Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
aha tak to sa nemusim nicoho bat ne? napr. ze ma oje*** a kolko sa vlastne plati za kuriera?
tiez som odtial bral, v pohode, aj kamarati brali a pochvalovali si
// ako mozes napisat "tY prisli katalogy?" ved to "I" tam zmakcuje omfg
// ako mozes napisat "tY prisli katalogy?" ved to "I" tam zmakcuje omfg
prepac ale nepozeram na klavesnicu
ale diky ze si ma opravil

ale diky ze si ma opravil
2,2kg proteinu za 110€ ?? to sa vobec neoplati, je to predrazene a ani ta tenka bunda to nezachrani..Lights napísal:pozeram ze ceny su tam dobre napr. http://www.dymatizeonline.sk/Pure-Whey- ... l,det,2028 a ja som objednaval stale z homegym a ked spocitam tak na tejto stranke je o 10 eur lacnejsie + k tomu mas bundu
edit. pytam sa kvoli tomu aby som vedel ci ma napr. neojebu
ale ide o akciu 3x 2,2 kg proteinu + cierna polokoselagogo956 napísal:
2,2kg proteinu za 110€ ?? to sa vobec neoplati, je to predrazene a ani ta tenka bunda to nezachrani..
pepan90
aha, az teraz som si vsimol,noo tak potom to je ine, len aby to mali na sklade ked si to objednate

aha, az teraz som si vsimol,noo tak potom to je ine, len aby to mali na sklade ked si to objednate
všetko čo maju na stránke majú aj skladom
Ma niekto skusenosti so znackou BIO5? ide o slovenskeho vyrobcu ktory ponuka vyzivove doplnky za slusne ceny, ved posudte sami - 1500g proteinu za 27eur
Dnes som si zaobstaral balenie mozem povedat ze je chutny aj sa vyborne miesa
S tym problem samozrejme nemam len nerozumiem preco je produkt tak lacny ked vezmem do uvahy ze 2000g proteinu od WEIDERa stoji 2 razy tolko
S tym problem samozrejme nemam len nerozumiem preco je produkt tak lacny ked vezmem do uvahy ze 2000g proteinu od WEIDERa stoji 2 razy tolko
aj tak mi pride celkom drahy... ja som kupoval od ON Gold Whey 2,2kg za 42, Peak Performance Muscle Whey 2,2kg za 35, Biotech Nitro pure tiez 2,2kg za 35 a teraz idem kupit Scitec Whey professional 5kg za 81eur (je v akcii akurat), vsetko z kamennej predajne... a Weider ma strasne predrazene proteiny
// a od BIO5 som mal uz davnejsie Whey Better, chut a rozpustnost bola dobra
// a od BIO5 som mal uz davnejsie Whey Better, chut a rozpustnost bola dobra
http://www.protein.sk/whey-protein-fitn ... -1514.htmlMiňo_sk napísal:Ma niekto skusenosti so znackou BIO5? ide o slovenskeho vyrobcu ktory ponuka vyzivove doplnky za slusne ceny, ved posudte sami - 1500g proteinu za 27eur
http://www.protein.sk/mutant-whey-protein-p-1502.html
http://www.stillmass.eu/proteiny/whey-6 ... -a-papain/
Špička na trhu:
http://www.dymatizeonline.sk/Optimum-Wh ... ml,det,447
všetko cca rovnaka cena, no už od overených výrobcov
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Miňo_sk napísal:Ma niekto skusenosti so znackou BIO5? ide o slovenskeho vyrobcu ktory ponuka vyzivove doplnky za slusne ceny, ved posudte sami - 1500g proteinu za 27eur
Zatiaľ som mal od nich iba kreatin no uvažujem aj nad proteinom lebo sú na to dobre ohlasy
-
j.a.n.c.i.l.c
Amateur
ja som ani nevedel ze protein sa da kupit s prichutou lebo som si jeden kupoval asi pred pol rokom a predal som ho radsej kamaratovi kvoli tej chuti... tak uz o tom mozem znova rozmyslat

nevie niekto ci je to dobra kombinacia kreatin monohydrat + protein ci sa to oplati?
nevie niekto ci je to dobra kombinacia kreatin monohydrat + protein ci sa to oplati?
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
j.a.n.c.i.l.c napísal:ja som ani nevedel ze protein sa da kupit s prichutou lebo som si jeden kupoval asi pred pol rokom a predal som ho radsej kamaratovi kvoli tej chuti... tak uz o tom mozem znova rozmyslat![]()
Ak maš doriešenú stravu tak kreatín + protein je správna voľba
počítaj s tým, že proteín je iba doplnok stravy. z jednej dávky býva obvykle cca 23-30g bielkovín. ostatok musíš prijať zo stravy. najideálnejšie jedávať kuracie mäso, vajcia, tvaroh, cestoviny, ryby (brat tlačí do seba tuniaka), mlieko a proste všetko, kde je vysoký podiel bielkovín. ono je udávané, že na 1kg svojej váhy by si mal prijať 2-2,5g bielkovín. neviem čo je na tom pravdy a veľmi sa toho nedržím. to skôr brat dodržiava dosť prísne tú stravu tak, ako má byť.j.a.n.c.i.l.c napísal:ja som ani nevedel ze protein sa da kupit s prichutou lebo som si jeden kupoval asi pred pol rokom a predal som ho radsej kamaratovi kvoli tej chuti... tak uz o tom mozem znova rozmyslat![]()
BIO 5 poznam aj ja ale neskocil som im na ten vyrobok a myslim si ze ani neskocim, akosi im neverim. mixabilita je hrozna oproti optimum ci champion uplne neinstantne, ale kto vie mozno sa polepsili po 2 rokoch.
Ahojte,
nevie niekto, kde sa da kupit tricko, ktore ma chlapik v tomto videu? 0:34
Diky!
nevie niekto, kde sa da kupit tricko, ktore ma chlapik v tomto videu? 0:34
Diky!
Zdravím, momentálne by som chcel cvičiť v posilke cviky na silu. Rád by som odprevádzal nejaké cviky pri ktorých by som si zvyšoval silu. Alebo, keď by som chcel trénovať podobné veci čo mám robiť?
Začni to robiť.
Ok. A je na to aj nejaký tréning ktorý by som vedel v posilovni robiť?
sheiko, ivanov, fomin, korte, wsb (west side barbel) staci si len vybrat.damiamarl napísal:Ok. A je na to aj nejaký tréning ktorý by som vedel v posilovni robiť?