Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Re: Posilnovanie
dam ti vediet urcite potom
... mna zaujima vsetko okolo toho do detailov lebo ja neviem pribrat a som strasne chudy ale snazim robit vsetko pre to aby to islo hore
cvicim presne 11-ty mesiac a zo zaciatku som bral gainer 3 mesiace a drem kazdy den, pribral som za pol roka asi tych 7 kg a odvtedy sa neviem pohnut vysku mam 190 a vahu okolo tych 70KG sa to pohybuje.. som zvedavy za 2 mesiace s tym kreatinom 
-
evilbanana
Medium Star
na ten cas malo ale aj ja som robil chyby robis 2 obrovske chyby jednu viem naisto.. nedostatocna regeracia skus cvicit HST ja cvicim 3x tyzdenne spanok cca 10 hodin nemozes cvicit kazdy den to neuregenerujes a druha zarad velkovykrm tuky neries neublizia ti jedz kazde 3 hodiny
Tohto sa budem držať ohľadom free mana a jeho 3 jabĺčok: dont feed the troll
Iontový nápoj som si nikdy nejak zvlášť nekupoval a nemiešal, vo fitku ku mesačnej permanentke vždy jeden dostanem, ale príde mi to len ako ochutená voda.
Iontový nápoj som si nikdy nejak zvlášť nekupoval a nemiešal, vo fitku ku mesačnej permanentke vždy jeden dostanem, ale príde mi to len ako ochutená voda.
master23 - ja robím šport celý rok. Cez leto činky,sem tam beh a bike, a cez zimu sekeru do rúk a rúbat drevo aby bolo do krbu 
Mám pocit že tu píšem len tak do vetra. No fajn vidím že to nemá zmysel tak už sem nenapíšem ani ň.
Mám pocit že tu píšem len tak do vetra. No fajn vidím že to nemá zmysel tak už sem nenapíšem ani ň.
Ty píšeš do vetra tým, že píšeš absolútne nezmysly.
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Takze 3x do tyzdna myslis ze to bude lepsie a lepsie naberiem objem? Len potom neviem presne ako davkovat kreatin
...inak ja sa snazim jest uplne vsetko 5x denne. diky Ti
Master: tym myslim ze sa snazim kazdy den cvicit ale ako vidim tak robim somarinu a zmenim to
Este som zabudol napisat ze vela jazdim na biku (od zaciatku minuleho leta 1100 KM ) tak asi preto velmi neviem nabrat lebo v zime ked som nejazdil tak som len cvicil a vtedy som pribral
Master: tym myslim ze sa snazim kazdy den cvicit ale ako vidim tak robim somarinu a zmenim to
Este som zabudol napisat ze vela jazdim na biku (od zaciatku minuleho leta 1100 KM ) tak asi preto velmi neviem nabrat lebo v zime ked som nejazdil tak som len cvicil a vtedy som pribral
-
evilbanana
Medium Star
musis mat vacsi prijem ako vydaj fakt zer zer ovsene vlocky su fajnove a jj musis regenerovat cvic 3x do tyzdna a chod na posilnovanie.sk a pis si treningovy log oni ta usmernia
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
to chapem... ovsene vlocky a kukuricne lupienky som skusil na 2 mesiace ale ziadne zmeny som nepocitil ale asi zase zacnem ked budem takto cvicit ako mi radis
treningovy plan mam ako tak spraveny len neni nikde zverejneny. Diky moc 
EDIT: este sa chcem opytat ako sa to berie v netreningove dni?
EDIT: este sa chcem opytat ako sa to berie v netreningove dni?
Najprv napíš, ako to berieš.
Inak teraz v lete, keď sa človek potí ako prasa a ty ešte bicykluješ ako blázon naozaj nenaberieš.
Inak teraz v lete, keď sa človek potí ako prasa a ty ešte bicykluješ ako blázon naozaj nenaberieš.
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
Dal som si plnu misku ( to je asi ako hlboky tanier ) ovsenych vlociek s polotucnym teplym mliekom + granko pred cvicenim 2 hodiny a pred vecerou asi hodinu tiez plnu misku kukuricnych lupienok so studenym mliekom... inak som to vobec nevazil tak len takto...
