Posilka alebo cvičenie s vlastnou váhou?
Posilka alebo cvičenie s vlastnou váhou?
Nazdar, čo je podľa Vás lepšie? Chodiť do posilky alebo cvičiť s vlastnou váhou vonku? Chcem získať aj silu a aby bolo vidno že cvičím po nejakom čase. (Nebojte sa, nečakám výsledky za mesiac, takže sa zdržte takých komentárov)
Díky.
Díky.
Re: Posilka alebo cvičenie s vlastnou váhou?
Podľa mňa aj aj (mohlo by tu byť hlasovanie).
Som cez TapaTalk tam mi to nejde spraviť. Spravím keď budem na PC
Ok pridal som aj hlasovanie.
Jasné, že posilka. Si myslíš, že tí chlapci vo videách, čo sa predvádzajú na preliezkách, to majú z nich?! Železo je proste železo.
Ale veď áno. Na jednej strane toho ľudia narozprávajú a v skutočnosti doma driapal činky. A navyše toto mu trvalo 3 roky. So železom, správnou stravou, pravidelným cvičením, by tak vyzeral po roku. Hoci od prvého roku až po tretí tam nevidím žiadny výrazný progres.
A budeš sa radšej driapať pred bytovkou po preliezkách? Nie je lepšie zájsť na hodinku do posilky dajme tomu každý druhý deň?
A budeš sa radšej driapať pred bytovkou po preliezkách? Nie je lepšie zájsť na hodinku do posilky dajme tomu každý druhý deň?
Jasne že je, však chodievam len chcem skúsiť aj toto.
Moc sa mi samému nechce chodiť do posilky, kamoš je lenivý on chce max len takto vonku.
-
iceman1414
Medium Star
aj v posilke cvičíš niektoré cviky s vlastnou váhou, ale celkovo radšej posilka
No zhyby moc ani nedám poriadne.iceman1414 napísal:aj v posilke cvičíš niektoré cviky s vlastnou váhou, ale celkovo radšej posilka
Neviem ako ty, ale mna by von cvicit nedostal nikto, ked je pod 15 stupnov. Co je asi 3/4 roka, takze posilka a kludne tam cvicit aj s vlastnou vahou 
Tak keď už som v tej posilke cvičím poriadne už tam a budem pokračovať v tej posilke. Tam ma to aj viac baví. Záhadne sa ozvali aj kamaráti čo chcú chodiť so mnou aby som ich akoby trénoval viem čo aj ako dlhšie už mám niečo s posilkou aj kamarát ma naučil takže díkmatki napísal:Neviem ako ty, ale mna by von cvicit nedostal nikto, ked je pod 15 stupnov. Co je asi 3/4 roka, takze posilka a kludne tam cvicit aj s vlastnou vahou
Určite posilka. Nejaké preliezky a pod. max. ako doplnok.
Cvičenia s vlastnou váhou nemusia byť len preliezky 
Snažím sa kombinovať. Ale viac posilka
Snažím sa kombinovať. Ale viac posilka
Díky ľudia, hlasujte ďalej 
Daj tam možnosť kombinovane (ak sa dá)
Už som to pridal.etc. napísal:Daj tam možnosť kombinovane (ak sa dá)
A k čomu ti má akože pomôcť to hlasovanie? Ty sám musíš vedieť, čo považuješ za lepšie, čo je pre teba dostupnejšie, čo ťa bude viac baviť. Keby ti tu ľudia písali, že ani jedno ani druhé, tak dáš na nich a vykašleš sa na to? Rob to, čo považuješ za správne a nie aby niekto iný rozhodoval za teba. Aj tak si myslím, že nakoniec si urobíš po svojom.
Ja to chcem len tak pre informáciu čo ľudia považujú za lepšie, momentálne nemám možnosť chodiť do posilky, takže robím tak kliky, snažím sa zhyby robiť, potom niečo na brucho. Ale od Nedele budem mať zas možnosť chodiť do posilky.pinco napísal:A k čomu ti má akože pomôcť to hlasovanie? Ty sám musíš vedieť, čo považuješ za lepšie, čo je pre teba dostupnejšie, čo ťa bude viac baviť. Keby ti tu ľudia písali, že ani jedno ani druhé, tak dáš na nich a vykašleš sa na to? Rob to, čo považuješ za správne a nie aby niekto iný rozhodoval za teba. Aj tak si myslím, že nakoniec si urobíš po svojom.
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2013, 11:24)
Nejak sa zresetovali tie hlasy keď som pridal možnosť kombinovane, takže ak chcete zahlasujte si znova.