Ake mate auto?
-
daniel.daniel
Medium Star
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Audi A6 S6 3.0TDI quattro (A6 v uprave S6, v technicaku zapisane A6 S6), 6-stupnovy automat + sekvencna prevodovka na volante, S line packet uprava, sportove sedacky (S6) - brusena koza, nafukovacie, plne polohovatelne, vyhrievane..., bixenony, 12xCD menic, GPS navigacia, televizor, telefon, parkovaci asistent, roletky na zadnych sklach + elektricka roletka vzadu, tempomat, vycipovany, 260 koni, bez obmedzovaca (otestovana maximalka 265 km/h)..., vsetko v elektrike..., hudba Bose (repro, zosilovac...), folie (vzadu aj vpredu), 19-tky elektrony, gumy Dunlop, nizkoprofilove, 255x...
To je asi tak vsetko co ma napada, foto mam len z mobilu, ale mozem spravit aj fotakom...
To je asi tak vsetko co ma napada, foto mam len z mobilu, ale mozem spravit aj fotakom...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nie, dnes som bol na policii a prva otazka policajta: A tie folie vpredu co??? Kedy pojdu dole???
Kolesa teda este v technicaku nie su, ale do konca tyzdna by sa to malo vybavit, tam je trosku komplikovanejsi sposob na to - na mestkom urade treba podat ziadost a potom to cez nejaku firmu vybavit, ktora vystavi na to certifikat a az potom sa to bude dat zapisat do technicaku. Uz je to dohodnute, takze by to malo byt v pohode. Co je horsie, tak rezerva sa nevojde do kufra na miesto pre nu urcenu, pretoze koleso je prilis velke. Ale tak ide zima, tak aspon zimna 16-tka tam vojde. A dik.
Kolesa teda este v technicaku nie su, ale do konca tyzdna by sa to malo vybavit, tam je trosku komplikovanejsi sposob na to - na mestkom urade treba podat ziadost a potom to cez nejaku firmu vybavit, ktora vystavi na to certifikat a az potom sa to bude dat zapisat do technicaku. Uz je to dohodnute, takze by to malo byt v pohode. Co je horsie, tak rezerva sa nevojde do kufra na miesto pre nu urcenu, pretoze koleso je prilis velke. Ale tak ide zima, tak aspon zimna 16-tka tam vojde. A dik.