nejdu predne AUDIO vystupy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

tento problem sa tu riešil X-krát :? a predsi si newiem pomôcť mám základnú dosku Asus M2N E-SLI a predne vystupy na USB mi fičia v pohode ale audio vystupy teda klasicky zelený na slúchatka a repráky a mic ružový na mikrofon nejdú vôbec je to asi tým že nemám prepojený konektor fp_audio na doske teda sám newiem ale čítal som už Manual od dosky 3 razy a tam je napísané nejaký I/O front panel cabel ale ja tam žiadny nemám ani som žiadny nedostal na tom konektore sú iba dva cuplíky nič iné a teraz som si není istý kdesi som čítal že tam tie káble nemusia byť a inde zase že hej pozeral som obrázky návody ale zas sa vraciam :D ku vam je to nový PC poskladany v PC shope, problem som si vsimol az teraz ked mam nove sluchatka a chcem ich napojit spredu ale ked som sa tak díval ja mám 8800GT tak ten kabel by bolo cez tu graficku kartu aj problematicke ked je vlastne pod výstupmi zo zadu natiahnuť ale to je iba moje pozorovanie keby náhodou ten kabel chýbal kde ho dostať lebo aj to bol častý problém. Viem že ešte môže to byť nastavením v BIOSE alebo nejakým automatickým vyhladavaním zariadení ktoré sa dá vypnúť ale pozeral som sa do vnútra čítal som MANUAL tak usudzujem že asi nebudem mať tie audio konektory na prednej strane bedne zapojene aj ked všade píšu inak VOPRED DAKUJEM

//autoeditácia príspevku ( 30 Nov 2008, 13:09 )
:cry: :cry: :cry: nevie nikto poradiť
Hextall
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Sú tri možnosti. Ak máš všetky tri správne, tak ti to musí fungovať. Samozrejme platí za predpokladu, že sú slúchadlá funkčné.

1. V Biose povoliť Front audio
2. Správne ho zapojiť do MB
3. V nastaveniach zvukovej karty zrušiť možnosť "disable front panel auto-detection"
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

:D newiem no ja som sa po vyše 10 hodinovom patraní dostal tam že ja vlastne mam na front panel audio konektore jumpre teda ked tam sú ide audio REAR teda zozadu a ked ich vytiahnem tak ide audio spredu teda z front panelu takže moc asi na výber nemám čítal som že nemôžu pracovať obidva súčasne ak jeden tak druhy vystup bude nefunkčný a naopak ak mate iný napad budem len rad ale nwm či bude lebo fakt som o tom čítal dosť článkov a proste mam tak robenú dosku
Napísať odpoveď