaptuje a problem prestane byt problemom. :)
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Zdravím . Vyše mesiaca som bol chorý , no nerešpektoval som to , no po mesiaci aj pol to už bolo zlé , tak som šiel k doktorke , mal som teplotu 40 ... Za dva dni to budú dva týždne . Tak ma nechala doma s antibiotikami . Bol som doma od štvrtku až do nedele ( zo školy ) čiže týždeň . Keď som tam v piatok prišiel , povedala 14 dní necvičiť . Ale včera som začal posilovať , len tak mierne , ale začal , neuškodí mi to moc ? Nechcem posilku zanedbávať , tak posilujem . Nič mi už nieje , len som po chorobe ... Mám cvičiť ďalej , alebo počkať ? Včera som si kúpil mesačnú permanentku , a šlo by len tak 15 € do luftu ...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

to ze sa citis ok, je sice fajn, ale ked si bol vazne chory, telo sa ztoho este bude chvilu spametavat, mozno nie dva tyzdne mozno len tyzden a ked do toho zacnes cvicit, mozes skoncit, o par dni znova doma a budes natom este horsie, takze si daj este chvilu pauzu...btw: naco si kupoval mesacnu permanentku, ked si vedel, ze mas zakaz cvicit? O_O si nemohol par dni pockat...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Heh, ja si pamätám, že som cvičil aj cez chorobu (ale to nebolo nič vážne, pre mňa znamená choroba mať pár hodín teplotu 37,5 stupňov a nejaký ten soplík).

Akurát dokončievam 5. týždeň (posledný) plánu HST a musím povedať, že som spokojný.

Podľa domácej váhy mám 100 kg, podľa váhy vo fitku 98 kg. Obidve váhy sa však zhodujú v tom, že som od začiatku cvičenia pribral cca 7 kg.

Spokojný som hlavne preto, lebo som sa meral a mám obdobné miery, aké som mal na konci zimy, keď som mal 104-5 kg.

Po tomto pláne dám klasiku TBT, cez Vianoce trocha prestávka a potom zase tréning (asi HST, keď sa osvedčil).

(kamoš išiel hore o cca 10 kg) za 4 týždne.
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Takže cvičiť budem , len miernejšie , viem , že to človeku dva krát neprospieva , na chorobu cvičiť ... ale tak zbytočne by som vyhodil tých 15 € za pochorobný stav ... A prečo ? Lebo sa na to chystám už mesiac a pol , len to som bol chorý , keď som konečne vyzdravel , tak je pravda , že už som vydržať nemohol :oops: .
roning
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa roning »

Ahojte chcem sa spytat ci je pravda, ze ked chcem schudnut tak musim prestat pit mlieko. Dakujem za odpoved.
Napísať odpoveď