4g internet od t-comu
4g internet od t-comu
prosim mozete mi pomoct mam 4G internet od T-comu a ide mi strasne pomali napr y rapidsharu mi stahuje 4kb/s co je hnusne pomali a z cobrasharu 20kb/s platim 600sk mesacne a je mi to nanic kamosom to ide 300kb/s prosim pomozte
skus si otestovat rychlost na www.dsl.sk or www.dsl.cz a ak aj tam budes mat taku malu rychlost tak potom napis ak nie tak ta obmedzuje dany server z ktoreho tahas
Rychlost připojení k internetu: 246,21 kbit/s
Rychlost stahování dat: 30,8 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 20:49 )
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 158.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 19.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
tak to je velmi pomale..
Rychlost stahování dat: 30,8 kByte/s
Rychlost odezvy (ping):
nezjištěno
//autoeditácia príspevku ( 30 Oct 2008, 20:49 )
Rýchlosť Vašeho pripojenia je 158.3 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 19.8 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
tak to je velmi pomale..
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Rapidshare ti pojde aj tak len 60 kb/s nakolko nemas premium account.
A ostatne webove free downloadove servery su tiez pomale pokial nemas ich premium account.
(v tomto pripade doporucim stahovat cez torrenty)
Okrem niektorych.
Dalej nemas nahodou wifi router??? Nemas tam zapnute nekryptovane wifi?
Skus deaktivovat antivirusovi system, antispywarovi a firewall.
Skusal si preinstalovat Windows? Skus sa na tvoj net pripojit s ineho pocitaca. Aky mas rychlosti profil, pozri.
A ostatne webove free downloadove servery su tiez pomale pokial nemas ich premium account.
(v tomto pripade doporucim stahovat cez torrenty)
Okrem niektorych.
Dalej nemas nahodou wifi router??? Nemas tam zapnute nekryptovane wifi?
Skus deaktivovat antivirusovi system, antispywarovi a firewall.
Skusal si preinstalovat Windows? Skus sa na tvoj net pripojit s ineho pocitaca. Aky mas rychlosti profil, pozri.