Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
Heh, ja to beriem ako jedno a to isté - cieľ je naberanie svalov. Naťahovanie sa na šnúrach s vlastnou váhou tomu určite veľa nepomôže.
-
master23
Light Professional
ved sme v teme o posilnovani, a k tomu patri aj posilnovanie pre sporty, a trx je celkom dobre pre sporty.
ci toto je len tema pre kulturistov alebo tich co chcu nabrat?
ci toto je len tema pre kulturistov alebo tich co chcu nabrat?
-podla mna si autor robi dobry den.. celkom dobry forikFree_man napísal:ja neviem čo všetci máte s tými práškami. Kulturisti maju velké svaly ale je to len blato. Najlepšia je príroda (ovocie), stačí hodit do seba 3 jablká (aj s kostkami) a potom si podvíhat činky a svali zaručené (no nie žiadne blato ale tvrdé a šlachovité plné sily s velkou výdržou)A najlepšie su svaly bez tuku
hughito
inac, ako dopadla ryska?
myslim ze vzhladom nato, ze cela tato tema je na vseobecnom diskusnom fore, je logicke, ze aj tema je relativne vseobecna, takze nie len kulturistika, ale celkovo
No v drvivej väčšine sem prídu ľudia s tým, že chcú poradiť ohľadne nabratia svalov, resp. naopak schudnúť (čo má však takisto súvis s posilňovaním), takže vzhľadom na to som sa vyjadril na daný výrobok tak, ako som sa vyjadril. A o to viac, že daný užívateľ chce tiež cvičiť a niečo so sebou vážne robiť a nie sa naťahovať so šnúrou, čo by mu bolo prd platné.
A celkovo pojem kulturistika nepoužívam, tak označujem profi borcov, ja sám za seba posilňujem.
gogo: Ryska ešte stále idem, zhodil som cca 7 kg (ale nejak presne som sa nevážil). Ešte budúci týždeň potiahnem. Som spokojný, aj brucho išlo dole, ale stále tam nejaký ten tuk je. Ak by som ho chcel dať vážne všetok dole (teda ísť na six-pack), musel by som min. tých 14 kg dať dole určite.
A celkovo pojem kulturistika nepoužívam, tak označujem profi borcov, ja sám za seba posilňujem.
gogo: Ryska ešte stále idem, zhodil som cca 7 kg (ale nejak presne som sa nevážil). Ešte budúci týždeň potiahnem. Som spokojný, aj brucho išlo dole, ale stále tam nejaký ten tuk je. Ak by som ho chcel dať vážne všetok dole (teda ísť na six-pack), musel by som min. tých 14 kg dať dole určite.
Zdravim ludia,potrebujem poradit
uz neviem ako dalej,bicepsi najvacsia moja slabina,stagnuju a uz dlho,nech skusam co skusam ... Toto je moja premena za 3-4 roky,zdoraznujem ze cvicil som dokopy rok aj pol a teraz idem 2 mesiace hardcore a chystam sa aspon do konca roka.
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... 17950ea58f
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... af00eb20e0
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... 17950ea58f
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewIma ... af00eb20e0
-
->slavo<-
Addict
Filipito napísal:Určite nie, sú to marketingové sračky, permanentka do posilky, neaký ľahší tréning na začiatok, určite fullbody. a postupom môžeš zaradiť neaký HST, TBT a podobne. Ale tieto hovadiny určite nekupuj
čo to je HST,TBT ? Prečo si mysliš ,že je to hovadina? Ako dolnok cvičenia by to mohlo byt fajn ,
Posilnovanie
Nepytal si sa nahodou ci to nemoze nahradit posilku? K tomu ci to je fajn pri posilovani - kedy budes regenerovat? Pondelok posilka, utorok natahovanie atd. Musis mat aj dost oddychu aby si so sebou nieco mohol robit.
HST a TBT su objemove treningove metody. Podrobnejsie o nich si najdes na googli.
HST a TBT su objemove treningove metody. Podrobnejsie o nich si najdes na googli.
[quote="SonyPeto"]Zdravim ludia,potrebujem poradit
uz neviem ako dalej,bicepsi najvacsia moja slabina,stagnuju a uz dlho,nech skusam co skusam ... Toto je moja premena za 3-4 roky,zdoraznujem ze cvicil som dokopy rok aj pol a teraz idem 2 mesiace hardcore a chystam sa aspon do konca roka.
