Oldies - neznicitelne hitovky - disco fon

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

s tym vylupnes aj ladvinu ked treba, ale je by som skor isiel do tej nokie. nevyzera ako gumenna hracka a aj napriek tomu je narazuvzdorna a vodotesna :D moja ma kedysi nahanala ked som utekal na autobus...
ale aj tak sa tu uz bavime o nicom, cize asi lock...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Rattata napísal:nie nie,, najodolnejsi je Žralok to bol taky gumeny potapacsky ericsson s takou smiesnou antenou, len neviem aky to bol model, ked niekto vie nech napise... to je najodolnejsi telefon... Mama ho aj oprala v pracke a v pohode ako keby nic :D
:twisted: tak toto suhlas,tento fon si pamatam to bolo fakt neznicitelne. Ma ho este kamarat v rakusku a stale to ide,len to vyzera fakt ako pre potapacov ale je to dobry telefonik. Este co tak vela vydrzalo a moj ujo to z ruky nepusti bola motorola taka velka ako tehla,tiez s antenou. Ale po nokiach sa este spytam jednej kamaratky ktora predava stare fony,lebo mi povedala ze sa spyta co a ako,tak snad mi zisti aj ked ten siemes svoj asi nenajdem :cry:

//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 11:51 )
pershing napísal:sme uz sice odveci, ale preco neodides? ja by som ich nechal nech sa biju ked su hlupi, nebudem si predsa zbytocne robit zdravotne problemy :idea:
ja by som ich neachal tiez len oni nechcu nechat mna, obcas. :roll:
Vo velmi velkej strucnosti (lebo na toto chcem zalozit samostatnu temu) Ked prides so siedmymi kockami na diskoteku ktore su tvoje kamaratky,a ktore chodia s najnebezpecnejsimi ludmi v okrese,tak je niekedy problemik,ked sa holky popiju zacnu sa kolo teba krutit trochu inak niekto to uvidi a zavola dotycnym no a potom to uz ma velmi rychly spad,aj ked ja osbne neschytam pretoze je tam dostatok ludi ktori mi kryju rit a tak isto kamaratky ma nedaju(a takisto ja sa tiez viem uz postarat o par ludi ked sa zacne bitka ala pan prstenov kazdy s kazdym),ale ked sa ide na diskoteku kde okrem kociek s ktorymi som nemam nikoho tak je to dost velky pruser,...

//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 11:53 )
Kibo napísal:s tym vylupnes aj ladvinu ked treba, ale je by som skor isiel do tej nokie. nevyzera ako gumenna hracka a aj napriek tomu je narazuvzdorna a vodotesna :D moja ma kedysi nahanala ked som utekal na autobus...
ale aj tak sa tu uz bavime o nicom, cize asi lock...
cize ako radis jednoznacne sa pokudsim zohnat nokiu,bude to istejsie a je tam aka taka kvalita ja ked to je uz stare :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ludia on hlada normalny mobil a nie vrazednu zbran :lol: (narazam na teho zraloka) :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ty ideš na diskotéku so 7 kočkami, ktoré chodia s najnebezpečnejšími ľudmi z okresu :)
Samozrejme, že tie baby nepridu so svojimi polovičkami, ale s tebou, opijete sa a ony sa začnu okolo teba krútiť.
A aby toho nebolo dosť, tých 7 najnebezpečnejších chlapov z okresu ťa chce zbiť. :D

Samozrejme teba trápi, aby sa ti nerozbil telefón. :smt044
Tak to su poriadne Kaleraby! :roll:

No aby som nebol mimo témy. To, že kedysi sa robili kvalitnejšie telefony je pravda. Ja som len teraz vystriedal siemens cx65. Ten telefon mi takmer denne letel v škole z stola (Ja mám vo zvyku si telefon vyložiť na peňaženku a spolužiačka sa zas rada opiera lakťami o moju lavicu). A ten telefon prežil naozaj všetko.
qwerty-xyz

Frikso napísal:Ty ideš na diskotéku so 7 kočkami, ktoré chodia s najnebezpečnejšími ľudmi z okresu :)
Samozrejme, že tie baby nepridu so svojimi polovičkami, ale s tebou, opijete sa a ony sa začnu okolo teba krútiť.
A aby toho nebolo dosť, tých 7 najnebezpečnejších chlapov z okresu ťa chce zbiť. :D

Samozrejme teba trápi, aby sa ti nerozbil telefón. :smt044
Tak to su poriadne Kaleraby! :roll:

