zdravim ludia... posledne 2 dni mam taky problem s operou... ide strasne pomaly, ledva nacita nejaku stranku a ked kuknem task manager tak mi vytazuje procak na cca 55% a vazne ma to irituje... restart nepomohol, preinstalovanie tiez nie.... zaloziek tam extra vela nieje, neviete co s tym moze byt?
mas najnovsiu verziu ??...bo mne zase robi to, ze nejde nacitat nekedy ani jednu stranku a trva to cca minutu...
a mam najnovsiu verziu a ked som mal predoslu tak ta problemi nerobila...
no chlapci nie ste sami , ja mam taky isty problem, mam verziu 9.50
a mne sa este niekedy stane ze vobec nenacita stranku a zobrazi sa mi nejaka chyba , ze nenasiel sa server alebo nieco v takom zmysle ale ked tu stranku este raz refreshnem tak uz ide
chyba nebude vo verzii ako takej ... ja fungujem uplne normalne
tipol by som to na problem nejakeho pluginu alebo nieco take
odporucal by som cistu reinstalaciu ..
ja mám tiež 9.62 a ide mi snáď rýchlejšie ako Mozilla Firefox 3.0.3 a aj v procesoch berie o dosť menej RAMky, čo som počul od spolužiaka...takže asi to bude pluginmi, nejakými nastaveniami, atď.
I me nekdy spomaluje komp Opera .. ale u me to bude tim ze mam otevrenych strasne moc oken .. ale i tak mi nekdy opera zabira 260Mb RAM a nekdy zase 30Mb a pritom mam otevrone zhruba stejny pocet oken. Je to nejaky divny prohlizec.
no ja mam s novou operou tiez problemy vytazenost jadier mi niekedy vyskoci na 100% co som len otvaral oci + ked si otvorim novu kartu zamrzne mi to na 5 az 10 sekund a vypise mi ze program nereaguje potom to odmrzne a ide to v poriadku ,nepouzivam ziadne pluginy, 8 mi toto nerobila ...
hm, pluginy a nastavenia... jedine co mam je zmeneny vzhlad, ktory pouzivam hadam od opery AD 2004(co ja viem aka bola vtedy verzia?) a mam nastavenu proxy, takze to by ovplyvnovat nemalo nic.... a ak uz hej tak urcite nie chod pocitaca ako takeho ale maximalne rychlost prehliadaca