Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Cize ráno pred ranajkami hej ?
Áno, ráno to zožerieš všetko.
A kolega vyššie: nič nemusíš žrať, ak vysádzaš kreatín. A kreatín je najlepšie nevysádzať nejako, je to ekonomickejšie.
A kolega vyššie: nič nemusíš žrať, ak vysádzaš kreatín. A kreatín je najlepšie nevysádzať nejako, je to ekonomickejšie.
-
KROKODIL666
Amateur
Po 2-3 mesačnom užívaní kreatínu je určite vhodné dať si prestávku. Po vysadení trvá 4-6 týždňov, kým sa hladina prirodzeného kreatínu obnoví. Prestávkou tak nemôžete nič pokaziť. Samozrejme, obdobie bez kreatínu môže byť aj dlhšie. Všetko závisí od spôsobu tréningu a od vašich cieľov. Odporúča sa však vyvarovať užívaniu kreatínu dlhodobo a vo vyšších dávkach. Dlhodobé vedecké štúdie dávkovania ešte neboli zrealizované, a tak bude predsa len lepšie používať cyklovanie.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
KROKODIL666: kreatin je vec ktora ti pri dlhodobom uzivani nic neurobi. su ludia co to beru aj dva roky nonstop, je len na tebe ci si chces dat prestavku alebo nie
-
Emkej
Light Professional
near383 ja mám rovnaký "problém", bol som s tým aj pri ortopedičke ale vraj ak ma nič nebolí tak je všetko vporiadku, odporučila mi akurát kúpiť kĺbovú výživu, ale na tvojom mieste by som navštívil pre istotu ortopéda
Čo sú to vysoké dávky? Bavíme sa o 5 g denne napr. Ide čisto o to, že potom vysadení väčšina ľudí zase dáva nasycovací týždeň, takže žerú toho kreatínu viac. Zase na druhú stranu, keď ho vysadia, tak tým si to možno našetria.KROKODIL666 napísal:Po 2-3 mesačnom užívaní kreatínu je určite vhodné dať si prestávku. Po vysadení trvá 4-6 týždňov, kým sa hladina prirodzeného kreatínu obnoví. Prestávkou tak nemôžete nič pokaziť. Samozrejme, obdobie bez kreatínu môže byť aj dlhšie. Všetko závisí od spôsobu tréningu a od vašich cieľov. Odporúča sa však vyvarovať užívaniu kreatínu dlhodobo a vo vyšších dávkach. Dlhodobé vedecké štúdie dávkovania ešte neboli zrealizované, a tak bude predsa len lepšie používať cyklovanie.
-
KROKODIL666
Amateur
Co som sa ja docital, tak pri dlhodobom uzivani kreatinu, tento straca zelany efekt, pretoze si na jeho zvysene mnozstvo organizmus zvykne. Preto je vhodne dat si vzdy aspon mesiac a pol prestavku. Nie je to z ekonomickych dovodov. A povodna otazka znela, aky suplement nasadit pocas tejto prestavky?
-
Hellboy248
Guru wannabe
KROKODIL666: co chces miesto toho akoze davat? a uz vobec nechapem jak ta nazaciatku napadol tribulus
-
KROKODIL666
Amateur
Napadli ma NO produkty, predtreningove stimulanty, dalsou alternativou je tribulus, ale ten som teda zavrhol.
-
Hellboy248
Guru wannabe
takze kreatin ma na teba vplyv ako NO produkty?
-
KROKODIL666
Amateur
nic z toho som este neskusal, a preto sa na to pytam...
jedna alternativa je vysadit kreatin na 6 tyzdnov a budem brat len proteiny.
druha je, ze skusim niektory z inych suplementov fungujucich na inej baze ako kreatin -> cize som sa pytal, ktory?
jedna alternativa je vysadit kreatin na 6 tyzdnov a budem brat len proteiny.
druha je, ze skusim niektory z inych suplementov fungujucich na inej baze ako kreatin -> cize som sa pytal, ktory?
Kreatín sa nedá ničím nahradiť, nesplietaj. Nemusíš nič špeciálne brať. A keď chceš vyskúšať niečo nové, tak pokojne súbežne s proteínom.
A čo sa týka toho, že by kreatín nejak strácal svoj účinok - ono kreatín nie je žiadny nakopávač ani nič pod., čo by človek priamo cítil, keď si to dá (aj keď človek čo ho žerie prvýkrát v živote to väčšinou pocíti).
A čo sa týka toho, že by kreatín nejak strácal svoj účinok - ono kreatín nie je žiadny nakopávač ani nič pod., čo by človek priamo cítil, keď si to dá (aj keď človek čo ho žerie prvýkrát v živote to väčšinou pocíti).
Zaujimavy clanok, odporucam precitat
http://radovangergel.blog.sme.sk/c/3167 ... krize.html
Niečo podobné sa rieši aj v tejto publikácii. http://produkty.vladozlatos.com/e-publi ... rucho.html V podstate ide o to že netreba robiť xy brušakov, ale treba cvičiť správne.matki napísal:Zaujimavy clanok, odporucam precitat
-
P3Bo
Guru wannabe
celý problém trochu zjednodušil.matki napísal:Zaujimavy clanok, odporucam precitat
V čom zjednodušil? Rozpíš to.
