Samozrejme za pomoc K+
Vista a Graf. karta
Vista a Graf. karta
Takze,dnes po dlhsej dobe som si nahodil konecne Vistu,klasická Ultimate 32bit verzia,instalacia prebehla pekne,nacital sa mi Win,nahodil som si ovladace od dosky MSI,hodil som si ich tam,restartol som pocitac,nasledne som si tam hodil ovladace od grafickej,ATI RADEON HD3650 512MB,a zase restart pc,no po starte mi bolo vedomé,ze sa mi nespustil Control Center,no ked som dal nastavenie obrazovky,system nedetekoval graficke rozhranie pocitaca,proste jak keby nebol nainstalovany,control center sa mi nevedel ani spustit,a po viacerých reinstaloch som si vsimol chybicku,prikladám ju do pár screenov,tak dúfam,nech helpnu tí co sa do toho rozumia,dakujem 
Samozrejme za pomoc K+
Samozrejme za pomoc K+
Odinštaluj všetko čo sa ti nainštaloval (myslím tým drivery Ati). Reštartuj PC, prečisti PC CCleanerom, a spusti inštaláciu opäť. Nainštaluj len driver a Catalyst, tie ostatné pi***** neinštaluj. Keď sa ti vyextrahuje ten archív do C:/ATI a spustí sa ti inštalácia tak ju zruš. Spusti inštaláciu z adresára ATI (ako správca).
Hentie "Setupy" na ploche to mám stiahnuté ovladace,ostatné mam ako originál na CDcku,myslím to co som dostal k graf.karte,no skusim odinstalovat,a dám precistit,a znova nainstalovat,a ozvem sa. 
Gothar tie ovladace mam origos z CDcka,co som dostal,a ovladace od dosky,mam 2,zvlast CD pre VISTU,a zvlast pre XP,a nové som stahoval,k 36xx series,a nejde ani tak.
Gothar tie ovladace mam origos z CDcka,co som dostal,a ovladace od dosky,mam 2,zvlast CD pre VISTU,a zvlast pre XP,a nové som stahoval,k 36xx series,a nejde ani tak.
Uz som to tu niekde pisal, ovladace pod Vistu na radu HD 3xxx su poblemove. Skus toto http://support.euro.dell.com/support/to ... ile=256274
//Specialne ? Tak to netusim
, ale pomohli mi pri podobnom probleme na jednom kompe. Drivre z ATI stranky sa spravali presne ako tebe, nic nedetekovalo.
//Specialne ? Tak to netusim
To sú nejaké special ovládace?mirinko napísal:Uz som to tu niekde pisal, ovladace pod Vistu na radu HD 3xxx su poblemove. Skus toto http://support.euro.dell.com/support/to ... ile=256274