No aby som nebol mimo témy. To, že kedysi sa robili kvalitnejšie telefony je pravda. Ja som len teraz vystriedal siemens cx65. Ten telefon mi takmer denne letel v škole z stola (Ja mám vo zvyku si telefon vyložiť na peňaženku a spolužiačka sa zas rada opiera lakťami o moju lavicu). A ten telefon prežil naozaj všetko.
Idem s nimi ja lebo ich polovicky mi za TRIEZVA este veria a maju ine starosti ako ist vonku s polovickou,holiek je velap reto lebo sa nvzajom poznaju. Mna beri preto lebo im s ich problemami viem rychlo pomoct,lebo su to prkotiny. A len telefon ma netrapi,ale tak si zober doklady mas zaliate vo folii im sa nestane nic,peniaze su peniaze a penazenka tiez to nie je nieco mechanicke coho strata by ti mohla nejako estra vadit pokial neides na disko s 30 000 korunami,vies ako som to myslel. Klucom od bytu sa taktiez nestane nic takze ostava len mobil a ja. Sanitke a nasej nemocnici v pripade potreby verim :D takze uz ostava len telefon. A konflikt? sleduj,napr minule aj ked o tomto zalozim samostatnu temu,tak ti napisem ako vyzera situacia. Prides na disko s kockami ktore ako jedny z mala vedia aj naozaj tancovat a nie kuvit sa na parkete,ja samozrejme potancujem kolo nich tiez a dute hlavy naokolo len cumia. PO chvilke ked zistia ze tam s nimkym nesom,pridu za mnou a nasleduje skratena verzia tozhovoru ktory sa vo vacsine pripadov konci konfliktom. On chcee holku s ktorou som,ona ho ma absolutne na haku,ja mu to poviem a konec. POtom pride jej frajer aj s partiou aaaaaa uz to ide, kolotoc. Ja nemozem zato ze kamaratky co mam od mala su kocky a nabalia si ich taki idioti...
toto je fakt na dlho,nechcem sa tu zalovat ani niczalozim o tom samostatnu temu lebo to sa tu tak vpisat neda.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Gangy napísal:Ale preco? Sak toto by pri bitke mohol pouzit ako zbran a nic by tomu nebolo :)
Myslim ze aj zeny by vedeli s tym nieco podniknut :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

D!eSel_78 napísal:Myslim ze aj zeny by vedeli s tym nieco podniknut :D
No kvetiny by som s tym vedela prekyprit :wink:

//vsak jedine, medzi ludi by som s tym nesla
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:No kvetiny by som s tym vedela prekyprit :wink:
Presne to som myslel.
qwerty-xyz

D!eSel_78 napísal:Presne to som myslel.
:D tak ja som asi blby ale po priecitani som na prekyprenie kvetov nemyslel. . .

k teme mozete pisat aj dalsie telefony ktore mali vyssiu odolnost.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nokia 3110 old, mam v zasuvke ked chces: zbran a telefon v jednom
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Alebo skus Nokiu 8800 so zafirovym sklickom a z nerezovej ocele. To sa ti tiez neposkodi.
kolac
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kolac »

zozen si siemens M65 ta bola vraj nerozbitna, dokonca sa dala pouzivat ako tachometer na bicykel, pri dokupeni specialneho drziaka, jeden cas som po nej tuzil :oops:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::D tak ja som asi blby ale po priecitani som na prekyprenie kvetov nemyslel. . .

k teme mozete pisat aj dalsie telefony ktore mali vyssiu odolnost.
To bola samozrejme ironia, ze presne to som myslel :D
qwerty-xyz

hornblower napísal:Pripojim sa k debate. S qwertym sa da v podstate suhlasit ani nie tak ze sa budes bit na disco ale skor ked si pozil a spadnes alebo ti spadne tak tie nove telefony to uz nerozchodia.
Dalsia vec co ma tu udivuje jak tu riesite baterku ako keby ste potrebovali aby vydrzala 5dni v kuse na jednu disco, okrem ineho kupis aj nejake tie cinske neorigo baterie.
ale nieeeee to nechcem len na disko ale proste aj nato aby to vydrzalo dva tyzdne v pohotovosti ci sa s tym vola alebo nie,vies prides domov chytis to do ruky a ides s tym vonku a sa neseries ci mas telefon v puzdre a ci ma este priesvitny kryt a ci je plne nabity a icoviny kolo toho.
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

Napísať odpoveď