M4A1 na airsoft
-
Artep boss
Novice
- Kontaktovať používateľa:
M4A1 na airsoft
Hladam M4A1 na airsoft ,elektriku,upgradenutu(aby mala efektivny dostrel okolo 70 metrov,zosilneny mechabox,loziska,pruzinu)vyrobca nie je dolezity... dakujem
-
Stoporko
VIP
mooj, 70m efektivny? To kukni daku snipu alebo rataj s pruzinkou tak 150...o vydrzi criev pisat nebudem...
cekni www.wargames.sk sekciu burza (toto nie je propagacia ineho fora, ale snaha pomoct), tam najdes najskor.
cekni www.wargames.sk sekciu burza (toto nie je propagacia ineho fora, ale snaha pomoct), tam najdes najskor.
1.tema airsoft tuje
2.ja by som to lockol lebo su fora čisto na airsoft kde sa dozvieš viac ako tu
3. taku zbran nenajdeš večina zbrani aj značkovych ma max dostrel 60m te viac čo maju tak su už s upgradom vlastnym ..........ktory ak sa vtom nevyznaš neodporučam robiť sam .................a aka je cena .........ked ti nezaleži na značke tak to znamena ze ani na cene ?? lebo TM m4a1 stoji 10 000 a cyma stoji 4000 čo je rozdiel ..........te ceny su plus minus
stoporko snipu nece.........a pružina 150 je sice pekne ale ked ceš 150 pružinu kce to aj ine upgrady aby sa ti po mesiaci nerozbilo vnutro
2.ja by som to lockol lebo su fora čisto na airsoft kde sa dozvieš viac ako tu
3. taku zbran nenajdeš večina zbrani aj značkovych ma max dostrel 60m te viac čo maju tak su už s upgradom vlastnym ..........ktory ak sa vtom nevyznaš neodporučam robiť sam .................a aka je cena .........ked ti nezaleži na značke tak to znamena ze ani na cene ?? lebo TM m4a1 stoji 10 000 a cyma stoji 4000 čo je rozdiel ..........te ceny su plus minus
stoporko snipu nece.........a pružina 150 je sice pekne ale ked ceš 150 pružinu kce to aj ine upgrady aby sa ti po mesiaci nerozbilo vnutro
-
Artep boss
Novice
to STOPORKO : dakujem, a myslim ze 130 pruzina by to zvladla
to ZAXMAN : 1.ze tu uz je tema airsoft som si nevsimol moja chyba ...pardon
2.tato tema sa vola "hladam" tak som to tu napisal ci by mi niekto nevedel poradit...
3.chcem zbran uz upgradnutu,viem ze nova nema taky dostrel...
cena : no...nemusi to byt zrovna TOKYO MARUI
to ZAXMAN : 1.ze tu uz je tema airsoft som si nevsimol moja chyba ...pardon
2.tato tema sa vola "hladam" tak som to tu napisal ci by mi niekto nevedel poradit...
3.chcem zbran uz upgradnutu,viem ze nova nema taky dostrel...
cena : no...nemusi to byt zrovna TOKYO MARUI
-
Artep boss
Novice
-
Stoporko
VIP
oki, jasne, nerád sa hádam, treba skúsiť...
tu to daj skôr do témy burza alebo kukni ten moj link.
Uprgreadnute zbrane sa veľmi nepredávajú v obchodoch (až na pár výnimiek) a ich cena je dosť nad 10k. Pokiaľ nechceš TM, mrkni po číne, prihoď pár klackov na upgread a ideš... no aj tak sa mi tých 70m zdá priveľa
niektoré číny sú kvalitou viac než TM alebo CA...
mám DB AKS74U a šlape ako hodinky. Z krabice dá bb0,25 tých 30 m podľa toho či fúka vietor
Bavíme sa tu o reálnom využití dostrelu, nie kam ti doletí gulička.
-to že vysoký upgread poškodzuje zbraň - pokiaľ kúpiš čínu celokov a vymeníš komplet vnútro, stále ušetríš niekoľko tisíc oproti TM. Kvalita tela zbrane je pri novších modeloch podľa chalanov zrovnateľná...aj keď toto bude asi večná diskusia.
tu to daj skôr do témy burza alebo kukni ten moj link.
Uprgreadnute zbrane sa veľmi nepredávajú v obchodoch (až na pár výnimiek) a ich cena je dosť nad 10k. Pokiaľ nechceš TM, mrkni po číne, prihoď pár klackov na upgread a ideš... no aj tak sa mi tých 70m zdá priveľa
mám DB AKS74U a šlape ako hodinky. Z krabice dá bb0,25 tých 30 m podľa toho či fúka vietor
-to že vysoký upgread poškodzuje zbraň - pokiaľ kúpiš čínu celokov a vymeníš komplet vnútro, stále ušetríš niekoľko tisíc oproti TM. Kvalita tela zbrane je pri novších modeloch podľa chalanov zrovnateľná...aj keď toto bude asi večná diskusia.