-
P3Bo
Guru wannabe
Jasné iba som sa učil a nemal som čas a dnes mi už Goťo prekazil jeden megadlhý príspevok
Takže všetko čo povedal v tom článku je pravda a verím tomu, že niektoré veci jednoducho vynechal lebo to je prílišná komplikácia - ako keď povieš že praženica je z vajec namiesto toho aby si povedal, že praženica je z vajec soli korenia, masla na premastenie panvice etc. .
Čo sa týka chudnutia a tehličiek. To že schudneš na 10 a menej percent tuku kupodivu neznamená, že budeš mať krásny six pack ide o to, že brucho je sval ako každý iný a pokiaľ nevidno pri nejakých 13-15 % brušné svaly tak chudnutím nič nevyriešiš pretože dôjde ku komplexnému úbytku svalovej hmoty (teda aj z brucha no shit sherlock) takže v konečnom dôsledku brucho nemusí vyzerať podľa predstáv a chudnutie nie je vhodným riešením vždy aj keď je v konečnom dôsledku nevyhnutné.
Čo sa týka rozsahu pohybu brušných svalov vykopávanie nôh je bežná činnosť (to je samotné zdvíhanie a hýbanie nohami ide aj cez brucho a preto ho cíti pri šprintoch) ale má iba obmedzený rozsah preto nesúhlasím s tým, že odmieta vykopávanie je nevhodné - naopak myslím, že je jedným z najvhodnejších alternatív ak ho robíš vo veľmi obmedzenom rozsahu pohybu - sú na to inštruktážne videá od fyzioterapeutov.
Samotné behanie ti six pack nespraví ja som behával či už 4km alebo na tréningoch šprinty a žeby som z toho cítil brucho no neviem. Skôr som mal pocit že z kopania do mechu ( opäť vykopávanie nôh ) som dostával svalovky.
A nakoniec take male PS ludia rozmyslaju o tuku pri dosiahnutí vysnívaného six packu ako keby to bolo nieco strasne, pritom si neuvedomuju, že po väčšine majú oveľa nižšie percento tuku v tele ako je normalne. Percento tuku pod 10 by sa nemalo prilis udrziavat pretoze to ma vplyv na imunitu a vykonnost. Pritom atleti drzia tuk vyssie nez kulturisti aby vydrzali dlhodobe zatazenie.
Takže všetko čo povedal v tom článku je pravda a verím tomu, že niektoré veci jednoducho vynechal lebo to je prílišná komplikácia - ako keď povieš že praženica je z vajec namiesto toho aby si povedal, že praženica je z vajec soli korenia, masla na premastenie panvice etc. .
Čo sa týka chudnutia a tehličiek. To že schudneš na 10 a menej percent tuku kupodivu neznamená, že budeš mať krásny six pack ide o to, že brucho je sval ako každý iný a pokiaľ nevidno pri nejakých 13-15 % brušné svaly tak chudnutím nič nevyriešiš pretože dôjde ku komplexnému úbytku svalovej hmoty (teda aj z brucha no shit sherlock) takže v konečnom dôsledku brucho nemusí vyzerať podľa predstáv a chudnutie nie je vhodným riešením vždy aj keď je v konečnom dôsledku nevyhnutné.
Čo sa týka rozsahu pohybu brušných svalov vykopávanie nôh je bežná činnosť (to je samotné zdvíhanie a hýbanie nohami ide aj cez brucho a preto ho cíti pri šprintoch) ale má iba obmedzený rozsah preto nesúhlasím s tým, že odmieta vykopávanie je nevhodné - naopak myslím, že je jedným z najvhodnejších alternatív ak ho robíš vo veľmi obmedzenom rozsahu pohybu - sú na to inštruktážne videá od fyzioterapeutov.
Samotné behanie ti six pack nespraví ja som behával či už 4km alebo na tréningoch šprinty a žeby som z toho cítil brucho no neviem. Skôr som mal pocit že z kopania do mechu ( opäť vykopávanie nôh ) som dostával svalovky.
A nakoniec take male PS ludia rozmyslaju o tuku pri dosiahnutí vysnívaného six packu ako keby to bolo nieco strasne, pritom si neuvedomuju, že po väčšine majú oveľa nižšie percento tuku v tele ako je normalne. Percento tuku pod 10 by sa nemalo prilis udrziavat pretoze to ma vplyv na imunitu a vykonnost. Pritom atleti drzia tuk vyssie nez kulturisti aby vydrzali dlhodobe zatazenie.
Kto nemá aspoň maličkú pneumatiku na bruchu, je hovno chlap. 
Súhlasím.. Napr. tu je o tom dobrý článok.. http://www.vladozlatos.com/blog/clanky- ... -tuku.htmlP3Bo napísal:
-
R1k1nko
Darca
a samotny Kreatin brat nic ine len to .... ???hughito napísal:Kreatín sa nedá ničím nahradiť, nesplietaj. Nemusíš nič špeciálne brať. A keď chceš vyskúšať niečo nové, tak pokojne súbežne s proteínom.