MAfia
MAfia
Ako spravym cheat na nesmrtelnost v mafii?
-
lekoklatik
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Viac než nesmrteľnosť by ma v Mafii štvali tie závody, ktoré som krvopotne prešiel a keď som už ďalšíkrát prechádzal hru, tak použil som na ne trik.
Čo sa týka prestreliek, myslím že sa väčšina dá zvládnúť, akurát na konci s isotu osobou (aby som neprezradil gradáciu deja) ...
Pokiaľ máš problém v nejakej pasáži hry, skús ju opísať - verím že by som Ti vedel povedať (prípadne aj niekto iný) k nej pár rád čo a ako.
A ja som prešiel Mafiu 1krát + 6krát s podvodom na tých pretekárskych závodoch (závodenie nie je pre mňa).
Čo sa týka prestreliek, myslím že sa väčšina dá zvládnúť, akurát na konci s isotu osobou (aby som neprezradil gradáciu deja) ...
Pokiaľ máš problém v nejakej pasáži hry, skús ju opísať - verím že by som Ti vedel povedať (prípadne aj niekto iný) k nej pár rád čo a ako.
A ja som prešiel Mafiu 1krát + 6krát s podvodom na tých pretekárskych závodoch (závodenie nie je pre mňa).
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no vidis to ,ja som zavody nevedel prejst tyzdenfikus-kukis napísal:Viac než nesmrteľnosť by ma v Mafii štvali tie závody, ktoré som krvopotne prešiel a keď som už ďalšíkrát prechádzal hru, tak použil som na ne trik.
Mafiu som tiez presiel a nikdy som v nej necheatoval, az na maly trik v zavode
Cize ti nemozem potvrdit ze ti to pojde ale nieco som nasiel:
a)
a)
b)Do řádku jméno napište Mademan a stanete se nesmrtelní. Pozor - podle některých zdrojů to v některých verzích hry - konkrétně u české verze - nefunguje !
Stiskněte [Shift] + [~] a do konzole pište :
badgangsters = nesmrtelnost
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
tu mas navod.. http://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&ID=55061nika-zv1 napísal:dakujem vam za pomoc:) funguje trainer...len by ma zaujimalo..ze jde najdem dokumenty v hoteli carone?hladam ich vsade,alebo som slepa...dakujem
-
fikus-kukis
Guru wannabe
A mimochodom, to je brothel, nie hotel
.
A čo sa týka strieľania na tom mieste, ja som to riešil nasledovne:
Vybehnúť na najvyššie poschodie, tam spred manažérovej zatiaľ zamknutej kancelárie odstreliť chlapíka sediaceho na gauči pri schodoch, za pár sekúnd pribehne manažér a vletí do svojej kancelárie. Je možné, že ešte pred manažérom dobehne nejaká stráž, v tom prípade je vhodné sa kryť za rohom na chodbe pred dverami kancelárie.
Hneď ísť za managérom dovnútra, tam bude jeden (asi len jeden) strážca. Obsadiť kanceláriu, strategicky sa skrčiť a ešte čakať nabehnuvších strážcov do dvier.
Náledne po prestrelke zobrať peniaze, dokumenty, zastreliť manažéra, nastaviť bombu a z dverí kanclu utekať rovno chodbou (nie k schodom).
A čo sa týka strieľania na tom mieste, ja som to riešil nasledovne:
Vybehnúť na najvyššie poschodie, tam spred manažérovej zatiaľ zamknutej kancelárie odstreliť chlapíka sediaceho na gauči pri schodoch, za pár sekúnd pribehne manažér a vletí do svojej kancelárie. Je možné, že ešte pred manažérom dobehne nejaká stráž, v tom prípade je vhodné sa kryť za rohom na chodbe pred dverami kancelárie.
Hneď ísť za managérom dovnútra, tam bude jeden (asi len jeden) strážca. Obsadiť kanceláriu, strategicky sa skrčiť a ešte čakať nabehnuvších strážcov do dvier.
Náledne po prestrelke zobrať peniaze, dokumenty, zastreliť manažéra, nastaviť bombu a z dverí kanclu utekať rovno chodbou (nie k schodom).
...len 3x?...omg...ja ju presiel 32x...a stale bez cheatovINDIGOcorp. napísal:klasicky cheat nieje ,je ale trainer ktory zarucene funguje testol som to sam ,podotykam ze som mafiu presiel 3 krat bez cheatov ,to kvoli ripakom na cheaterov
btw...ako tu mozete pouzivat take kraviny...ved to nie je fer...tazke to nie je...