Ako prekonvertovat indesign subor do quarku a potom spat ?
Ako prekonvertovat indesign subor do quarku a potom spat ?
Zdravim, je to velmi naliehave. Potrebujem velmi surne zistit ci je moznost a ako prekonvertovat subor z indesignu do quarku a potom spat. Problem je ten, ze sestra studuje na univerzite grafiku a jej dvojtyzdnova praca je v cudu kvoli "feature" od applu. Ma maca a ako som zistil, je to ich chyba. Skratka mac jej krachol, ma daco s nim teraz a po restarte jej vypisuje, ze sa subor neda otvorit. Riesenie som nasiel, treba to prerobit na subor pre quark, otvorit ho tam a ulozit, nasledne prerobit naspat na indesign file a uz by to malo ist. Quark aj Indesign som si nahodil, no potrebujem este ID2Q a Q2ID extension a o nich torrenty nepoculi este
Takze, je nejaky iny sposob, napr. cez daky hexeditor alebo nejako inak. Skutocne si neviem rady a sestre by to pomohlo viac nez hocikedy predtym. Dakujem velmi pekne za akukolvek pomoc. Skratka potrebujem opravit indesign subor.
Diki, ale potom pouzivam asi nejaku staru verziu googlehojko napísal:Ked do Googlu napisem ID2Q, tak dostanem zaujimave odkazy, skusal si nieco z toho pouzit??? Este by som skusil napisat uplinkovi, ten pracuje s Photoshopom a mozno by ti vedel pomoct.
btw. Ten subor som si otvoril v khexedite a hlavicka nevyzerala ako mala. Tak som to prepisal a uz mi pise Error code(14).
potrebujes opravit mac indd subor alebo pc ? neda sa to vycitat z tvojej z spravy. mac indd aj quark subor sa da otvorit na pc kedze mac nema pripony a pc verzia indesignu vie rozoznas subor podla hlavicky ktoru ty mas asi pravdepdobne vadnu. neviem ci ti Q2ID pomoze, na torrentoch som naiesl iba:
ID2Q v3 for QuarkXPress 6/7
Q2ID v3 for Indesign CS3/CS2
Markzware Q2ID 1.59 for Indesign
...vsetko pre mac
ID2Q v3 for QuarkXPress 6/7
Q2ID v3 for Indesign CS3/CS2
Markzware Q2ID 1.59 for Indesign
...vsetko pre mac
Ze by som sa citil dako blbo, ked si nieco stiahnem, to si nemyslim.warezman napísal:Tak si to stiahni ako warez.
Bola moznost im to poslat, ze v ramci zdokonalovania softu sa na to pozru. Aj som, no odpisal, kedy sa to neda opravit a ze sa na to pozrie. To bolo pred dvoma tyzdnami. Kazdopadne je to uz pase, bo si to znova porobila cele.