Ako prekonvertovat indesign subor do quarku a potom spat ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Ako prekonvertovat indesign subor do quarku a potom spat ?

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, je to velmi naliehave. Potrebujem velmi surne zistit ci je moznost a ako prekonvertovat subor z indesignu do quarku a potom spat. Problem je ten, ze sestra studuje na univerzite grafiku a jej dvojtyzdnova praca je v cudu kvoli "feature" od applu. Ma maca a ako som zistil, je to ich chyba. Skratka mac jej krachol, ma daco s nim teraz a po restarte jej vypisuje, ze sa subor neda otvorit. Riesenie som nasiel, treba to prerobit na subor pre quark, otvorit ho tam a ulozit, nasledne prerobit naspat na indesign file a uz by to malo ist. Quark aj Indesign som si nahodil, no potrebujem este ID2Q a Q2ID extension a o nich torrenty nepoculi este :D Takze, je nejaky iny sposob, napr. cez daky hexeditor alebo nejako inak. Skutocne si neviem rady a sestre by to pomohlo viac nez hocikedy predtym. Dakujem velmi pekne za akukolvek pomoc. Skratka potrebujem opravit indesign subor.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked do Googlu napisem ID2Q, tak dostanem zaujimave odkazy, skusal si nieco z toho pouzit??? Este by som skusil napisat uplinkovi, ten pracuje s Photoshopom a mozno by ti vedel pomoct.
pato83
Addict
Addict

hojko napísal:Ked do Googlu napisem ID2Q, tak dostanem zaujimave odkazy, skusal si nieco z toho pouzit??? Este by som skusil napisat uplinkovi, ten pracuje s Photoshopom a mozno by ti vedel pomoct.
Diki, ale potom pouzivam asi nejaku staru verziu google :) Pretoze mne sa nepodarilo najst jeden funkcny odkaz. Trial verziu neposkytuju, da sa to iba poslat im. Skutocne, nebolo prve, co som spravil, ze som napisal sem. No zase nemozem cakat neviem kollko. Skusim napisat uplinkovi.

btw. Ten subor som si otvoril v khexedite a hlavicka nevyzerala ako mala. Tak som to prepisal a uz mi pise Error code(14). :D
StoRmie2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa StoRmie2 »

potrebujes opravit mac indd subor alebo pc ? neda sa to vycitat z tvojej z spravy. mac indd aj quark subor sa da otvorit na pc kedze mac nema pripony a pc verzia indesignu vie rozoznas subor podla hlavicky ktoru ty mas asi pravdepdobne vadnu. neviem ci ti Q2ID pomoze, na torrentoch som naiesl iba:
ID2Q v3 for QuarkXPress 6/7
Q2ID v3 for Indesign CS3/CS2
Markzware Q2ID 1.59 for Indesign

...vsetko pre mac
pato83
Addict
Addict

Potrebujem to prerobit na wine. Ale dakujem aj tak, asi jej to vysvetlim a nech si to spravi sama, tazko to nevyzera. Dakujem za nazvy, idem to potahat. Co sa ale tyka hlavicky, tak malo to taku, akoby by malo mat. O system nejde si myslim, ide o produkt a ten je Indesign CS2 u mna aj u nej.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

pato83
Addict
Addict

No dakujem uplink, 200 bubakov je trocha moc. :) Ak si chcel dokazat, ze je aj pre win plugin, tak ok. Nech is platia firmy, ale nie studenti.
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Tak si to stiahni ako warez.
pato83
Addict
Addict

warezman napísal:Tak si to stiahni ako warez.
Ze by som sa citil dako blbo, ked si nieco stiahnem, to si nemyslim. :D Ale skus najst funkcnu verziu pre win a tiez aby bralo z indesignu CS3 a potom plugin co to prevedie spat do indesignu. Hladal som to ja, sudo pomahal, kde vsade on je regnuty po torrentoch atd. Nakoniec nasiel, no nebolo to nic platne, bo to nespravilo dobre, mozno preto, ze to nebolo pre CS3, ale ine sa nenaslo.

Bola moznost im to poslat, ze v ramci zdokonalovania softu sa na to pozru. Aj som, no odpisal, kedy sa to neda opravit a ze sa na to pozrie. To bolo pred dvoma tyzdnami. Kazdopadne je to uz pase, bo si to znova porobila cele.
Napísať odpoveď