ked som dnes spustil pocitac tak po dlhej prihlasovacej dobe som zistil ze z plochy zmizla vecsina ikon pozadie zmizlo. Ked som dal start tak vsetko bolo zrazu po Anglicky. Neslo mi nic spustit, jedine co so mi podarilo spustit bol TuneUp Utilities 2008, pomocou neho so tam dal ikony tento pocitac a moje dokumenty. Postupom casu sa mi niak podarilo otvorit Moje dokumenty. potom sa mi podarilo spustit aj Firefox ale akokeby som ho prave instaloval a zmizli mi vsetky hesla aj historia...
Neviete co sa stalo s mojim pocitacom a ako by som to mohol opravit?
ponuka štart->pomoc a technická podpora->Vrátenie zmien v systéme pomocou funkcie "obnovenie systému"->obnoviTˇpočítač do stavu zodpovedajúcemu predchádzajúcemu obdobiu
ponuka štart->pomoc a technická podpora->Vrátenie zmien v systéme pomocou funkcie "obnovenie systému"->obnoviTˇpočítač do stavu zodpovedajúcemu predchádzajúcemu obdobiu
noo pomohlo..ale vopred si daj zalohovat data, lebo zivotnost velku tvoj win nema..To obnovenie systemu nielenze drbe registre ale zabera miesta zbytocneho..Take veci neodporucam..