..Len dneska som siel po tom teple lebo som sa potreboval rychlo dostat na kupalisko asi 15 KM
inak zvyknem chodievat vecer ked sa trocha ochladi ale vidim to tak ze na tento rok to uz necham 
..Len dneska som siel po tom teple lebo som sa potreboval rychlo dostat na kupalisko asi 15 KM
Konecne si to pochopil.Free_man napísal:Mám pocit že tu píšem len tak do vetra. No fajn vidím že to nemá zmysel tak už sem nenapíšem ani ň.
Inak k tomu bicyklovaniu, znova oopakujem, je to zbytocne a dokonca aj kontraproduktivne.
Aerobne a anaerobne aktivity nejdu zlucit dohromady tak aby z oboch boli optimalne vysledky.
Ak ma niekto problem pribrat, tak si precitajte velkmovykrm, a ombezdte celkovy pohyb az na posilovnu (ziadne behanie, ziadne bicygle, ziadne palavanie a ani nic ine kde by ste sa zbyotcne mali hybat)
V posilovni netrenujte ako buzna volake bicepsi, ale budete robit tazke drepy benche mrtvoli, a ako doplkny si date tlaky nad hlavou, zhyby, kliky na bradlach, pritahy atd atd...
A nikdy nech vas nenapadne brat do uvahy rady ktore tu dava pan Free_man, s troma jablkami. Nie, tak cvicia a zeru len buzni a ludia ktori o tom vobec nic nevedia alebo sa boja cvicit ako borci.
Borci zeru maso na kila (neriesia jake), drepuju 3x do tyzdna, benchuju 4x do tyzdna, necvicia biceps o koleno, miesto teploskeho kardia robia box alebo ine bojove sporty, aspon 2 krat do roka daju silovy alebo vzpieracsky trening.
-
->slavo<-
Addict
Čaute , chcel by som začat cvičit ,cca 4 roky dozadu som chodil aktivne na box a do posilňovne tak 1,2x do tyždna . Vyšku mám 183 a váhu 75-77kg , začal mi už rast pivný pupok a povedal som si ,že to je signal ,že nieje niečo v poriadku , tak som si povedal, že začnem zosebou niečo robit .
No troška mam z toho obavy lebo neviem ako su natom moje svaly a celkovo kondička.
Čo by ste mi poradili na začiatok ? Mam ist hned do posilňovne ? Ked nie tak za aky čas ? Kondičku určite namam taku aku som mal ked som sa venoval boxu , v tej dobe som chodil do posilňovne pomenej lebo som posilňovnu ani nepotreboval , pretože tréningy mi ju s časti nahradzali .Ale teraz na treningy nieje čas koli praci a hladam ine riešenie .
Zatial mam taky plán v podobe domaceho cvičenia , nejake kliky,drepy ,brušaky , zdvihanie na hrázde(i ked by som radšej sukne zdvíhal
),boxovanie do pitla(popripade do staršieho brata
)
Chcem sa spitat aky mate nazor aj na TRX? ,Mne osobne sa pači ,že si ho možem zobrat všade a da sa snim cvičit celé telo.Jeden kamarat prestal dokonca chodit do posilňovne čomu som najprv nepochopil ,ale povedal mi ,že namiesto posilňovne ma TRX
Skušali ste to niekto ? Dokaže to nahradit posilňovnu ? Oplati sa to kupit?
TRX
Dakujem za odpovede .
No troška mam z toho obavy lebo neviem ako su natom moje svaly a celkovo kondička.
Čo by ste mi poradili na začiatok ? Mam ist hned do posilňovne ? Ked nie tak za aky čas ? Kondičku určite namam taku aku som mal ked som sa venoval boxu , v tej dobe som chodil do posilňovne pomenej lebo som posilňovnu ani nepotreboval , pretože tréningy mi ju s časti nahradzali .Ale teraz na treningy nieje čas koli praci a hladam ine riešenie .
Zatial mam taky plán v podobe domaceho cvičenia , nejake kliky,drepy ,brušaky , zdvihanie na hrázde(i ked by som radšej sukne zdvíhal
Chcem sa spitat aky mate nazor aj na TRX? ,Mne osobne sa pači ,že si ho možem zobrat všade a da sa snim cvičit celé telo.Jeden kamarat prestal dokonca chodit do posilňovne čomu som najprv nepochopil ,ale povedal mi ,že namiesto posilňovne ma TRX
Skušali ste to niekto ? Dokaže to nahradit posilňovnu ? Oplati sa to kupit?
