ako by ste riesili tuto situaciu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

daj sem fotku :)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

tak to rychlo vyries.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

kde to je ta skola??? dojdem aj s par chalanmi a tie silty im najebeme do riti....jak rad by som si zakopal do chlapcov zo serbelom na riti
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ja,ked mám pravdu povediac tiež som dosť odlišný od ostatných.Mám úplne iné názory a všetko čo stým súvisí.Niektorý ludia nedokážu pochopit že jak možem byt taky dobry,s dobrym srdcom,vychovaný,nefajčím,nepijem.VEla ludom to vadí,ale to my je jedno.síce nie som v situácií ako ty,ale viem jak sa cítiš.
ludia ma nedokážu pochopiť,a vôbec nie moje myslenie.

A7X-úplne stebou súhlasim,moja reč.dal by som ťi karmu keby som mohol tak dúfam že ti to bude stačiť takto :wink:
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

tak uz som prisiel.....bolo to super!!!(chvalabohu).....baby tretiacky dohovarali....par sa mi ospravedlnilo,par si zanechalo image :? ......ked som isiel domov po ulici,tak jeden zacal pomne vrestat....a ja ze:pocuvaj ma uz vas mam naozaj plnu pi**....ak mas nejaky problem vyriesim ho hned pod sem ku*** a prij**** ti taku ze nevstanes.....on sa este tvaril hrdinsky ale prejavili sa moji kamarati ako kamarati a postavili sa vedla mna jako obrana.....uz som mal naozaj toho dost.....takyto slovnik nepouzivam zvycajne ale ked sa najde takato situacia de musim jednat s takouto opicou na jeho urovni....budis....vsetko sa vyriesilo....este uvidim ako bude na buduci tyzden....kazdopadne budem informovat a dakujem vam za pomoc
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

A7X napísal:tak uz som prisiel.....bolo to super!!!(chvalabohu).....baby tretiacky dohovarali....par sa mi ospravedlnilo,par si zanechalo image :? ......ked som isiel domov po ulici,tak jeden zacal pomne vrestat....a ja ze:pocuvaj ma uz vas mam naozaj plnu pi**....ak mas nejaky problem vyriesim ho hned pod sem ku*** a prij**** ti taku ze nevstanes.....on sa este tvaril hrdinsky ale prejavili sa moji kamarati ako kamarati a postavili sa vedla mna jako obrana.....uz som mal naozaj toho dost.....takyto slovnik nepouzivam zvycajne ale ked sa najde takato situacia de musim jednat s takouto opicou na jeho urovni....budis....vsetko sa vyriesilo....este uvidim ako bude na buduci tyzden....kazdopadne budem informovat a dakujem vam za pomoc
toho sa kamarade neboj... ono to po case prejde... najde sa dalsi clovek, z ktoreho si zacnu robit posmesky... take vypatlane hlavy vzdy boli a aj budu... hlavne sa reba obrnit voci takymto parchantom a nebrat si ich narazky k telu...ti ludia ti za to nestoja, aby si sa koli tomu trapil... treba sa obklopit dobrymi ludmi, ktori ti budu psychyckou oporou...
ale samozrejme ti nevravim, aby si si nehal srat na hlavu... treba si zachovat svoju hrdost a osobnost...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tupe ksichty s deklom na hlave a plienkami na prdeli su ozaj problem. Trapne vzory beru z telky, kde vidia ine individua, ktore si robia srandu zo vsetkeho naokolo a "maju v pi.." cely svet.
Nepomoze tu ignoracia, lebo na tom prave uchadzaju, dviha im to ego a preto v tom budu pokracovat.
Forma boja proti nim je len dokazat im, ze mas nad nimi prevahu v akomkolvek smere, ktory pre ich chudobny hodnotovy rebricek ma nejaku cenu. Tzn. keby si im ukazal, ze si majster sveta v matematike, tak by si tym nic nedosiahol.
Taktiez moze pomoct prirodzena autorita schopna viest toto tupe stado.
Napísať odpoveď