bol to sc chaos theory - a to kvoli tomu ze predtym grupy nemali skusenost so starforcomSphinx napísal:sak naco Vista cracknuta do tyzdna Crysis do 5min, akurat SC-2 padndorra ci jak sa to vola 1rok...ale je to bieda sak naco ochrana ked to aj tak prelomia ..zbytocne plytvanie penazi
GTA 4
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Sphinx
Addict
blbost bol cracknuty uz do tyzdna ...programom shitforce ..akurat to bolo trochu zlozitejsie pre normalnych uzivatelov ...ja som to zvladolDaggertail napísal:o tom spliterovi neviem ale prince of persia the two thrones trvalo cracknut rok, a moj kamos si to kupil asi 3 dni pred tym ako vysiel crack za 399sk
-
Hellboy248
Guru wannabe
a možno keby sme sa tak zamysleli že by dali túto hru napr za 300sk (
) -> kúpilo by si to dajme tomu na SVK 40000ludí...
pri cene 2000 si to kúpi dajme tomu 5000ludí...
možno by nezarobili viacej, ale podla mojich debilných úvah mi vychádza že aspon by mali vyššú predajnosť -> rozšírenosť a mohlo by sa znížiť pirátstvo...
uvažujem nahlas 
možno by nezarobili viacej, ale podla mojich debilných úvah mi vychádza že aspon by mali vyššú predajnosť -> rozšírenosť a mohlo by sa znížiť pirátstvo...
-
Sphinx
Addict
nevydee to lacnejsie + musis stahovat tak ci tak +ked kupis hru mas ju fyzicky v rukach (krabica,manual,bonus..) cize nie vzdy sa steam oplati..ja som kupil DOD-Sourca na steame za 100sk a v obchode bol za 1100sk tak to je rozdiel no nie vzdy je tomu tak..Dem0n napísal:Vsetci co kecaju o drahych hrach, co tak si to kupit na Steame ... za 1000SK a mate GTA IV (narozdiel od cracknuteho s Multiplayerom) a k tomu este aj Vice City.
O tomto tu uz bolo niekolko flamewarovSphinx napísal:nevydee to lacnejsie + musis stahovat tak ci tak +ked kupis hru mas ju fyzicky v rukach (krabica,manual,bonus..) cize nie vzdy sa steam oplati..ja som kupil DOD-Sourca na steame za 100sk a v obchode bol za 1100sk tak to je rozdiel no nie vzdy je tomu tak..
Zhrnme to takto: novinka na steame stoji skoro rovnako ako v obchode, velmi lacno sa na steame daju nove hry kupit iba v ramci akcii, starsie hry su potom takmer vsetky lacne.
A je to o prioritach - niekto chce mat aj krabicu na policke, niekto si to chce hlavne zahrat.
Komu sa chce v tomto flame pokracovat a ma nejake argumenty, tak moze pokracovat tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=106830
kupil by som aj ja originalku,len kvoli tomu multiplayeru,ale cena ma zatial odradza i ked neni az taka vysoka ako som cakal,ako nahle to pojde aspon trochu nizsie tak kupujem.co tyzden,uz ani tyzden to neni vychadza to na nejakych 6 dni a 8 hodin... 
btw nahodou tu pesnicku z traileru nema nikto,abo aspon nazov
btw nahodou tu pesnicku z traileru nema nikto,abo aspon nazov
Presne tento názor zastávam. Ked je hra predražená tak predajcom utekajú velké prachy... ale o tom už v téme http://www.hojko.com/post1025519.html#1025519Dunlop napísal:a možno keby sme sa tak zamysleli že by dali túto hru napr za 300sk () -> kúpilo by si to dajme tomu na SVK 40000ludí...
Si myslis,ze ten system nikto neprelomi...???Dem0n napísal:Hra je chranena novym systemom Games for Windows LIVE, ktory vyzaduje kluc k pristupu k online funkciam.
btw. novinka o Multiplayeri: bude podporovat dvojnasobny pocet hracov, tzn. 32
Jak dvojnasobny,sak teraz hram San Andreas a je nas tam tolko barzkedy...