TEPLOTA CPU AMD 9950
-
satelitik11
Medium Professional
TEPLOTA CPU AMD 9950
kupil som si chladi ninja 2 .. napojil som na tento procak ale teploty sa mi sice znizili o 10 stupnou ale aj tak je to bieda ... cakal som viac ... co na to poviete ?? vid screen som skusal nejake zatazovacie testy ...... ( chladic som upevnoval silno ani sa nepohne pastu som daval Zalman uz ani neviem aka bo som to uz vyhodil ... vetrak tam siek niekedy na 600 niekedy na 1000 pri teste rozdiel bol 1-2 stupne ... co myslite je to dobre alebo co mam este spravit ?? aby sa to zlepsillo .
-
satelitik11
Medium Professional
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tie teploty sú ešte v norme by som povedal. Ale ak by si to chcel predsa len riešiť, tak ja by som už asi nezvyšoval otáčky toho ventilátora, pokiaľ z toho nechceš mať hluk ako z miešačky.
Veľa robí prievan v skrini - upevnenie a rozmiestnenie kabeláže. Ak máš v skrini "bordel", tak ti tam prirodzene nebude prúdiť vzduch, bude tam teplo a nepomôže ti žiaden chladič, lebo bude na procesor fúkať stále len zohriaty vzduch. Takže urobiť poriadok v skrini a riešiť to skôr nejakým zadným alebo bočným fanom na odsávanie, prípadne ešte predným, ale pri tvojich teplotách to nebude potrebné.
Veľa robí prievan v skrini - upevnenie a rozmiestnenie kabeláže. Ak máš v skrini "bordel", tak ti tam prirodzene nebude prúdiť vzduch, bude tam teplo a nepomôže ti žiaden chladič, lebo bude na procesor fúkať stále len zohriaty vzduch. Takže urobiť poriadok v skrini a riešiť to skôr nejakým zadným alebo bočným fanom na odsávanie, prípadne ešte predným, ale pri tvojich teplotách to nebude potrebné.
-
satelitik11
Medium Professional
takze co sa tyla poriadku s kablamy som na to alergicky
ked mam pordel takze mam tam poriadok ... dalej mam v predu jeden 12 cm vedtrak a jeden v zadu 12 .... na bok tiez nieco musim dat bo momentalne tam mam dzuru bo sa mi nevopchal vetrak kvoli tomu chladici co tam bol .... podla mna ma to teplo za nasledok najme grafika 4870X2 ta dost kuri tak isto aj zdroj je dost horuci a to neviem ci je vobec dobre ...
inac pre porovnanie na druhom pc mam 4450X2 AMD a ten ma v zatazi na 100% 30 stupnov ...viac nejde ani keby co a je to BOX ... je pravda ze zere aj tri krat menej
takze asi si nejdem robit uz starosti s tou teplotou lebo uz to asi nijako inac neporiesim
inac pre porovnanie na druhom pc mam 4450X2 AMD a ten ma v zatazi na 100% 30 stupnov ...viac nejde ani keby co a je to BOX ... je pravda ze zere aj tri krat menej