Predaj hier,ochrana a ine starosti s nimi

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Predaj hier,ochrana a ine starosti s nimi

Príspevok od používateľa Sphinx »

poprosil by som moderatorov aby presunuli posty z temy GTA4 sem aby sa to riesilo tu a nie v teme uplne o niecom inom dakujem
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

No, táto téma je pomerne zaujímavá. Pri predaji hier je najlešie urobiŤ si dobrú reklamu. Je to jeden s klúčových faktorov. A čo sa týka ochrany tak u PC hier je zbytočné sa z ochranou namáhaŤ pretože do 2 mesiacov to niekto zaručene crackne. Na to je najlepším riešením nízka cena a možnosť zakúpenia hry on-line Mnoho ludí je toho názoru že "aj keby to bolo za 100 sk na k načo kupovat ked to môôžem sosnút doma. Takto si zaplatia 100 sk, sosnú to, zadajú registračný kód a môžu drtiť. Druhá možnosť je vydaŤ hru pre všetky platformy okrem PC :( . Ale potom klesá oblúbenosť hry. :wink:
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bigbob napísal:Druhá možnosť je vydaŤ hru pre všetky platformy okrem PC :( . Ale potom klesá oblúbenosť hry. :wink:
no to aj tak nie je vychodisko pretoze ako su cracky na PC tak je to s Xboxom,PSP,PS 1,2,3,Wii atd. na kazde existuje chip,custom firmware alebo ine modifikacie ..cize jedina moznost nizka cena a atraktivita v podobe bonusov, roznych updatov a hlavne MultiPlayer ... ale ako si povedal aj tak sa najde niekto kto to radsej sosne ako by mal zajst do obchodu a kupit to , resp nemusi ani nikam chodit staci si to objednat a donesu to az do domu.. :wink:
Bigbob
Light Star
Light Star

Sphinx napísal:no to aj tak nie je vychodisko pretoze ako su cracky na PC tak je to s Xboxom,PSP,PS 1,2,3,Wii atd. na kazde existuje chip,custom firmware alebo ine modifikacie ...
Vynaliezaví ludia :D. Tak to je sila, kolko stojí taký chip? Niečo som o tom počul ale bližšie info nemám
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bigbob napísal:Vynaliezaví ludia :D. Tak to je sila, kolko stojí taký chip? Niečo som o tom počul ale bližšie info nemám
tereaz na co chip PS alebo Wii na wii cca 2T a PS neviem
Bigbob
Light Star
Light Star

no 2000 sk nieje zrovna málo... do *#@^ s tými konzolami
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

si pozri kolko stoji jedna hra na wii az potom hovor co je vela :?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dalsia ukazkova ochrana od Microsoftu novy dashboard pre Xbox360 pridava moznost kopirovania hier na HDD ale k spusteniu hry je potrebne original DVD resp. to z ktoreho to bolo kopirovane :) pretoze keby nebolo potrebne "spustacie " dvd a hra sla sama z hdd nebolo by potreba roznych flash mechanik a roznych obchadzani ochran .. hmm M* vie ako nenapadne vlozit ochranu :) nuz co ale aspom jedna vyhoda uz je ticho pri hrani hier :P
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

kupujem si hry na PC,ale asi prestanem,pretože kupovať hry zo SecuROMmom je pre mna zbytočné,načo my bude doma originál,ked si ho budem môcť nainštalovať len pár krát,dalej on line distribúcia hier je tiež pre mna neprípustná,načo budem niečo stahovať z internetu a ešte za to platiť niekomu 1200sk,ked to bude mať pre mna takú istú cenu ako pirátska verzia.Ked si kúpim hru,kupujem si ju preto,aby som mal aj niečo hmatatelné,teda peknú krabičku na poličke,CD/DVD s potlačov na tému hry + nejaký bonusový obsah ma vždycky poteší a nie len stiahnutých napr. 8.6 GB na disku cez on-line distribúciu.

GTA 4 si chcem kúpiť,ale nemám presne zistené,ako to je z obmedzovaním inštalácií atd., neviete náhodov?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja som si cca za posledne 3 mesiace ani jednu piratsku verziu do pocitaca nestiahol. Soft, ktory potrebujem som crackol davno :D, to co som stiahol ako freetrial bola pcovina. Hry mam okrem TRD3 len zo Steamu. No ked budem mat novu mashineriu, tak urcite toho zas hafo nataham.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

najlepsie by bolo aby to spravily jak LFS proste ak chces hrat cez net tak musis zaplatit lebo inak ta to nepusti....alebo to niak spravit cez net ze by si si to musel najprv niak zaregistrovat dat mail a tak a cez mail poslat niak niake cislo ktore by si si musel kupit cez SMS napriklad a mohlo by to byt aj rovno v hre nemuseli by sa srat s mailom.... :D
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

DAMON88 napísal:....alebo to niak spravit cez net ze by si si to musel najprv niak zaregistrovat dat mail a tak a cez mail poslat niak niake cislo ... :D
online aktivacia je problematická nie kazdy ma pristup k internetu ja viem ze aka je doba ale toto je Slovensko a tu kazdy na kazdeho ** preto sa riesia ochrany pomocou cd key .. to iste bolo aj pri mass efekte Cesi prerobili ochranu z online aktivacie na aktivaciu pomocou cd key pretoze ludia na lazoch asi tazko maju pristup k internetu.. i ked mobilna siet sa dost rozsiruje ale tie ceny..
Napísať odpoveď