ahoj,
nemohol by mi pls niekto objasnit ako funguje dobierka pri prevode penazi (ktore zaplati adresat) na ucet?
Tak som totiz poslala dobierku a teraz neviem, lebo este stale nic nedoslo...
mam cakat ze posta mi posle aj nejake oznamenie alebo co?
dakujem
dobierka - na ucet
-
Stenky
Professional
ja som to tak robil cca 2 tyzdne do zadu
hned ako cloviecik prebral tovar do 2-3dni boli peniaze na ucte....
jediny trik bol v tom ze ten formular co som vypisoval tak adresat bol v nom odosilatel penazi a ja odosielatel balika ako prijemca
a asi 5x som skontroloval ci som spravne napisal c. uctu iked ho poznam
tak bud si to este dotycny neprevzal alebo pockaj este par dni
hned ako cloviecik prebral tovar do 2-3dni boli peniaze na ucte....
jediny trik bol v tom ze ten formular co som vypisoval tak adresat bol v nom odosilatel penazi a ja odosielatel balika ako prijemca
a asi 5x som skontroloval ci som spravne napisal c. uctu iked ho poznam
tak bud si to este dotycny neprevzal alebo pockaj este par dni
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no najprv to ta druha osoba musi prebrat ak to prebere tebe nabehnu penaze ak neprebere vrati sa ti ta vec len budes muset zaplatit daky oplatok 30sk ci kolko. Ak prebere nenabehnu penaze tak podas reklamacku a potom ti bud daju prachy abo musia preukazat ze boli poslane na ucet s tym potom pojdes do banky ze preco nesu penaze a ked banka penaze nedostala tak sa do toho obuju uz tusim oni abo tak dako
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak chces prachy z dobierky prijimat na ucet a nikdy predtym si to nerobila, tak budes musiet potom, co ti prachy pridu, este vyplnovat nejake formulare a nejako zlozito to vybavovat. To je to, co mi povedala teta pri okienku na poste minuly rok, ked som prvy krat v zivote podaval dobierku. Odvtedy radsej vzdy volim hotovost, nemam na to nervy. Lisi sa to potom typom penazneho poukazu - H ako hotovost, U ako ucet.