MS Office 2007 - Problém pri inštalácii
MS Office 2007 - Problém pri inštalácii
Nevie niekto ako vyriešim tento problém? Konto mám Správca. Toto mi vypisuje pri inštalácii Office 2007:
Ok, vyskúšam. Pri XP som žiadne takéto problémy nemal. Vistu mám prvý krát, tak si zvykám. Dám vedieť či to pomohlo.Goten napísal:Inštaláciu spusti ako správca. PTM na setup a daj spustiť ako správca. Odklikaj vystražné okná a malo by to ísť. Je to kvôli UAC.
// Tak sa to nainštalovalo, takže díky moc
// No tá ochrana je veru otravná. Nemôžem spraviť nič aby sa ma to nespýtalo. Ani vymazať súbor. Dá sa to nastaviť napr. len pre určité kontá alebo to musí byť na všetkých resp. na žiadnych?
XP nemalo UAC. Skôr či neskôr ťa to bude poriadne otravovať. Môžeš UAC vypnúť ak budeš chcieť. Štart - ovládací panel - používateľské kontá - Zapnutie alebo vypnutie kontroly používateľských kont - odškrtni Použite kontrolu používateľských kont, aby ste pomohli chrániť svoj počítač - klik na ok a reštartuj PC. Ak by ti tento postup nezabral, tak sú aj iné postupy ako UAC deaktivovať.radek21 napísal:Ok, vyskúšam. Pri XP som žiadne takéto problémy nemal. Vistu mám prvý krát, tak si zvykám. Dám vedieť či to pomohlo.
//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2008, 22:24 )
Ak to raz vypneš, tak je to vypnuté globálne t.j. pre všetky kontá v PC. Takže ako píšeš je to buď na všetkých alebo na žiadnych.radek21 napísal:Dá sa to nastaviť napr. len pre určité kontá alebo to musí byť na všetkých resp. na žiadnych?