Domace Nezhody

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Jebko
Light Expert
Light Expert

Domace Nezhody

Príspevok od používateľa Jebko »

..
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Domace Nezhody

Príspevok od používateľa luculiiik »

Jebko napísal:Oco psychicky a fyzicky tyra mamu co s tym? ale len niekedy a dnes sa to dost vyhrotilo
tak toto podľa mňa nie sú len obyčajné "domáce nezhody"...s tým sám veľa nenarobíš, mal by si to nahlásiť, nemáš moc na výber.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no co? to je jednoduche, predsa policia. (po novom maju pravomoci sami "vyhodit" cloveka z bytu na 48 hodin, to ale v extremnych pripadoch)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

je mi ta luto..hlavne ti prajem vela sil, aby si to vydrzal. A stotoznujem sa s prispevkom hore, toto vyriesi uz len policia. Drz sa
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

treba zvazit aj moznost ze chalanovi je s ocom dobre a nechce aby odisiel z bytu a nie hned na policiu :? v prvom rade by som sa porozpraval s ocom a ak by to neslo az potom policiu
btw:kamos mal presne tento isty problem ze otec byl mamu..tak sa nasral a zacal byt otca zakazdym co zvysil hlas na mamu :cokolvek:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja by som sa skusil porozpravat s mamou o tom otvorene, preco to ona neskusi nahlasit lebo ked to ty nahlasis a mama im povie ze je vsetko v poriadku tak sa naozaj nic nezmeni... ale ked to nahlasi mama a ty povies ze je to pravda tak si myslimze zmena bude
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

wolodo napísal:ja by som sa skusil porozpravat s mamou o tom otvorene, preco to ona neskusi nahlasit lebo ked to ty nahlasis a mama im povie ze je vsetko v poriadku tak sa naozaj nic nezmeni... ale ked to nahlasi mama a ty povies ze je to pravda tak si myslimze zmena bude
Presne to som chcela napisat/mas K+/, ak nahlasit, tak jedine mama osobne, lebo sa moze klude stat, ze este nakoniec mama aj tebe vynada a pred policiou vsetko zaprie. Pravdaze zo strachu. A ked by sa odhodlala na to, tak cim viac svedkov by vypovedalo, tym lepsie. Rodina, susedia, znami, atd..
A este existuju aj nejake linky na pomoc tyranym zenam, kludne by tam mohla najprv zavolat, alebo aj ty. Maju vela skusenosti s takymi pripadmi.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty-xyz : Máš dva dni na rozmýšľanie. Myslím, že tých výplodov bolo akurát dosť.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ludia vydno, ze ste sa neocitli v podobnej situacii. Asi by som nedokazal nahlasit svojich vlastnych rodicov na policii....aj ked uz vela nechybalo....asi aj viem ako sa citis. zazil som to iste doma....opakovalo sa to viac krat....nebolo to len raz.....a ked mi dosli nervi tak uz som aj ja na oca vyletel....sestra tiez.....je to velmi neprijemne :? ale tym sme nic nedokazali....az nakoniec jednu nic zavolala policiu mama, a ja so sestrou sme museli hovorit policajtom co sa u nas deje, a nebolo mi vsetko jedno :? A viem, ze tu policiu by som sam nedokazal zavolat....tak mu to neradte, lebo pochybujem, ze to dokaze on.....malo kto ma taku naturu......
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

no ved prave... s mamou nech sa porozprava a nech da mame podporu nech to urobi
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj najlepsia moznost, respektive prvy krok, ktory by mohol urobit.....a ked nepomoze ani to tak ja neviem....potom by sa chlapec musel odhodlat sam.....co je riadna uloha...
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial máš mobil tak si to nahraj a choď s tým na políciu. Pokiaľ by si nemal tie "dôkazy" tak by ti policajti povedali že si vymýšlaš a podobné kktiny, takže keď už na políciu tak poriadne pripravený pretože policajti sú svine.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

.:M4jco:.: Ty žiješ v nejakej ilúzii?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ne....ale s kobrou 11 a inymi krimi serialmi by uz mohol prestat.......nechapem ak osi niekto z takejto temy moze robit srandu :smt078
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ja si z tejto témy nerobím srandu pretože som týranie mamy a par krat aj mňa zažil za život dva krát, takže viem o čom hovorím. Pokial zavoláš na políciu a povieš že tvoj otec týra mamu tak dojdu, zoberú si otca na vypočutie na stanicu a pokial sa neprizná tak (čo asi nespraví) tak ho pustia naspäť domov... Ale aby si nepovedal že si robím srandu teda, tak čo by som ti poradil je aby si (pokial máš starých rodičov) našiel pomoc u nich. My sme to vyriešili takto, a potom už len jednoho dňa sme odišli zo starého domova ku babke na dočasné bývanie a neskôr sme si našli normálny domov.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale otec pride domov od policie...tam sa mu mozno aj povyhrazaju trosku...respektive ho upozornia, a moze sa stat, ze prestane, lebo uz bude mat strach......vacsinou su ludia tohto typu psychicky slaby.....a je to tak....tych skor zdeptas psychicky ako fyzicky......no mzoe sa stat to, ze zacne este viac......
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

podla mna ho to vyhecuje ešte viac
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

to je vazne tazka situacia neviem co by som robila na tvojom mieste..ale urcite treba veci riesit a neprivierat oci pred skutocnostou a cakat ze raz to bude lepsie...ty musis vediet na kolko je ta situacia vazna a podl atoho zvolit co robit bud s avazne porozpravat s mamou , ist na tu spominanu policiu ci uz hladat pomoc u blizkych..drzim palce aby si mal dostatok sil a vsetko zvladol..mylsim ze boh nam dava preto tazke ulohy lebo vie ze sme natolko silny ze ich zvladneme a v buducnosti nam budu napomocne a mozno prave vdaka tomu sa vyvarujeme podobnim situaciam...
Napísať odpoveď