Lucidne sny
mne to pride ako znasilenie klasickych snov. proste krasna pohoda ked si myslis ze je to skutocnost a potom sa zobudis a zistis ze to bol len sen (niekedy si rad, niekedy nie
), netuzim po LD, pride mi to take umele...
trochu mi to pripomina matrix: Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world?
trochu mi to pripomina matrix: Have you ever had a dream, Neo, that you were so sure was real? What if you were unable to wake from that dream? How would you know the difference between the dream world and the real world?
este krasnejsia pohoda je v LD... virtualny svet v ktorom je proste mozne v podstate vsetko co chces ak mas silnu voluSteju napísal:mne to pride ako znasilenie klasickych snov. proste krasna pohoda ked si myslis ze je to skutocnost a potom sa zobudis a zistis ze to bol len sen (niekedy si rad, niekedy nie), netuzim po LD, pride mi to take umele...
Hej, je to ako matrix. S vyhodou ze nie si zavysli od toho kedy ti niekto vyberie kabel z hlavy ale odides ked sa tebe chce.
-
Sagittarius
Guru
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
mne sa nieco take stava ale trocha inak sniva sa my ze niekam idem napr minule isiel som zrazu som sa ocitol pri mure a spadol som dole ako som dopadol v tom som vyskocil a prebudil sabrm napísal:jj.. pár krát sa mi stalo.. vybehol som na strechu paneláku a skočil som dole. Jak som dopadol, povedal som si, že to je predsa len sen, tak som si šiel skočiť ešte raz..
dnes som si poobede isiel lahnut a jak som zaspaval zacali mi predstavy, proste kalsika sen, len s tym rozdielom ze som si bol vedomi sna a dokazal by som sa kedykolvek zobudit. tak som vyskusal neico co som sa bal ze ma prebudi a to na lyziarskom svahu som strcil do lyziara a ten padol bez gravitacie, proste hore
celkom haluz ale potom to preslo do normalneho sna...
-
Andr3w
Light Professional
neviem ci so to tu uz nepisal ale snad nie..mne za zial snivali zatial len dva lucidne sny a ten prvy ten bol fakt husty, pametam si ze sa mi snivalo ze som bol v nejakom starom dome, zrazu tam tak stojim a z nicoho nic som si v sne uvedomil ze sa mi to len sniva, som si to este aj v tom sne povedal, no a potom ako som si to uvedomil ze moje telo je niekde doma na posteli a moje vedomie ktovie kde to bol neopisatelny pocit asi tak 99% vzrusenia a 1% strachu alebo 1%vzrusenia a 99%strachu:) mozno ze to vy tak neprezivate ale pre mna to bolo nieco uzasne:)
velmi dobre poznam. Ale skorej pocit radosti. Raz ked som mal LD fyzicky som citil ze sa z toho smejem v posteli...potom som dalej som si ovladal senAndr3w napísal:neopisatelny pocit asi tak 99% vzrusenia a 1% strachu alebo 1%vzrusenia a 99%strachu:) mozno ze to vy tak neprezivate ale pre mna to bolo nieco uzasne:)
neviem ci to sem patri ale je myslim si ze ked som bol maly (odhad 7rokov ked som nastupil do skoly) bol som v astralnej rovine, kto vie co to je ten ma pochopi. Proste doteraz si pametam utrzok ze som lietal po satniach, bolo to velmi realne a uvedomoval som si to. Teraz som si poprecitoval o astrale, dozvedel som sa tam ze sa dat lietat a tak. Tak podla vas som mohol byt vtedy v astrale alebo to bol len LD ?
Dufam ze si nebudete mysliet ze som blazon, proste ma to zaujima.
podla mna to kludne mohol byt aj astral, mensim detom sa taketo veci stavaju, trebars maju aj castejsie LD a tak... pocul som este aj o vacsich biyazardnostiach ale to necham tak> podla mna to mohol byt astral ale mohlo to byt aj LD.
Mozno keby si viac opisal pecity z toho zazitku a vyjadril by sa niekto skusenejsi.... mne sa len par krat podarilo cielene dosiahnut LD, bezne ho nemam
Mozno keby si viac opisal pecity z toho zazitku a vyjadril by sa niekto skusenejsi.... mne sa len par krat podarilo cielene dosiahnut LD, bezne ho nemam
Re: Lucidne sny
Prepacte ze otvaram 3 roky stray topic, ale teraz som sa tym zacal zaooberat aj ja (po pozreti filmu Pociatok
) O LS sa snazim uz dlho ale nedari sa. Vacsinou sa mi podari snivat s osobou ktoru v tom sne chcem mat ale nikdy si neuvedomim co robim, az po prebudeni. Proste to neviem ovladat. Podla mna je dost tazke vecer pri zaspavani sa sustredit na jednu vec, pretoze je vecer a ja vzdy myslim na rozne veci ci som nieco nezabudol co som dnes zazil atd....Takze ak by ste niekto mali radu ako ovladnut ten sen, sem s nou prosim.
Lucidné sny som mal tri prvý bol plný ružových farieb a oblakov a nejakým spôsobom neviem akým som zistil že to je sen potom som si pomyslel na nejakú vec ktorá sa objavila neviem už čo to bolo, bolo to strašne dávno.
Druhý som mal asi mesiac dozadu s tým že som rozmýšlal pred spaním žeby som to chcel zažiť. Išli sme na školský výlet kde som omilom podpálil telocvičňu
všetci mi začali nadávať aj pracujúci kamarát, keď som ho tam zbadal tak som mu hneď povedal že toto je len sen a on mi stále hovoril že som blázon, potom viem že to trvalo dlhoa robil som všelijaké veci od skákania do 100metrových výšok v bahennej trampolíne až po zvolanie všetkých priatelov. Keď som sa zobudil bolo mi skrátka úžasne 
Teraz som sa rozhodol že to začnem trénovať a začal som si robiť test reality častokrát cez deň a hneď v tú noc som ju vykonal v sne ale už skutočne neviem čo sa dialo. Som zvedavý na dalšie zaspávanie
A ešte sa mi stáva že keď som unavený cez deň a chce sa mi spať zoberem do ruky gitaru, položím prst na strunu a dostanem do štádia kedy si uvedomujem že sami sníva ale nedokážem nič robiť možno pomôže ten test reality som ešte neskúsil. Ale hlavné je že viem že sa mi sníva a som schopný z prstom brnknúť do struny a zrušiť tak sen, do 5 minút mám ďalší
Druhý som mal asi mesiac dozadu s tým že som rozmýšlal pred spaním žeby som to chcel zažiť. Išli sme na školský výlet kde som omilom podpálil telocvičňu
Teraz som sa rozhodol že to začnem trénovať a začal som si robiť test reality častokrát cez deň a hneď v tú noc som ju vykonal v sne ale už skutočne neviem čo sa dialo. Som zvedavý na dalšie zaspávanie
A ešte sa mi stáva že keď som unavený cez deň a chce sa mi spať zoberem do ruky gitaru, položím prst na strunu a dostanem do štádia kedy si uvedomujem že sami sníva ale nedokážem nič robiť možno pomôže ten test reality som ešte neskúsil. Ale hlavné je že viem že sa mi sníva a som schopný z prstom brnknúť do struny a zrušiť tak sen, do 5 minút mám ďalší
-
Janio
Zablokovaný
Teapack... Lucidné sny, to sú tie v ktorých si uvedomíš, že sa ti to iba sníva ? Alebo tie, že sa ti sníva s osobou, ktorou chceš ? Som sa teraz toho doplietol 
A inak mne sa zdá, že nato nie sú žiadne návody ako nato... Síce na nete je ich plno, ale ja ich skúšať nebudem.
Našiel som jeden, že po 3 hodinách spánku sa mám zobudiť na hodinu a potom zase spať... No komu by sa chcelo ?
//ďakujem za vysvetlenie
A inak mne sa zdá, že nato nie sú žiadne návody ako nato... Síce na nete je ich plno, ale ja ich skúšať nebudem.
Našiel som jeden, že po 3 hodinách spánku sa mám zobudiť na hodinu a potom zase spať... No komu by sa chcelo ?
//ďakujem za vysvetlenie
Janio : Uvedomíš si že spíš a robíš si vo sne čo chceš 
Návodov je plno, nielen takéto drastické.
Návodov je plno, nielen takéto drastické.