TRX
Dakujem za odpovede .
Určite nie, sú to marketingové sračky, permanentka do posilky, neaký ľahší tréning na začiatok, určite fullbody. a postupom môžeš zaradiť neaký HST, TBT a podobne. Ale tieto hovadiny určite nekupuj
LOL, že nahradiť posilovňu. Pánubohuprissám, to sú rady. Tu súdruh nadomnou ti poradil, začni makať vo fitku, na to nepotrebuješ kondičku (a určite FB).
hughito ale vieš keď tam dajú neakého vymakaného borca tak na ľudí to určite zaberá 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ono zase az taka hlupost to nieje, je to len pomocka na cviky s vlastnou vahou, ktora ich posunie zase dalej
zalezi co clovek chce, ak velke svaly tak je mu to nanic
stavim sa ze vela z vas by niektore cviky na tom ani nedokazalo spravit
(no offense)
zalezi co clovek chce, ak velke svaly tak je mu to nanic
stavim sa ze vela z vas by niektore cviky na tom ani nedokazalo spravit
zasa pozor, tie pasy su fakt haluz, podla toho co od toho clovek chce, samozrejme ze ztoho clovek nezacne naberat, ale ako doplnok pre bojove sporty, pripadne gymnastiku, parkour, lezenie a v podstate akykolvek iny druh sportu ktory vyzaduje silu/okrem strongmanov a trojboja/ to je velmi prinosne podla mna, hento samotne som neskusal, ale ak niekto niekedy cvicil na kruhoch tak vie o com hovorim, cize treba si ujasnit priority, lebo posilka ma sice jednoznacny prim pri naberani hmoty, pochopitelne, ale ma aj vela nevyhod, co sice bezny clovek nemusi nikdy spozorovat, ale ak ma niekto posilku len ako doplnok k niecomu inemu, tak moze este horko zaplakat kvoli roznym svalovym dispalanciam, skratenym svalom a pod. krasnym prikladom je napriklad MMA kde sa klasicke posilkove treningy uz nejdu vobec ak sa nechce silou mocou naberat, akonahle sa borec dostane do vahovky v ktorej chce byt, uz sa idu uplne ine funkcne treningy, lana, pneumatiky, kettlebely, medicinbaly, expandre a aj hentake pasy, kadejaky intervalove srandy, crossfit a pod a je to vidiet aj na spisckovych zapasnikoch kto ako trenujea ze borci z posilky uz proste nestihaju
-
master23
Light Professional
TRX je urcite dobra volba ako doplnok k posilnovaniu, ale este lepsia k sportom, da sa na tom dobre precvicit cele telo, dobre cviky na core, stabilitu.
co hovorite na toto? ja som to raz nasiel ako french bridge, skvely cvik na jadro, len je problem sa odlepit od zeme
snad sa na to raz vypracujem. dost cvicim aj jadro, kedze to potrebujem k sportu.
btw robievate ab roll out? celkom dobry cvik, tiez sa snazim dopracovat na to, aby som to spravil z postavenych noh.
ked som raz povedal kamaratom aby skusili ab roll out, tak sa ani nedokazali dat spät
//btw dalsi prispevok v tejto teme bude #6000

co hovorite na toto? ja som to raz nasiel ako french bridge, skvely cvik na jadro, len je problem sa odlepit od zeme
snad sa na to raz vypracujem. dost cvicim aj jadro, kedze to potrebujem k sportu.
btw robievate ab roll out? celkom dobry cvik, tiez sa snazim dopracovat na to, aby som to spravil z postavenych noh.
ked som raz povedal kamaratom aby skusili ab roll out, tak sa ani nedokazali dat spät
//btw dalsi prispevok v tejto teme bude #6000
Tak sme v téme o posilňovaní, takže preto takéto reakcie na tieto zázraky. S tým sa nič nabrať nedá, ak si chce niekto trénovať na dvore a cvičiť len tak pre radosť a šľachovitý sval, nech sa páči.
presne, posilnovani, nie kulturistike