holiace storojceky cez telefon

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eXo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

ja som to tiez vyskusal a musim povedat ze to fakt pouzivam i nadalej. neviem preco ale zda sa mi fakt super.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

hh mne volala nejaka caja uz davnejsie :) som si s nou pekne pokecal a nakoniec som jej povedal ze dakujem neprosim som spokojny s tym co mam :D
nebudem vyhadzovat peniaze za pip ...
kenguru
Novice
Novice

flexi front

Príspevok od používateľa kenguru »

Len tolko: prepočitajte to kolko ludi dostane hol.strojček za 79 Sk a kolk.299 x napr. 100 000 = ? Sk :lol:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

prave mi volal tipek, ked som sa ho zo zaujimavosti opytal, odkial ma moje cislo a udaje (pytal sa, ci hovori so mnou /priezvisko cital bez makcena/), tak odpovedal, ze z verejne dostupnych zdrojov... to by som vsak chcel vidiet, ked v tmobile som zverejnenie nepovolil (este pri kupe SIMky, cca pred 7r), napada ma jedine O2, kde som uvadzal udaje a cislo (ak ma pamat neklame... taktiez si nie som isty, ci som aj tam nezaskrtaval nieco ako nezverejnovat udaje tretim stranam)

no zo zvedavosti som ponuku prijal :D
markohome
Novice
Novice

Príspevok od používateľa markohome »

ja som si tiez dal poslat asi prid cca 3 mesiacmi a do teraz mi prisla iba faktura. ziaden strojcek ani nadstavce,nic. pytaju 124 korun za nic. dival som sa na ceske fora a tam je takych pripadov viac.

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 9:57 )
tu su dajae keci o ich podvodoch
http://www.spotrebitele.info/zkusenosti ... &stranka=2
bejby
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bejby »

pár linkov, kde sa dočítate viac
http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?t ... sc&start=0

http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/421268281987

aj mne volali, našťastie som odmietol
a už to bolo včera aj v správach na JOJ :shock:
smejo
Addict
Addict

a co bolo v spravach?

btw, ked ste tu pisali nie zle veci, tak som sa na to dal nahovorit (pytal som sa aj to, odkial maju moje cislo), no bolo mi povedane, ze je to na dobierku a ked mi to prislo, tak to bola obycajna zasielka a dnu sek, ktory mal splatnost do 1.3 a akosi sa mi este nepodarilo ho zaplatit... mal by som sa poponahlat, alebo je na tom niekto podobne? :D
bejby
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bejby »

na jojke je to v archíve, cca 11minuta 30sekunda
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/novin ... 65042.html

ked nezaplatíš, pošlu upomienku
inak, neviem, ako chcu dokazať, že to poslali, ked to neposielaju doporučene ani dobierkou :lol: :lol: :lol:
právne neobstoja, nemaju totiž nič v rukách, že to skutočne poslali

takže strojek zadarmo, nie je zadarmo - si ho pekne každy zaplatí :roll:
na poštovne chcu 79 korun (2 € a niečo), pritom skutočne zaplatili poštovne maximálne 50 centov + obálka

a čo ti povedali, odkial maju tvoje číslo???
smejo
Addict
Addict

smejo napísal:prave mi volal tipek, ked som sa ho zo zaujimavosti opytal, odkial ma moje cislo a udaje (pytal sa, ci hovori so mnou /priezvisko cital bez makcena/), tak odpovedal, ze z verejne dostupnych zdrojov... to by som vsak chcel vidiet, ked v tmobile som zverejnenie nepovolil (este pri kupe SIMky, cca pred 7r), napada ma jedine O2, kde som uvadzal udaje a cislo (ak ma pamat neklame... taktiez si nie som isty, ci som aj tam nezaskrtaval nieco ako nezverejnovat udaje tretim stranam)
:)
hned ako mi to doslo, tak som im pisal mejla, ze chcem zrusit dodavku hlavit a ziadost potvrdili... no asi v najblizsich dnoch si spravim prechadzku na postu, snad nebudu ziadne opletacky :roll:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

hmmm priznam sa robim operatora v tej firme len hlavne sidlo je Zilina a ja robim v pobocke Martin. Telefonne cislo je naozaj nahodne vygenerovane nevidim komu volam iba jeho telefonne cislo a co sa tyka serioznosti firmy to co sa vravy ze zavovaj na zakaznicke centrum ze chces prerusit objednavku tak volate aj nam a neni stym ziaden problem ani opletacky. Zarabam tam celkom slusne clovek ked sa tam neflaka tak zaraba normalne ako na hocijakej inej brigade v turcianskom kraji. som vlastne plateny 2.50€ za 45minut odtelefonovanych :-) a robim tam uz od ich zaciatku to je od novembra 2008. ja som snimi spokojny a vyrobky maju kvalitne ja mam ziletky od FlexiFront a su naozaj ze kvalitne neskusal som sice Mach3 bo to je na mna asi luxus ale su ostre dost dlho a este som objednal mamine Omega3 co tiez ponukame a citi sa po mesiaci uzivania lepsie takze nemam nic zle iba nato ze vedenie su chu*i namysleny a myslia si ze sme roboti :-D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

volala panička aj mne - nechal som ju dorozprávať a pak som jej povedal že mi je to na riť bo sa neholím :)
smejo
Addict
Addict

berija111 napísal:Telefonne cislo je naozaj nahodne vygenerovane nevidim komu volam iba jeho telefonne cislo
a zhodou okolnosti to "nahodne vygeneruje" aj moje meno, ktorym ma oslovili? (ako som spominal, bez makcena v priezvisku...)

btw, este stale som nebol na poste :D
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:a zhodou okolnosti to "nahodne vygeneruje" aj moje meno, ktorym ma oslovili? (ako som spominal, bez makcena v priezvisku...)

btw, este stale som nebol na poste :D
tak to je urcite blud :-) mi neozaj nevidime skym volame mame iba nahodne vygenerovane cislo a to jest vse :-)
smejo
Addict
Addict

tak blud to nie je, kedze na zaciatku rozhovoru sa pyta, ci hovori s panom xyz a po potvrdeni sa pyta na spravnost adresy

ps: uz som to bol vyplatit :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

no tak to bude asi ina "varka" ktora berie cisla z telefonneho zoznamu...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Akurát sme sa pri rannom čajíku rozprávali s kolegyňou na túto tému a ono používa tieto "telefónne strojčeky" a nemá sa vraj na čo sťažovať. Mala drahší strojček normálne z drogérie a hrdzavela jej tam žiletka, tieto sú vraj vpohode a vyhovujú jej...
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mno ludia som zistil dovod ze preco niektorych nazvu menom je to bratislavska firma a ta ma nelegalne ziskane telefonnu databazu. inak kto ma zaujem o tie ziletky nech mi napise dohodneme sa :-)
tvic
Novice
Novice

Re: holiace storojceky cez telefon

Príspevok od používateľa tvic »

Sú sktočne super - len nevedia holiť.

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: holiace storojceky cez telefon