Poradte nejaky sposob, pripadne softik na opravu takehoto suboru.
Poskodeny DBX subor z Outlook Expresu
Poskodeny DBX subor z Outlook Expresu
Mam dost velky problem - pri stahovani posty mojmu dobremu znamemu zmrzol Outlook Express, poskodilo pri tom subor s dorucenou postou Inbox.dbx. Neda sa otvorit, vobec neotvori ziadny postu. Subor ma 2GB a aj tak sa v Outlooku javi ako prazdny. Ma tam veeeelmi dolezite fotky, ktore si samozrejme neodzalohoval
Je to jednoduche. Premiestni si dany .dbx fajl niekam mimo adresara spod Identities/*/Outlook Express. Pusti OE, ten nanovo vytvori dany subor /Inbox.dbx, resp. Dorucena posta.dbx/ a daj Import -> Spravy -> Microsoft Outlook Express 6, zaskrtni Import z adresara a vyber adresar, kde mas fajl. Obvykle to nahra aj z poskodeneho fajlu. Ak by to aj nadalej neslo, napis. Vzdy sa to da vyriesit cez dbxtract alebo dbxconv ... Viac napisem ak ti to nahodou nepojde.
No to co popisujes som vyskusal ako prve, ale po zadani adresara, z ktoreho sa ma importovat posta mi vypise, ze neobsahuje ziadny subor s postou. Tak porad tu druhu moznost, velmi by mi to pomohlo.mishenko napísal:Je to jednoduche. Premiestni si dany .dbx fajl niekam mimo adresara spod Identities/*/Outlook Express. Pusti OE, ten nanovo vytvori dany subor /Inbox.dbx, resp. Dorucena posta.dbx/ a daj Import -> Spravy -> Microsoft Outlook Express 6, zaskrtni Import z adresara a vyber adresar, kde mas fajl. Obvykle to nahra aj z poskodeneho fajlu. Ak by to aj nadalej neslo, napis. Vzdy sa to da vyriesit cez dbxtract alebo dbxconv ... Viac napisem ak ti to nahodou nepojde.
Stiahni si dbxconv, rozbal ho do adresara, kde sa nachadza dany .dbx a pusti ho cez cmd line prikazom dbxconv -eml nazovsuboru.dbx, do subdiru by ti malo vyextractovat spravy. Potom si ich mozes potiahnutim mysi znova naimportovat do inboxu.
Poslednou moznostou je dbxtract, len ten budem musiet troska dlhsie hladat, lebo aktualne je vonku platena verzia, ale dakedy bol aj free. A hlavne je nepochybne pomalsi, aj ked si pomoze so vsetkymi chybami v strukture suboru.
No vyskusal som to ale nepomohlo, vypisalo mi to hlasku:mishenko napísal:Stiahni si dbxconv, rozbal ho do adresara, kde sa nachadza dany .dbx a pusti ho cez cmd line prikazom dbxconv -eml nazovsuboru.dbx, do subdiru by ti malo vyextractovat spravy. Potom si ich mozes potiahnutim mysi znova naimportovat do inboxu.
Poslednou moznostou je dbxtract, len ten budem musiet troska dlhsie hladat, lebo aktualne je vonku platena verzia, ale dakedy bol aj free. A hlavne je nepochybne pomalsi, aj ked si pomoze so vsetkymi chybami v strukture suboru.
"Inbox.dbx" contains no messages, skipped...
0 of 1 mailboxes converted to EML-format!
Som z toho neeestasny!!!
Vyriesil som tooooo!!!!
No dakujem vsetkym, zvlast Mishenkovi za pomoc, napokon som na nete splasil teno software: OE-Mail Recovery a ten to spravil rychlo a dobre, obnovil maily takmer na 100%. Je to super jednoduchy softik a ucinny.
Sikovny softverik vam sem aj prikladam, hadam pomoze aj inym!
Sikovny softverik vam sem aj prikladam, hadam pomoze aj inym!
- Prílohy
-
- oemail.zip
- OE-Mail Recovery - program na zachranu alebo extrahovanie mailov z poskodenych .dbx suborov.
- (897.88 KiB) 587 stiahnutí
Re:
Ten súbor tam už neexistuje. Na googli sa dá najsť kvantum týchto súborov ale ako spoznať ktorý je ten pravý (free)?mishenko napísal:Nemusis byt, dbxtract to spravi vzdy, aj ked je to akokolvek poskodene /min. vacsiu cast/, problem je ho najst v starsej verzii, co je free. Pohladam a nasledne editnem prispevok a dam ti sem link. Inak priprav sa na dlhe hodiny recoverovania
Nech sa paci: