koss - dozivotna zaruka
koss - dozivotna zaruka
mam Koss Porta Pro kupene pred 1.6.2007 kedy doslo ku zmene pravidiel ozivotnej zaruky. Ako si ju mozem narokovat ked nemam aktivacny kod (a ani som ho v januari 07 nemam kde ziskat)?
boli kupovane cez net, mam k nim fakturu vsetko... tazke mail do toho shopu by mohol pomoct?Martin44 napísal:Skús sa poinformovať na predajni kde si to kupoval a tam ti povedia bližšie info... ale predpokladám že fimry ako koss to majú nejako právne ošetrené v obchodných podmienkach firmy a veľa šancí tomu preto nedávaj....aj keď ne že by som ti neprial
Zavolaj si do BIS AUDIO oni maju na starosti dozivotnu zaruku tusim, alebo chod na www.dozivotnazaruka.sk a tam skus nieco poriesit. Ja robim v obchode s elektronikou, a poviem ti, ze s chlapmi co maju na starosti dozivotnu zaruku sa da dohodnut aj bez aktivacneho kodu
Zavolaj im tam, ze im posles doklady a ucty, pytaj si meno, s kym si volal a posli to priamo jemu, bud postou alebo nascanovane. Tazko povedat ci ti to uznaju, ale podla mna by mali. Skus, uvidis.
edit// tak ako citam na tej stranke, nieje to mozne.... skoda, kolko si dal za tie PORTY ?
edit 2// alebo RIESENIE CIIISLO 2 : nejako ich poskod, aby boli proste totalky, a oni ti poslu NEW MODEL aj s dozivotnou zarukou
ale znovu musis natrafit na dobreho servisaka 
edit// tak ako citam na tej stranke, nieje to mozne.... skoda, kolko si dal za tie PORTY ?
edit 2// alebo RIESENIE CIIISLO 2 : nejako ich poskod, aby boli proste totalky, a oni ti poslu NEW MODEL aj s dozivotnou zarukou
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: koss - dozivotna zaruka
ja som to mal napodobne len s modelom koss spark plug ,ked ho das do opravy oni vyziadaju d oservisu formular o predlzenie zaruky na 3 roky a na preregistrovanie sluchadiel cize to spravia zdarmo ako aj u mnajackb napísal:mam Koss Porta Pro kupene pred 1.6.2007 kedy doslo ku zmene pravidiel ozivotnej zaruky. Ako si ju mozem narokovat ked nemam aktivacny kod (a ani som ho v januari 07 nemam kde ziskat)?
Mne sa pokazili moje Koss KEB24 ktore som kupoval v zahranici. Nemal som od nich ani aktivacny kod ani pokladnicny blok. Dosiel som do BIS audio a typek mi ich vymenil za uplne nove. Ibaze namiesto 200 sk to bolo za 4 stovky. Nedavno sa mi pokazili aj tie uz vymenene (zasa ten hnusny kablik!) tak sa tam chystam opat