Aku pouzivate vonavku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

puls: Moj favorit je uz dost dlhu dobu tato: http://www.svetvoni.sk/sonia-rykiel/son ... homme.html

Vyskusal som odvtedy viacero, ale tuto jedinu som citil dost vyrazne aj ked som o polnoci liezol do sprchy po ubehanom dni, ked som si ju dal po siedmej rano.
Vandal
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Vandal »

Momentalne Fahrenheit 32 od Diora...
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

Už asi 3 roky tú istú značku STR8
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

z.davidoff - cool water
a givenchy nejaku ani neviem :)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

pezzo: nie.. to vzdy si najdem nejaku chodiacu tovaren ktora je panna.. a vuala mam pol litra vonavky na jedno nacapovanie :P
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

Esprit dynamic Life summer edition.:)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam doma vonu od Huga v tvare gulicky, ide o vonu Boss In Motion, zial cela vona mi padla na zem po par pouzitiach a momentane je nefunkcna. Obal je cely umely a v nom sa nachadza sklenena nadoba s vonou, tento obal som dal dole a ostala mi nadoba s dyzou, ale nic nestrieka. Preto by som sa rad spytal, ak s tym ma niekto skusenost, ze akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
Prílohy
BOSS_Orange_Herren_Duft_BOSS_in_Motion_Edition.jpg
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Chcelo by to fotku vnutra, k voni pristup nemm, no niec by ma mozno mohlo napadnut (alebo niekoho ineho)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Pokial nie je na nej viditelny dokaz, ze spadla, nejaka prasklina, alebo nieco odlommene, tak pekne spat poskladat a reklamovat. Ak hovoris, ze je skoro nova. Za pokus to stoji.
setag
Novice
Novice

Príspevok od používateľa setag »

hojko napísal:Mam doma vonu od Huga v tvare gulicky, ide o vonu Boss In Motion, zial cela vona mi padla na zem po par pouzitiach a momentane je nefunkcna. Obal je cely umely a v nom sa nachadza sklenena nadoba s vonou, tento obal som dal dole a ostala mi nadoba s dyzou, ale nic nestrieka. Preto by som sa rad spytal, ak s tym ma niekto skusenost, ze akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
A to si kvoli tomu ani nespal? Mas k tejto toaletnej vode silny citovy vztah?
Co uz sa da tu poradit. Hodit mileho Huga Bossa do kosa a kupit si noveho.
No este by tu bola jedna vzdy dobra a osvedcena moznost pouzit kladivo.
Sklenenu nadobku zo zvyskami Huga Bossa vloz do umelohmotnej misky, ktoru polozis na makku podlozku alebo koberec (aby sa nerozbila aj miska samotna) trepni po nej kladivom, povyberaj crepiny a zvysky Huga Bossa prelej do vhodnej nadobky. Skutocne neviem ci to stoji za tu namahu.
Ja som mileho Christiana Diora bez najmensieho zavahania hodil do kosa, ked sa rozhodol, ze uz viac striekat nechce a nebude.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

setag napísal:A to si kvoli tomu ani nespal? Mas k tejto toaletnej vode silny citovy vztah?
Co uz sa da tu poradit. Hodit mileho Huga Bossa do kosa a kupit si noveho.
No este by tu bola jedna vzdy dobra a osvedcena moznost pouzit kladivo.
Sklenenu nadobku zo zvyskami Huga Bossa vloz do umelohmotnej misky, ktoru polozis na makku podlozku alebo koberec (aby sa nerozbila aj miska samotna) trepni po nej kladivom, povyberaj crepiny a zvysky Huga Bossa prelej do vhodnej nadobky. Skutocne neviem ci to stoji za tu namahu.
Ja som mileho Christiana Diora bez najmensieho zavahania hodil do kosa, ked sa rozhodol, ze uz viac striekat nechce a nebude.
ehm, takyto parfem nestoji zrovna 200sk, takze zahodit urcite nie... bola by to skoda
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

momentálne používam Esprit - Celebration a Enigmu...pre mňa krásne neodolateľné vône :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Som verny Lacoste uz dlhsiu dobu. Maju super vone, ktore som si oblubil. Mal som Pour Homme a teraz mam Essential. Inac, pocul som celkom dobre ohlasy aj na Fahrenheit, tusim od Dioru.
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

hojko napísal: akym sposobom by sa dala vona opat "sfunkcnit", pripadne ci je mozne otvorit nadobu a preliat ju do inej, aby bola opat funkcna. Ma niekto nejaky napad??? Dakujem.
Hojko no nadabu otvoris ten kovovy uzaver treba dat dolu a prelej si to je to uplne jednoduche troska trpezlivosty a dobre klieste :D

A k teme - tak mam HUGA In Motion a este SOUL tiez od HUGA hodnotim velmi dobre HUGO ma skvele vone, LACOSTE - essential letna vona super Calvin Klein - Crave vona jemna tak na bezne pouzitie a este Giorgia Armaniho - AQUA DE GIO vona pre starsich skvela asi naj z tych co mam :wink:
Prílohy
DC081217001.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No takto to vyzera, aj keby som to dal dole, tak do coho to prelejem??? Kde kupim prazdnu nadobu aj s dyzou, aby som to mohol pouzivat???
Prílohy
11122008(001).jpg
11122008.jpg
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

hojko napísal:No takto to vyzera, aj keby som to dal dole, tak do coho to prelejem??? Kde kupim prazdnu nadobu aj s dyzou, aby som to mohol pouzivat???
asi mam doma este moju prazdnu in motion, ak by ti to pomohlo :D
romerot
Star
Star

hojko napísal: Kde kupim prazdnu nadobu aj s dyzou, aby som to mohol pouzivat???
http://www.refan.sk/flakony-pre-parfemy ... m-53ml.htm
DUFAM ZE TI TO POMOZE :wink:
//EDIT - originalnu flasku od HUGA nezozenies nikde aj keby zozenies neuzavries ju lebo ta je uzatvorena tlakom. Takze flakon by mal stacit ved nikto nemusi vediet v akej flaske mas vonavku hlavne ze ju mozes pouzivat.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Giorgio Armani - Attitude
Prílohy
attitudeM.jpg
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

romerot: O flaske od Huga som to zistil, bol som sa pytat dnes vo Fann parfumerii a tam mi predavac povedal, ze Huga urcite nezozeniem, ze obcas su ine znacky, ale momentalne uz dlhsie nemaju nic. Co som nasiel na nete, tak nejaky ten flakon by mali mat v drogeriach, najma v sieti DM, takze tam skoncim najblizsie dni. Len neviem ako to bude s plnenym, pretoze ak je Hugo plneny pod tlakom, to moze byt problem, pretoze mne vobec nejde nic po stlaceni "spreju".
romerot
Star
Star

Hojko: bude to fungnovat normalne (ak si pamatas ked si bol mali tak na sibacku sa predavali take vonavky sibackove :) teda aspon ja si to pamatam. Tie boli v takych flaskach hocico co si tam nalial tak nebol problem sprejovat sa stym) :oops:
Napísať odpoveď