-mam pocit, necvicis nahodou iba same stroje a iba minimum klasickych ciniek? tak to na mna posobi..
inac myslim ze mozes byt zo sebou celkom spokojny..
-mam pocit, necvicis nahodou iba same stroje a iba minimum klasickych ciniek? tak to na mna posobi..
inac myslim ze mozes byt zo sebou celkom spokojny..
SonyPeto: Alebo možno si začal stagnovať na bicepse, budeš musieť zmeniť cviky na biceps, intenzitu atď... Musíš sám zistiť čo ti pomôže. Alebo skús toto: http://posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=1&t=10100
-
evilbanana
Medium Star
Máš 2 možnosti buď budeš biceps pecvičovať a porastie čo si robil.. alebo ho cvič raz týždenne.. niektorým to pomáha.. ja ešte len skúšam ale pokial som cvičieval len 1x týždenne išiel hore.. skús a uvidíš
Na stagnáciu bicepsu pomôže aj cvičiť ho zároveň s tricepsom. Inak áno, biceps je malý sval a netreba ho extra zaťažovať, pokojne stačí aj 2-krát do týždňa.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Caute, viem ze sa to tu riesilo, ale nemam moc casu hladat.
Mam kreatin a ~0,5kg gaineru (mutant). Chcel by som to zmiesat a naraz vypit. Kolko mam dat gaineru a kreatinu?
Dakujem pekne.
Mam kreatin a ~0,5kg gaineru (mutant). Chcel by som to zmiesat a naraz vypit. Kolko mam dat gaineru a kreatinu?
Dakujem pekne.
-
evilbanana
Medium Star
tolko kolko je pisane na krabiciach
-
vrtulnik
Medium Professional
No ano, ale na kreatine je napisane, ze 1 odmerka, ale odmerka tam nebola. 
Ak máš 100% Kreatín Monohydrát, tak si daj 5-7 dní nasycovaciu fázu 3x denne po 5g (ráno, pred a po tréningu), a potom ho už ber 30-60min pred tréningom 5g (najlepšie na lačno), a v netréningových dňoch tiež 5g. (1 čajový lyžička=5g Kreatínu Monohydrátu).
A najlepšie keby si ten Kreatín dával bez ničoho, len čistá voda, alebo s glukózou. Lebo ten Gainer zhoršuje vlastnosti Kreatínu.
A najlepšie keby si ten Kreatín dával bez ničoho, len čistá voda, alebo s glukózou. Lebo ten Gainer zhoršuje vlastnosti Kreatínu.
Odporúčané dávkovanie:
... 40 g doplnku 2 odmerky rozmiešajte v 250 – 300 ml vody a vypite približne 30 minút pred tréningom. Aplikujte iba v tréningové dni.
Takže ak tam nemáš odmerku, tak si to budeš musieť vážiť, alebo nájsť nejakú inú odmerku (napr. poldecák
).
... 40 g doplnku 2 odmerky rozmiešajte v 250 – 300 ml vody a vypite približne 30 minút pred tréningom. Aplikujte iba v tréningové dni.
Takže ak tam nemáš odmerku, tak si to budeš musieť vážiť, alebo nájsť nejakú inú odmerku (napr. poldecák
-
vrtulnik
Medium Professional
Mam odmerku z gainera. To je 60g, cize polovicu. Nemusim zase brat plnu davku.
Ok, tak to budem pit ciste. Dakujem...
Ok, tak to budem pit ciste. Dakujem...
Ber radšej 40g, lebo na niektorých doplnkoch uvádzajú veľmi malé množstvá dávkovania (ktoré ani poriadne nezaberie), neviem ako to bude s týmto dávkovaním, ale asi tých 40g bude v pohode.
A to všetko čo som písal, bolo o Monohydráte a ty máš iný druh kreatínu, takže všetko nemusí platiť na tvoj druh kreatínu.
Edit: A aj tak to pre istotu odváž, ak máš presnú/digitálnu váhu.
A to všetko čo som písal, bolo o Monohydráte a ty máš iný druh kreatínu, takže všetko nemusí platiť na tvoj druh kreatínu.
Edit: A aj tak to pre istotu odváž, ak máš presnú/digitálnu váhu.