hlavne by som kcel te cviky nejake no .......mam doma aj lavičku s činkami ..........teda segra ma ale ona to použiva raz za čas takže ak by aj ta pomohla tak povedcte ..........
žačiatky break dancu...
žačiatky break dancu...
mno začnem niečim o sebe ........mam 15 rokov už tomu budu dva tyždne
.......a kcel by som začať tancovať breakdance.......už som si našiel aj v meste klub ale mam problem no mam nejakych 165cm.........a 65kg...........čo je asi dosť velka vaha no .............a som asi aj dost slaby spravim tak 10-15 klikov a mam dosť ................takže by som kcel či by ste mi neporadili nejake cviky na zosilenie ruk no .................a kcem sa aj opitať ..........ake boli vaše začiatky........čo sa ako prve uči ...typijuem že ked tam pridem tak ma hned na hlavu nedaju
....... ..............ža každu dobru radu k+
hlavne by som kcel te cviky nejake no .......mam doma aj lavičku s činkami ..........teda segra ma ale ona to použiva raz za čas takže ak by aj ta pomohla tak povedcte ..........
http://gym.sk/bench-lavicka-light-p-392.html takuto ...........
skopiroval som vam tu čo som pisal aj na iné fora takže ak sa nejake info bude opakovať tak sryy
mam tuto lavičku http://gym.sk/bench-lavicka-light-p-392.html dve činky a vzpieračsku tyč ...........a zavažie no.........
mam 15 rokov 165cm 65kg ...............
od vas kcem či by ste mi nemohli pripraviť nejaky plan cvikov .........možem cvičiť každy den ........takže viem že je dobre necvičiť každyy den ale tak ak sa da tak by som cel cvičiť čo najviac .................
nekcem cvičiť na objem ale skorej tu silu a predstava ako by som kcel vypadať je asi takto
ja viem ze mi povie teraz 1000ludi prečitaj si članky atd. ................ale všade pišu niečo ine a keby stoho všetkeho niesom debil tak by moj plan vyzeral aj tak dosť divne ...........takže pls ak by mi niekto mohol teda aj zostaviť nejaky plan ktory by som mohol cvičiť na tej lavičke ak treba aj každy den ....problem mi to nerobý
.............popripade čo ktomu pridať cez leto mi nerobi problem bicyklovať .................potom niečo čo by som nemal jedavať alebo tak nejaky jedalniček ...................
ale teda hlavne ten plan čo sa da robiť stou lavičkou kedže ine stroje zatial nemam a do posilky nechodim
//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2008, 19:59 )
mam tuto lavičku http://gym.sk/bench-lavicka-light-p-392.html dve činky a vzpieračsku tyč ...........a zavažie no.........
mam 15 rokov 165cm 65kg ...............
od vas kcem či by ste mi nemohli pripraviť nejaky plan cvikov .........možem cvičiť každy den ........takže viem že je dobre necvičiť každyy den ale tak ak sa da tak by som cel cvičiť čo najviac .................
nekcem cvičiť na objem ale skorej tu silu a predstava ako by som kcel vypadať je asi takto
ja viem ze mi povie teraz 1000ludi prečitaj si članky atd. ................ale všade pišu niečo ine a keby stoho všetkeho niesom debil tak by moj plan vyzeral aj tak dosť divne ...........takže pls ak by mi niekto mohol teda aj zostaviť nejaky plan ktory by som mohol cvičiť na tej lavičke ak treba aj každy den ....problem mi to nerobý
.............popripade čo ktomu pridať cez leto mi nerobi problem bicyklovať .................potom niečo čo by som nemal jedavať alebo tak nejaky jedalniček ...................
ale teda hlavne ten plan čo sa da robiť stou lavičkou kedže ine stroje zatial nemam a do posilky nechodim
//autoeditácia príspevku ( 09 Nov 2008, 19:59 )
mno cez leto pohyb ešte najdem ale teraz cez zimu nvm ?? mno behavať by som behaval ale neni skym a sam to neni bohvie čo ............jazdim na snowborde ked je zima každy den ale teraz tipujem zimu tak asi 2 tyždne a koniecwolodo napísal:postaci ti par cvikov kazdy den vzdy si daco najdi nejaky pohyb ktory ti prospeje.. a chodievaj pravidelne na treningy, ta vaha neni az taka extremne hrozna ze by sa nedali zaciatky naucit
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmmm tak teraz chces robit break dance alebo chces vyzerat ake ten fotomodel ci co to je???... lebbo ak chces robit break dance nepotrebujes moc chudnut.. len mat viac pohybu ako break dance pokial budes pravidelne trenovat vaha zacne upadat a svaly sa rysovat sami..... ty to len potrebujes trosku popohnat.... a ak sa chces vypracovat tak si pozri temu posilnovanie... je tam "par" stran ktore mozes precitat...
laviccku mas, cinky mas, pohybu sa nebojis... tak ti nema co branit.... je to len o chceni.... cvikov na lavicke moze byt kopu popozeraj na nete je toho tiez kopa
laviccku mas, cinky mas, pohybu sa nebojis... tak ti nema co branit.... je to len o chceni.... cvikov na lavicke moze byt kopu popozeraj na nete je toho tiez kopa
mno takže tento tyžden si dam ešte oddych mno a od buduceho tyždna by som to kcel praktikovať takto ...............
pondelok poobede cviky na lavičke s činkami ........večer kliky a zhyby
takto až do piatku
sobota nedela iba kliky a zhyby
a cez leto ktomu pridam bike ......................a možno sa unas objavy aj rotoped tak sem tam možno ..............
a za nejakych 8 mesiacov ak mi to vydrží (čo dufam že hej) ........tak by som sa prihlasil aj na ten breakdance ..............po 8 mesiacoch by som to už mohol zvladnuť nie ?? čo myslite ??? popripade ak si mam dať tvrdši trening povecte.......ničomu sa nebranim
pondelok poobede cviky na lavičke s činkami ........večer kliky a zhyby
takto až do piatku
sobota nedela iba kliky a zhyby
a cez leto ktomu pridam bike ......................a možno sa unas objavy aj rotoped tak sem tam možno ..............
a za nejakych 8 mesiacov ak mi to vydrží (čo dufam že hej) ........tak by som sa prihlasil aj na ten breakdance ..............po 8 mesiacoch by som to už mohol zvladnuť nie ?? čo myslite ??? popripade ak si mam dať tvrdši trening povecte.......ničomu sa nebranim
mne sa zda, ze o cviceni mas trocha skreslene predstavy. ak mas 15, rozhodne ti ziaden ortoped ani detsky lekar neodporuci cvicit s cinkami na lavicke. si este vo vyvoji, budes rast, na to sa vyser, mozes si tym akurat ublizit. urob si kazdy den 50 klikov a 50 brusakov pred spanim, chod hravat futbal, na bike, v zime sa korculovat na lad, hrat hokej a ja neviem co este, ale na posilnovanie mas este casu dost.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
2 gangy: No myslim vazne. som student a nemam 9 kil len tak mesacne.a z toho by som platil 7 kil za to ze ma uci laci strike.schw33k napísal:gangy : možno nie každý si dovolí hopkať za 900,-/mesiac , nemyslíš?
a nemyslím, že chalan si potrpí na plagáty Laciho doma na stene
no a odkiaľ si Arkaz ? do akej vzdialenosti by si bol ochotný dochádzať?
2 schw33k: No som z takej dediny 30 km od BA na sever. Ale do ba chodim kazdy den do skoly takze najlepsie by bolo nieco v BA.