3) V guitarrigu vyber ako zdroj asio
4) ak ti to nehrá skontroluj v nastaveniach zvuku vo windowse, či nemáš line-in vypnutý (či nieje mute, hlasitosť daj naplno)
5) nezabudni mať hlasitosť na gitare naplno
1. Gitaru zapojenú mám a mám zvukovku Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] a kamoš (ktorému to taktiež nejde) má vraj adi1986a 6-channel čo sa došítal z nejakej knižky
2. Ten driver mám už dlhšie nainštalovaný
3. Mal som aj vybraný zdroj ASIO a to druhé bol ASIO4ALL v. 2
Skús line in odškrtnúť v nastaveniach, a zahraj dačo... Mal by si to počuť z reprákov... Keď tak skús ešte napojiť gitaru do mikrofonoveho vstupu a tam poskúšaj...
Ak ti z reprákov pôjde zvuk, tak potom je už len chyba v guitarrigu ktorý treba nastaviť
ja mám zase problém, že mi gitara normálne hrá z reprákov, ale vôbec sa mi nejak nemenia zvuky... dokonca aj v guitar rigu tam kde je out, in mi to vyskakuje, ale nič sa na zvuku gitary nemení nevedel by niekto poradiť prosím...
Tak toto je zaujímavý problém...
Akože počuješ len čistú gitaru, a môžeš klikať na ktorýkoľvek rpesset, tak nič? a ak vypneš guitar rig a hráš, stále to hrá z reprákov?
Skús si okontrolovať nastavenie podla obrázku...
Neviete mi povedať, ako je možné, že normálne hrám, má to zvuk aký má mať, ale keď si dám nahrávku toho, čo som hral, tak je to úplne čistý zvuk, ako keby to plnilo iba funkciu zosilňovača. No zvuk nie je na nahrávke aký som počul predtým
mám podobný problém ako punkton. gitara hrá cez repro, dokonca nahrávanie cez adobe audition funguje v pohode. ale tomu guitar rigu sa vobec nechce. vôbec nereaguje na efekty a vôbec nič v guitar rig-u.
tu je screen mojich nastavení: [IMG]http://imghost.sk/image/354801-guitrig.jpeg[IMG]
1. ten obrazok stale nie je v prilohe
2. nevidim tam nijake vstupne zariadenie - Guitar rig ho pravedpodobne ignoruje cele - takze ti ani nezaznamena ze donho pustis zvuk, sprava sa to tak ako som napisal?