AMD Athlon 64 x2 5000+ Black Edition - ZVYSENIE VYKONU...
AMD Athlon 64 x2 5000+ Black Edition - ZVYSENIE VYKONU...
zákl. dos. Asus M2A-VM HDMI
Ram DDR2 800Mhz 2x1GB
CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Black Edition- cize odomknuty.
Chladic Arctic Cooling Freezer 64 Pro
.aktualna teplota - 24C
Rad by som mu pridal na vykone v biose.
Ake mi doporucujete nastavenia, ake su vase skusenosti?
Cez pinnacle prerabam nejake videa, tak by som chcel byt ,,rychlejsi".
Dakujem za odpovede.
Ram DDR2 800Mhz 2x1GB
CPU AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Black Edition- cize odomknuty.
Chladic Arctic Cooling Freezer 64 Pro
.aktualna teplota - 24C
Rad by som mu pridal na vykone v biose.
Ake mi doporucujete nastavenia, ake su vase skusenosti?
Cez pinnacle prerabam nejake videa, tak by som chcel byt ,,rychlejsi".
Dakujem za odpovede.
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.testycpu.ic.cz/testy_8/index.htm
Pozrieť kapitolu prevod videa alebo renderovanie alebo prílohu
Pozrieť kapitolu prevod videa alebo renderovanie alebo prílohu
-
Hextall
Light Star
Veď ja nikomu nekážem porovnávať prvý procesor v tabuľke s posledným. Ale nájdi si dva procesory rovnakej cenovej kategórie a stále zistíš, že spomedzi nich je intel v tabuľke vyššie, a to často aj dosť výrazne.
Vo všeobecnosti odmietam diskusie o tom, ktorá značka je lepšia a vôbec som to tu nechcel rozoberať, ale bol som nútený. Tie diskusie sa stále zvrhnú v hádku medzi zarytími fanúšikmi jednej alebo druhej značky. Ja mám na vec triezvy pohľad. Pracujem s počítačmi, je to moja každodenná práca a prešlo mi cez ruky viac počítačov ako všetkým účastníkom tejto diskusie dokopy. Navyše sám doma som mal dlhé roky procesory obidvoch výrobcov, takže mám na vec svoj názor a nebavím sa o tomto s nikým. Toto je môj posledný príspevok na fóre na tému ktorý procesor je lepší.
Aby som sa ešte vrátil k chalanovi a k jeho problému. Ako to myslíš zvýšiť výkon ? Taktovaním ? Tam získaš niekoľko sto MHz, ale tvoj problém sa nevyrieši. Získaš tým pri ripovaní možno pár sekúnd, to je všetko.
Vo všeobecnosti odmietam diskusie o tom, ktorá značka je lepšia a vôbec som to tu nechcel rozoberať, ale bol som nútený. Tie diskusie sa stále zvrhnú v hádku medzi zarytími fanúšikmi jednej alebo druhej značky. Ja mám na vec triezvy pohľad. Pracujem s počítačmi, je to moja každodenná práca a prešlo mi cez ruky viac počítačov ako všetkým účastníkom tejto diskusie dokopy. Navyše sám doma som mal dlhé roky procesory obidvoch výrobcov, takže mám na vec svoj názor a nebavím sa o tomto s nikým. Toto je môj posledný príspevok na fóre na tému ktorý procesor je lepší.
Aby som sa ešte vrátil k chalanovi a k jeho problému. Ako to myslíš zvýšiť výkon ? Taktovaním ? Tam získaš niekoľko sto MHz, ale tvoj problém sa nevyrieši. Získaš tým pri ripovaní možno pár sekúnd, to je všetko.
-
Mosko
Expert
Hextall ma pravdu vzdy sa taketo temy kde sa rozoberaju CPU od AMD alebo Intel-u zvrhnu na hadku medzi zastancami bud jednej alebo druhej znacky, v tomto mu davam 1000% za pravdu !!!!
a ROY ty si sa ho nepytal ktory cpu lepsie ripuje ale niekto tam sa ho to pytal ze ci to ma dako podlozene,ze AMD-cka su "horsie" a ze Intel-y su "lepsie" , tak tam dal foto a potom vzniklo toto h
a ROY ty si sa ho nepytal ktory cpu lepsie ripuje ale niekto tam sa ho to pytal ze ci to ma dako podlozene,ze AMD-cka su "horsie" a ze Intel-y su "lepsie" , tak tam dal foto a potom vzniklo toto h
-
t0m4s3
Admin
http://www.hojko.com/faq-citajte-ako-prve-t45432.htmlroy napísal:Hextall, ked si taky odbornik, uz si mi sem mohol napisat o kolko a ako zvysit vykon toho Cpu.
Prepac, ale ja som ta nenutil porovnavat Intel s Amd.
DAKUJEM.
Su tam clanky z roku pana 2004 az 2005!
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 23:49 )
Tu som vygooglil debatu o zmienemom CPu.
Aspon tam vedeli poradit a nie posielat na stare odkazy a mudrovat o nicom.
Takze nabuduce budem hladat asi tu:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?p=784631
Aj tak dakujem za ochotu.

Su tam clanky z roku pana 2004 az 2005!
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 23:49 )
Tu som vygooglil debatu o zmienemom CPu.
Aspon tam vedeli poradit a nie posielat na stare odkazy a mudrovat o nicom.
Takze nabuduce budem hladat asi tu:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?p=784631
Aj tak dakujem za ochotu.