čina vs značka presne tak na každom fore nekonečna diskusia ...........takže to neriešme ........................
takto za 5000sk mas chinu celokov bez upgradu .........a vymeniť vnutro ušetriš peniaze ??? to si len ty mysliš ..................vinde ta to tak isto ...............ale kedže je to tvoja prva zbran aspon myslim odporučam nejaku chinu za 5000 celokov od Dboy .............cyma moc m4 neroby a celokov už tobôš nie na na tych 70m zabudni aspon nie pri tejto cenovej kategorii
a teraz čo berieš pod pojmom upgrade maš namysli aj niečo ako kolimator optika ??? alebo niečo podobne --------.......ono každy čaka od airsoftu že si kupy zbran a strielajme sa ale postupom času zistiš ze je to velmy naročny šport čo sa tyka penazi ak maš nejaky 5000sk a nemaš mesačny prijem aspon 2000sk čo by si kcel do toho investovať tak nema cenu stym začinať ........dalšia vec ako ceš hravať ?? ak len skamaratmy 3 krat za rok stači ti običajna china bez upgradu a hrajte v budove............tam ti stači 40m dostrel vpohode..................ale ak ceš chodiť na akcie aspon raz za mesiac pokial nemaš staaaly mesačny prijem aspon 2-3 tisic tak myslim ze je to zbitočne začinať
takto za 5000sk mas chinu celokov bez upgradu .........a vymeniť vnutro ušetriš peniaze ??? to si len ty mysliš ..................vinde ta to tak isto ...............ale kedže je to tvoja prva zbran aspon myslim odporučam nejaku chinu za 5000 celokov od Dboy .............cyma moc m4 neroby a celokov už tobôš nie na na tych 70m zabudni aspon nie pri tejto cenovej kategorii
a teraz čo berieš pod pojmom upgrade maš namysli aj niečo ako kolimator optika ??? alebo niečo podobne --------.......ono každy čaka od airsoftu že si kupy zbran a strielajme sa ale postupom času zistiš ze je to velmy naročny šport čo sa tyka penazi ak maš nejaky 5000sk a nemaš mesačny prijem aspon 2000sk čo by si kcel do toho investovať tak nema cenu stym začinať ........dalšia vec ako ceš hravať ?? ak len skamaratmy 3 krat za rok stači ti običajna china bez upgradu a hrajte v budove............tam ti stači 40m dostrel vpohode..................ale ak ceš chodiť na akcie aspon raz za mesiac pokial nemaš staaaly mesačny prijem aspon 2-3 tisic tak myslim ze je to zbitočne začinať
-
Stoporko
VIP
počkaj, poďme spolu rátať: chalan kúpi maruja za 12 tácov, aj tak musí meniť vnútro, bo na ten upgread co tam chce narvat mu to nebude stačiť a odíde dopreč.Zaxman napísal:čina vs značka presne tak na každom fore nekonečna diskusia ...........takže to neriešme ........................
Alebo kúpi čínu a aj tam musí meniť vnútro. A zaplatiť len za telo o 7 papúchov viac je sakra dosť.
A ako si napísal, pokiaľ od toho nebude chcieť niečo nereálne (tých 70m), tak mu bohate stačí čína v základe (väčšinou silnejšia ako TM základ).
ale zas rataj ze v TM su lepšie motorčeky v niektorych TM netreba ani meniť mechanbox........ako v ktorych je to aj od zbrane niekedy vydrži cyma akčko za 4000 viac ako TM m4a1 za 15000........je to aj od toho ako sa o zbran staraš atd...........ale tak vtomto pripade si TM tak či tak nemože dovoliť tak ked sa jedna o činy tak bud CYMA ale te ako som pisal te m4 moc nemaju tak DB
a ešte aj baterky te s činy dosť často najdeš roztopene v zbrani ........ale dosť o tejto teme TM vs čiNa..............
fakt je že čina sa vyrovnala dost značkovym veciam a nielen v airsofte............proste ked maš na TM kupiš si TM ked nie tak nie
a ešte aj baterky te s činy dosť často najdeš roztopene v zbrani ........ale dosť o tejto teme TM vs čiNa..............
