objednávka
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
objednávka
no takže objednal som si basgitaru z muzikera ... problem je že som blbo zaškrtol poličko dal som kurier a nie dobierka to znamena že musim im najprv poslat peniaze a az tak odoslu tu gitaru z blavy no ja som to chcel na dobierku proste ze mi to pride dam mu prachy da mi gitaru a hotovo trosku sa bojim previest peniaze na ich ucet a dufat ze mi dojde ta gitara .. neviem teraz ci tam mam zavolat alebo co mam robit ked som to uz objednal ... ze ci to pozmenia alebo zrusia ci mam napisat novu ... lebo ak do 7 dni nevyplatim stane sa objednavka neplatnou ... tak som rozmyslal ze potom napisem novu ... len ci to nebude vyzerat trosku blbo ked tam budu mat dve faktury a jednu som uz predtym nevyplatil zeby sa na to nevysrali ... sorry ze otravujem ...
-
Kibo
Hardcore addict
co si maly? 
bud im zavolaj, alebo napis... nie si druhak na zakladke co ocervenie od hanby alebo sa rozplace. co sa tyka strachu z poslania penazi na ucet, muziker nie je dva tyzdne fungujuca firma, cize tam by som sa nebal. v petrzalke maju aj kamennu predajnu (o druhej v prahe ani nehovorim), cize by som sa nebal nedodania tovaru
bud im zavolaj, alebo napis... nie si druhak na zakladke co ocervenie od hanby alebo sa rozplace. co sa tyka strachu z poslania penazi na ucet, muziker nie je dva tyzdne fungujuca firma, cize tam by som sa nebal. v petrzalke maju aj kamennu predajnu (o druhej v prahe ani nehovorim), cize by som sa nebal nedodania tovaru
-
Flinstone
Light Professional
joj dobreKibo napísal:co si maly?