instalovanie nepodpisanych apps ... no podla mna najjednoduchsie je poziadat o certifikat na OPDA (pockat ten jeden den a potom stiahnut certifikat aj key) a potom uz len certifikovat aplikacie v PC cez SignSIS GUI...
GPS - TomTom, Garmin, Sygic McGuider
osobne pouzivam Sygic McGuider ...
ked to beriem s ohladom na rychlost instalacie + pouzitia jednoznacne Sygic
Staci nainstalovat regnut (da sa aj nacierno cez jednu stranku) a potom uz rovno fungovat ...
Garmin mi pride instalacia nenormalne zdlhava ...
TomTom som neskusal ...
to saq.utd
ja si myslim ze zvuk je dost kvalitny,samozrejme ked nemas nejako debilne nastaveny ekvalizer,ale odporucujem kupit nove sluchatka,naj koss porta pro si myslim,bo tie co dostanes k telefonu nestoja ani za 5sk
Tiež som kúpil N 95-ku bola fajn akcia v t-mobile. Ale neviem ako na to GPS, to má vždy vyhladávať tak dlho ? Ktorý program je na to najlepší ? Hlavne nech je free alebo na čierno, ale nech to nájde moju pozíciu a nech sa to pohybuje, tak ako sa idem...
Bushido napísal:Tiež som kúpil N 95-ku bola fajn akcia v t-mobile. Ale neviem ako na to GPS, to má vždy vyhladávať tak dlho ? Ktorý program je na to najlepší ? Hlavne nech je free alebo na čierno, ale nech to nájde moju pozíciu a nech sa to pohybuje, tak ako sa idem...
Je jedno aký máš program, satelitný signál aj tak prijíma a spracúva modul v telefóne. Čiže musíš sa stým ním zmieriť.
existuje nejaka aplikacia ktora by ´refreshla´ telefon.bo akonahle ho mam zapnuty dlhsie-cca 2-3 dni tak je taky strasne spomaleny...
a nechce sa mi ho furt vypinat a zapinat
nosooo napísal:existuje nejaka aplikacia ktora by ´refreshla´ telefon.bo akonahle ho mam zapnuty dlhsie-cca 2-3 dni tak je taky strasne spomaleny...
a nechce sa mi ho furt vypinat a zapinat
neexistuje nieco ako prinut ten mobil aby svietil?
mam na mysli svetlo v zadu pri objektive,ci nie je niaka aplikacia,ktora by z toho urobila aj svetlo,nie len blesk.
Schyl2o napísal:ja pouzivam nicelight ale neviem ci funguje aj na tomto telefone
no teraz som to vyskusal
je to niake divne,da sa zvolit farba obrazovky,co mi je nanic,to si mozem rovno urobit biely obrazok v kresleni.
Ale v zadu mi to svieti tiez,lenze nie svetlo blesku ale svetlo cervene ako ked tocim video
Saq.utd napísal:no teraz som to vyskusal
je to niake divne,da sa zvolit farba obrazovky,co mi je nanic,to si mozem rovno urobit biely obrazok v kresleni.
Ale v zadu mi to svieti tiez,lenze nie svetlo blesku ale svetlo cervene ako ked tocim video
aha,mne svieti vzadu svetlo, ked dam flash light, ale tento tel to asi nepodporuje