fakt je že čina sa vyrovnala dost značkovym veciam a nielen v airsofte............proste ked maš na TM kupiš si TM ked nie tak nie
-
Stoporko
VIP
zaxman - plne s tebou súhlasím, no podľa prvého príspevku autora som predpokladal, že tam chce narvať niečo fest silné. A to mu základný motor ani v TM nerozbehá, resp. kadencia bude biedna. Čiže to bude chcieť aj tak prekopať vnútro, iné kolesá, aspoň 9,4V baterku ak nie aj viac, mosfet...
no pokiaľ len chalan sníval, že bude shootiť na 70m fullouto, no v reáli má tak do 5 tisíc na zbraň, tak fakt len burza a hľadať ojazdenú zbraň, kde je riziko že kúpi zbraň s ktorou hralo prasa. Alebo kúpi čínu, na ktorú sú dobré recenzie a hrá v základe, prípadne hodí 120 strunu a lepšiu baterku plus mosfet.
edit: ja nie som zakladateľ témy, som spokojný vlastník čínskeho kalacha
no pokiaľ len chalan sníval, že bude shootiť na 70m fullouto, no v reáli má tak do 5 tisíc na zbraň, tak fakt len burza a hľadať ojazdenú zbraň, kde je riziko že kúpi zbraň s ktorou hralo prasa. Alebo kúpi čínu, na ktorú sú dobré recenzie a hrá v základe, prípadne hodí 120 strunu a lepšiu baterku plus mosfet.
edit: ja nie som zakladateľ témy, som spokojný vlastník čínskeho kalacha
ved samozrejme ak kupuješ zbran a kceš vymeniť cele vnutro tak je blbosť TM lebo si myslim ze v činskom celokove a TM celokove neni rozdiel aj ked činania su činania
burza je risk mno určite by som zbran nebral na dobierku maximalne by som ju musel mat v ruke s strielať znej .................v tvojom pripade by bolo fajn keby šiel niekdo kdo to hrava.....aby ti tu zbran trošku preveril ........vieš ako STK EMISIE atd. musi mať
burza je risk mno určite by som zbran nebral na dobierku maximalne by som ju musel mat v ruke s strielať znej .................v tvojom pripade by bolo fajn keby šiel niekdo kdo to hrava.....aby ti tu zbran trošku preveril ........vieš ako STK EMISIE atd. musi mať
-
Stoporko
VIP
toto som našiel na burze na wargames: Od: HawraN Kontakt: [email protected] Zaradené: 03. 11. 2008
Na predaj: TM M4A1 s baterkou a nabijackou. Cena dohodou. Kontaktujte len cez telefon: 0907576443
ale ak od toho ocakavas take sialenosti ako si zpociatku napisal...
mozno skus napisat tych 30-40m a chod do tohoto alebo kup cinu...
Na predaj: TM M4A1 s baterkou a nabijackou. Cena dohodou. Kontaktujte len cez telefon: 0907576443
ale ak od toho ocakavas take sialenosti ako si zpociatku napisal...
-
Stenky
Professional
1 m4a1 ma moc kratku hlaven
2 s beznymi gulami (rozumej do .25g) 70m nestrelis
3 130 ti 70m s tak kratkou hlavnou neda
4 za vyssi upgrade sa nedoplatis, bo budes musiet menit vsetko v ratane baterky a nabijacky cca 10-12 tisic bude upgrade a stale ti nik nezaruci dostrel
AEG a 70m nejdu dokopy
bezny dostrel je tak 30-50m a 50 je fakt fakt vela
dalsia vec ma napada. aj keby si vytunil AEG na 70m dostrel, nesmies tym strelat na blizko min 20-25m ked spocitam co vsetko by si musel spravit koli dostrelu. keby si dakoho strelil pod 20m tak ti rozmlari pazbou xicht a to uplne opravnene.....preto otazka. soji ti toto vsetko za to aby si mal M4A1 sniperku???? nepouzitelnu na blizko?
NIE
2 s beznymi gulami (rozumej do .25g) 70m nestrelis
3 130 ti 70m s tak kratkou hlavnou neda
4 za vyssi upgrade sa nedoplatis, bo budes musiet menit vsetko v ratane baterky a nabijacky cca 10-12 tisic bude upgrade a stale ti nik nezaruci dostrel
AEG a 70m nejdu dokopy
bezny dostrel je tak 30-50m a 50 je fakt fakt vela
dalsia vec ma napada. aj keby si vytunil AEG na 70m dostrel, nesmies tym strelat na blizko min 20-25m ked spocitam co vsetko by si musel spravit koli dostrelu. keby si dakoho strelil pod 20m tak ti rozmlari pazbou xicht a to uplne opravnene.....preto otazka. soji ti toto vsetko za to aby si mal M4A1 sniperku???? nepouzitelnu na blizko?
NIE
-
Artep boss
Novice
-
Artep boss
Novice