co ti chumaji v toyote dnes vystrajaju??? DPC
Massa place a ja s nim
Glock mal slicky a v poslednej zakrute sa stal Hamilton majstrom... asi najnapinavejsia VC sezony... vinikajuca jazda v podani Vettela... gratulacia Hamiltonovi, zasluzeny titul vzhladom na jeho vykony pocas celej sezonyradek21 napísal:Glock mal 2 zastávky v boxe, Hamilton 3. Glock asi nemal pneumatiky do mokra tak sa zastavil v boxoch, ale asi to nepostrehli tí v TV a v grafike bol Glock štvrtý.
Zazrak by to bol, keby mal such gumy, ale prezul na mokre, takze je to vitazstvo taktiky.Fero270 napísal:pane boze massa mal isty titul ale nebyt toho glocka ...jaj boze...toto bol koniec som pomaly ani nedychal...mna asi porazi....boze kusok chybalo tamu iba kustik ale glock mal gumy do sucha a aj takto to dopadlo...posledne kolko mal glock okolo 20sekund stratu...ze vraj poslednom kole sa viac rozprsalo..jaj boze..chudak massa.....hamilton ziskal titul a massa smuti...ale fandil som massovi az do poslednych metrov...no tak vari sa to podari na buduci rok aby massa ziskal titul....
//jelko4
tak tomu ver ze mal stastie, to nebolo stastie ale zazrak co sa stalo..
ved chapem ze mal hamilton titul zasluzeny, ale zas ak by massa nespravil chyby ktore ho staly body tak by si aj on titul zasluzil...massu zradila technika, hamiltona zas smola kedze ho vacsinou potrestali....GothaR napísal:Zazrak by to bol, keby mal such gumy, ale prezul na mokre, takze je to vitazstvo taktiky.
Inak by som bol radsej, keby vyhrall Massa, ale Hamilton ma titul zasluzeny, zvlast ked vezmeme do uvahy rozne rozporuplne momenty prejednavane a riesene za zelenym stolom, ktore Hamiltona stali neikolko bodov pocas sezony.
to by som smolou nenazyvalFero270 napísal:hamiltona zas smola kedze ho vacsinou potrestali....
sa chovaj trochu pan admin... Hamilton jazdil priemerne ale s prehladom a stacilo mu to. Dobre preteky boli a aj celkovo cela sezona bola fajn. Skoda tych roznych rozporuplnych trestov, chyb, afer ale aj tak sa bolo na co pozerat. Urcite lepsie ako v casoch nadvlady Schumachera a Ferrari.....Hamilton, Massa, Alonso, Vettel, Kubica RESPECT !!!t0m4s3 napísal: edit: dementi so stastim sa dajte vysetrit. Sledovali ste vobec cele preteky ked dokazete zadret taku kravinu?